.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    А при мен самия нокът се лющи и става много грозно...на всичкото отгоре и са меки и се чупят лесно.Ще съм благодарна на някой съвет : )

Маслото за нокти на Икаров и заздравител.Спри да се лакираш за известно време.Преди месец използвах въпросното масло и за 2 седмици ноктите ми пораснаха с 2 мм,което за мен си е доста.Бях пуснала маникюр,но след като спрях маслото,счупих 4 нокътя и отрязах всички до дъно,за да пораснат нови.От 2-3 дена съм така,адски неудобно е,но ще свикна.Пак ще започна да използвам маслото и така.Пробвай го и ти,нищо не губиш.Успех!

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от twilightHeart Виж мнението
    Значи аз по принцип имам малки нокти по рождение. Самата ми плочка е мъничка ии мн ги мразя амаа... Знаете ли нещо за бърз растеж на ноктите? Действа ли? Цена? Като пораснат и сложиш лак изглеждат по-добре. Благодаря предварително!
    купи си някакъв заздравител

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    И аз имам отвратително малки нокти с какво ли не съм се мазала и не помага. По-добре си направи изграждане с гел, аз така направих ,нищо няма да ти стане на ноктите. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...55368179_n.jpg - ето ги моите, и съм много доволна
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

момичета пробвали ли сте , maxi балсам за нокти ? Ако да бихте ли ми казали как се ползва и дали помага ? моля ви отчаях се
    Последно редактирано от Габриелааа_951 : 10-12-2013 на 12:22

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от silwinka Виж мнението
    на Икаров - маслото , доста добро е.
    Това

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    отиди в козметичен магазин и виж какви продават за по-бърз разтеж

Eдна моя съученичка преди време спомена, че използва един заздравител , който се нанася три дни. Нанасяш един слой на първия ден, после още един слой на втория и на третия ден нанасяш трети слой, а на четвъртия махаш и правиш същата процедура отново в продължение на месец. Не помня как се казваше, но пък ако някоя се сети- нека каже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си