.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58
    Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото

Растеж на нокти

Значи аз по принцип имам малки нокти по рождение. Самата ми плочка е мъничка ии мн ги мразя амаа... Знаете ли нещо за бърз растеж на ноктите? Действа ли? Цена? Като пораснат и сложиш лак изглеждат по-добре. Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на zoreto
    И моята плочка е малка (за нищо не става) но с този заздравител ,хем не са толкова меки,хем по-бързо растат
    Доволна съм от него

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Масло на Икаров за нокти и лилавият заздравител на Perfect http://beautycosmetic.biz/perfect-pe...el-p-1731.html

или това http://beautycosmetic.biz/essence-es...ti-p-2863.html

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Терапията за бърз разтеж на ноктите на Avon или Oriflame

на Икаров - маслото , доста добро е.

Аз ползвам заздравителя на Perfect и Deborah и ноктите ми растът много бързо и са хубави и здрави.
    Kun min

Град
    в леглото
    Мерси на всички, които писахте. Имам само един последен въпрос : за колко горе долу порасват?

Супер фен Аватара на zoreto
    ако съдя по своите 2 седмици

Аз имам същия проблем с ноктите но при мен плочката не е толкова малка.Само където много често ми се чупят и не искам да купувам разни мазила и подобни.Искам да имам здрави нокти които да не се чупят и да постигам всичко това с подръчни материали в домашни условия ако знаете как помогайте!

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    1-2 седмици най много да отнеме

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Маслото на Икаров

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    Мерси на всички, които писахте. Имам само един последен въпрос : за колко горе долу порасват?
    може да се наблюдава някакъв ефект след втората седмица,както казаха
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Отиваш в аптеката, купуваш си йодова тинктура (йод), което излиза лев.. лев и нещо .. И с клечка за уши всеки ден си мажеш ноктите... Стават ти жълти за 2 ,,3 часа, ама пък действа много добре.. за седмица някиде!! И повечето абитюрентки, които познавам използват този метод..
    нА ВсЯкаа Малka пикла дет0 мiii zAвижда...
    на мАйка и в п****та ..бе3 да се 0бижДаа...

здравейте и от мен значи днес си купих прословутото масло на "Икаров". Някой може ли да ми каже ако всеки ден мажа ноките си до колко време горе долу ще има ефект! мерси предварително

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от silwinka
    на Икаров - маслото , доста добро е.
    Просто аз

хм моите нокти пък нищо не ги правя и са си перфектни дълги здрави нещо имаше за солена вода или се бъркам
    If you were born an original, don't die as a copy !!

Супер фен Аватара на galu6a
    и аз по-принцип използвам на Икаров всеки се маже по-принцип така пише в опътването отделно съм си взела пак един заздравител на Перфект ама не тоя лилавия а един за неравности и цепене на нокти мн хебаво стои на ноктите и крем за ръце от Ейвън с витамини

и мойте понякога се чупят особено ако не съм с лак
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

probvaii da si dyrjish noktite po 10min v zehtin ili v utaika ot kafe :P

Цитирай Първоначално написано от ilenceto92
    probvaii da si dyrjish noktite po 10min v zehtin ili v utaika ot kafe :P
    deistva li tova sas zehtina ? вече търся спешна помощ - почти всички нокти ми се изпотрошиха

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    И моята плочка е малка (за нищо не става) но с този заздравител ,хем не са толкова меки,хем по-бързо растат
    Доволна съм от него

На мене ми е добре плочката, но мисля че ще ти помогне.Аз си го взех защото ми се цепеха ноктите. за да има ефект трябва да си постоянна

дано да ти помогне ...
    Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp

Град
    в леглото
    Цитирай Първоначално написано от bizzskwittka
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Доволна съм от него

На мене ми е добре плочката, но мисля че ще ти помогне.Аз си го взех защото ми се цепеха ноктите. за да има ефект трябва да си постоянна

дано да ти помогне ...

Ами и аз се надявам. Преди малко си го купих обаче не разбирам защо толкова рядко се ползва?

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    масла лакове заздравители ... глупости
    иди на маникюрист да ти оформи и изпили ноктите след това те ще си растат в хубва форма а лично моите и по здрави(защото тя ще ти ги изпили мн добре и няма нито да ти се зацепват нито лющат ноктите нито нищо)
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Голям фен Аватара на Stellsy
    И моите плочки са мега малки. Ноктите на майка ми са много хубави с голяма плочка, но аз имам като на баща ми. Много обичам да се лакирам и да си рисувам, но като са малки и се отчайвам. http://prikachi.com/files/1421865p.jpg (тук още се учех да си рисувам по ноктите )
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от annamari
    масла лакове заздравители ... глупости
    иди на маникюрист да ти оформи и изпили ноктите след това те ще си растат в хубва форма а лично моите и по здрави(защото тя ще ти ги изпили мн добре и няма нито да ти се зацепват нито лющат ноктите нито нищо)
    и аз мисля да отида ама малко да ми пораснат някои пръсти колко ти взима
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    в леглото
    Цитирай Първоначално написано от Stellsy
    И моите плочки са мега малки. Ноктите на майка ми са много хубави с голяма плочка, но аз имам като на баща ми. Много обичам да се лакирам и да си рисувам, но като са малки и се отчайвам. http://prikachi.com/files/1421865p.jpg (тук още се учех да си рисувам по ноктите )

А същите са и мойте и мойте са от баща ми..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си