- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жестоко ОБЪРКАН !
много си забавен. пък и 'не веднъж' се пише заедно.Първоначално написано от bratignat
REGGAE BOOM <3
изтрих го ,сметнах за нужно да не го споделямутре ще се разбере Лекинка на всички
утре е големият ден ! уж ...
лапешка работа..
к'во се занимаваш с това дете не разбирам![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ако държиш на нея, няма да я притискаш. Но това не означава да й ходиш и по гъза.
Възможно е наистина да е била наранявана и сега да не иска да бърза. Ако е свестно момиче, де. Ако е някоя разглезена лигла - разиграва те.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не я притискайй .. Така тя губи доверието ти .. Ще си помисли че и ти ще я нараниш щом се отнасяш така .. имай търпение .. ако след 1-2 седмици не каже какво ще стане между вас .. остави я .. няма смисъл ..Но щом е казала че е наранена наистина не й показвай грубо отношение .. покажи й че я интересуваш ..подкрепяй я. .не давай зор , не е дошъл края на света ..
.. Успех !
![]()
Абе ейй какво оплювате момичето .. всеки е различен .. била е еди ква си незнам защо си .. вие сте ебати критиците .. може да е на 15 ама секи има чувства и всеки се влюбва .. аз когато бях на 10 се бях влюбила в едно момче и го харесвах 3 години и накраяя нищо и осузнах че не си заслужава а тези 3 години бяха УЖАСНИ!![]()
pussucetka мисля че си права наистина изглежда наранена и ми го казва, защото от близо седмица насам само съм й на въпреки показвам й че й нямам доверие и че се съмнявам в нея ,а тя казва че това е най боли да сме стигнали до там че да не си вярваме , аз й казах че ми е трудно и да се постави на мое място и ще продължавам да се боря за нея и ще й влизам в положението.Утре вече наистина ще изленем само 2-мата и ще се изясним и ще видим какво ще стане няма да е насилвам ,мисля че има чувства към мен... наистина държа много на нея !
![]()
Може би не очаква нищо от теб. Това, че зайките те харесват, не означава обезателно, че биха правили секс с теб. Със сигурност харесва компанията ти, в противен случай не би се виждала с теб толкова много пъти, но все пак тя е на 15. Едва ли наистина е била наранявана такава цифра пъти, че просто сега да се пази. Просто е девстевена, а не иска първия й да бъде 19 годишен тип, който със сигурност няма да желае дълготрайна връзка с една хлапачка. В крайна сметка си признай, тя не те е пленила с друго освен с хубаво тяло и невинност. Докато твоите интереси са следването или работата, нейните са в това да остане дете за още известно време. На 15 не всяко момиче мисли предимно за секс, а на нея й е ясно, че почти 20 годишен ще иска редовни креватни упражнения. От това я е страх, а не защото е наранявана цифра пъти. А дори да не е девствена, което е супер малко вероятно щом все още не ти се е нахвърлила за цели 4 месеца (от Ноември се познавате, нали?), може би пък е далеч от мисълта да се занимава повече с големи ако някой на твоята възраст вече я е наранил изоставяйки я след един-два месеца ебане без чувства. Кажи и примерно, че не искаш близост. Ако толкова горещо я желаеш, филмирай я, че си готов да я изчакаш. В крайна сметка връстничките ти са по-лесни да ги навиеш за секс, какво очакваш от една деветокласничка?... Реално погледнато нямаш шансове с нея, предполагам си използвал всички филми да се правиш на мил ухажор. Преглътни го, откажи се или продължавай да искаш. А колкото повече и показваш, че искаш, толкова повече я отблъскваш. Покажи, че всъщност ти е все тая, стани и приятелче, но все пак от време на време и разкривай намеренията си. Да не си остане с впечатлението, че искаш да си и само приятел, а когато тя наистина стане готова ще ти даде знак. Просто не избързвай!![]()
Абсолютно съм съгласна! Почти същоото си го помислих, когато прочетох поста на автора.Първоначално написано от valdesbg
![]()
И смисъла от цялото обясняване е 0, щото тя ще се прави на бавна и ще те отбягва, докато в един момент на тебе не ти писне. Тогава няма тя да е лошата![]()
А, и Честита ви Баба Марта!![]()
Авторе, ама си голямо леке, честно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1 , на 19 години а на какъв акъл ... Чета и не мога да повярвам, че си над 14Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
о, аз бях в същата ситуация! момчето ме искаше,аз все не отговарях точно,пращах му смесени сигнали..разигравах го, макар и не нарочно, а че и на мен ми трябваше време и не бързах.. търпя ме месец и половина, а сега е с друга, а аз с мойто мотане си скубя косата сега!![]()
разни хора, разни идеали...