- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Растеж на нокти
И мойте са като на тате ..Някакви квадратни са. Имах ноктопластика и наскоро я махнах и ми бяха много меки ноктите и се огъваха. Сега съм ги подкъсила до максимум и съм си купила заздравител на Perfect с коприненни нишки по съвет на маникюристката и не е лош, но трябва постоянство.
А може ли някой да каже с какво да си мажа кожичките, защото имам навика понякога да ги гриза и са станали ужасни?! ..
Sve sto je srcu drago daleko je..
И аз имам навика да си гриза кожичките. Аз си купих на Perfect All in One. Пооправиха се, но мисля да си взема още някой, но незнам какъв. Ще следя темата редовно.![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
от водата растът .. но и много омекват и са склонни към чупене
smile-it's the second best thing you do with your lips
Това, че от водата растът е вярно.. След като се изкъпя са малко по-дълги, но пък са меки.Уфф искам да са ми дълги ноктите с хубави плочки.. а тия мойте са толкова малки, че почти нищо немога да нарисувам.
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Вашите плочки, ако са малки мойте не знам какви трябва да са с тоя навик да си гриза ноктите до болка.. Определено трябва да спра, днес ще си взема нещо за растеж и ще гледам да ги не закачам, че да ида на маникюрист поне 1 път в живота си![]()
Приятелката ми лакира и рисува тоооолкова хубаво, а аз да не мога да се възполсвам.. тцт каква трагедия!
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Аз искам да попитам клко струва този лилавия заздравител на Перфект ?
Ами аз вчера го взех за 2.60, но на различните места е различна цената. На повечето места е по-скъп, но може и да намериш за по-евтино. Във всеки случай цената няма да е повече от 3 лв (или поне тва е максималната приемлива).Първоначално написано от shadows92
Здравейте и от мен момичета.Аз също искам да се оплача от моите нокти,които са много меки,лесно се чупят и имам навика да си гризам кожичките..Прочетох всички коментари,които сте оставили и решавам да пробвам този заздравител на Перфект,дано помогне.Нещо друго можете ли да предложите..а също така може ли по-подробно да обясните за това масло,за което говорите![]()
Ако питаш за маслото на Икаров може да го намериш в аптеките. Цената му варира около 2-3 лева. Не го ползвам от дълго време,но мисля,че има ефект.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
iSKAM DA POPITAM GORE-DOLU ZA KOLKO VREME 6TE MI PORASNAT NOKTITE ZA6TOTO SI KUPIH LILAV LAK NA PERFECT ZA PO - BARZ RASTEJ NA NOKTITE !PO-GORE GO IMA !BLAGODARQ PREDVARITELNO!!!
MOJE6 LI DA MI KAJE6 POMOGNA LI TI LILAVIQ LAK ZA NOKTI I ZA KOLKO GORE-DOLU TI PORASNAHA I PREZ KOLKO VREME SI GI MAJE6E !BLAGODARQ PREDVARITELNO!!!
За горните две мнения-и аз използвам лилавия заздравител и ги мажа всеки пъът преди да се лакирам(което го правя на 4дни).Когато го прочетох от кутийката ми се стори,че много рядко трябва да се ползва,учудих се и в крайна сметка си го ползвам всеки път преди лакирванеИначе за 2 седмици моите пораснаха и станаха много здрави.Имаше един период,в който използвах само заздравителя,та тогава разтяха адски бързо..мисля пак да го направя това,да не си слагам цветни лакове за момент.
![]()
Преди два месеца някъде си взех хининова вода.Е,eфект върху косата ми почти няма,но с ноктитe ми направи чудеса.![]()
Последно редактирано от DenFeugw. : 05-29-2012 на 18:30
deistva li laka i za kolko gore-dolu rastat noktite ot nego !!!predvaritelno ti blagodarq
Здравейте,моите нокти също са малки!!! Искам да ми помогнете много са малки и са ужасно грозни,а пък къде се продава този лак и дали за 2 седмици ще ми пораснат? Благодаря за отговорите предварително!
мисля че имам ноктите на тате но аз не си ги харесвам дали ще ми помогне лака незнам но........
Аз имам същия проблем с чупенето и растежа на ноктите. Но имам и един по-гаден. От малка си гриза ноктите и сега, когато реших да спра,забелязах, че плочката ми е страшно малка. Ноктите си растат, но плочката си остава все същата и не помръдва. Та мисълта ми е дали някога тая плочка ще порасне, защото така е много грозно. Благодаря предварително.![]()
Иначе сега веднага отивам да купя тоя заздравител на Перфект..
Маслото на Икаров.Моите бяха изключително малки,защото постоянно ги гризях,чупеха се постоянно дори и да не ги ударя,разслояваха се.Купих си го и още от първия път започнаха да растат.Няколко седмици по късно вече бяха доста по-големи(няколко см над пръста,но и на мен плочката ми е малка и не ми се струват много големи),вече дори и при силен удар не се чупят и не съм забелязала разслояване.Струва около 2,80 и съм изключително доволна от него.
Със следната процедура ноктите ми се възстановиха след махане на гел в домашни условия :Д (след като го махнах ноктите ми бяха по-тънки и от вестник :Д ). Ноктите ти трябва да са "голи",без заздравител и всякакви подобни. 10 последователни дни вечер преди лягане мажи ноктите си с йод (можеш и по-дълго време,ако пожелаеш няма да навреди). През деня ги мажи с маслото на Икаров и чрез масажни дживения разтрии нокътната плочка. Прави тази процедура всеки ден като избери в какъв период ще я правиш. След това бих ти препоръчала да не започваш веднага с лаковете (по-ярките цветове също изтощават нокътя,ако са нанесени без основа). Тези заздравители правят чудеса! http://beautycosmetic.biz/images/ess...l_hardener.jpg http://www.essence.eu/uploads/tx_cos...ite_XXL_01.png . Преди 1-2 години го взех от Германия (тук още ги нямаше) и се влюбих в тях! И Пърфект са добри,но пробвай и някой от тези-НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАШ! Гарантирам ти,че с тази продецура ще се радваш на хубави нокти!