- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Растеж на нокти
А при мен самия нокът се лющи и става много грозно...на всичкото отгоре и са меки и се чупят лесно.Ще съм благодарна на някой съвет : )
Маслото за нокти на Икаров и заздравител.Спри да се лакираш за известно време.Преди месец използвах въпросното масло и за 2 седмици ноктите ми пораснаха с 2 мм,което за мен си е доста.Бях пуснала маникюр,но след като спрях маслото,счупих 4 нокътя и отрязах всички до дъно,за да пораснат нови.От 2-3 дена съм така,адски неудобно е,но ще свикна.Пак ще започна да използвам маслото и така.Пробвай го и ти,нищо не губиш.Успех!![]()
И аз имам отвратително малки нокти с какво ли не съм се мазала и не помага. По-добре си направи изграждане с гел, аз така направих ,нищо няма да ти стане на ноктите. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...55368179_n.jpg - ето ги моите, и съм много доволна![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
момичета пробвали ли сте , maxi балсам за нокти ? Ако да бихте ли ми казали как се ползва и дали помага ? моля ви отчаях се![]()
Последно редактирано от Габриелааа_951 : 10-12-2013 на 12:22
отиди в козметичен магазин и виж какви продават за по-бърз разтеж
Eдна моя съученичка преди време спомена, че използва един заздравител , който се нанася три дни. Нанасяш един слой на първия ден, после още един слой на втория и на третия ден нанасяш трети слой, а на четвъртия махаш и правиш същата процедура отново в продължение на месец. Не помня как се казваше, но пък ако някоя се сети- нека каже.![]()