.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

За или против

Как мислите - помага или вреди на връзката всекидневното срещане с гаджето (за сравнително нова двойка), примерно 4-5х седмично момичето да остава при момчето (не от 1 ден де). Някои приятели казват, че това сплотявало двойката, други мислят обратното. Аз лично смятам, че не вреди... А вашето мнение какво е?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Аз съм ЗА такова виждане. Ако имат сериозни намерения - това много би им помогнало.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Re: За или против

Зависи от нагласата ..
    Има вариант , в които заздравява връзката и я прави по-силна ..
    Другия е да си омръзнат бързо

Това мисля !
    I don`t care .. ;] ..

Голям фен Аватара на FantaMen
    Това много зависи от хората... но според мен по голям е шанса да си омръзнат.. но както казах голяма значение има и самите хора
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Някои се сближават,други си омръзват...зависи от хората,от възраста им и от нагласата им....

Да наистина си зависи от нагласата. Но понеже с бившия ми бяхме е така всеки ден заедно, почти живеех в тях, много приятели ми казваха че това ни вреди, аз не обръщах внимание, но дойде 1 момент в който постоянно бяхме скарани за нещо и в крайна сметка се разделихме. Сега не искам да става същото с новият ми приятел , но напоследък все така се стичат обстоятелствата че почти вс вечер оставам у тях. Готино ни е, но мен си ме гложди тая мисъл, че едва ли не допускам да се случи същата история А не върви изведнъж да му кажа - слушай, искам да се виждаме по-рядко (МН ТЪПО -как да му обясня че смятам че това ще ни е в плюс, а и ще си помисли че искам да го късам...) Въобщеее мноо зле

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми да ти кажа при последната ми връзка(2 години и половина), на практика живеехме заедно от 4-тия месец.

Така че, както казах - това е тест за това, колко всъщност си пасвате. Няма такова нещо, "Някой казал че на мен еди какво си ми вреди". Ако се обоснове с реални доказателства от ВАШАТА връзка, тогава да.

Бабешки истории.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Много зависи от хората, но аз съм твърдо ЗА такива виждания.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Някои се сближават,други си омръзват...зависи от хората,от възраста им и от нагласата им....

+

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Мен пък понякога ми идва в повечко.

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Мен пък понякога ми идва в повечко.
    и на мене. Явно не съм срещала 'истинската любов'. Шанс.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

кратко и ясно.

Ако намеренията Ви са сериозни - твърдо ЗА
    Иначе ако искате да се задържите за по-дълго и не сте влюбени - против.
    Все пак е строго индивидуално , просто изказвам мнение

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Във всяка моя връзка съм бил всяка вечер и често през деня с приятелката си за момента Вярно е че винаги съм аз ги оставял но далеч не е защото са ми омръзвали
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Ивагакуре

Re: За или против

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Зависи от нагласата ..
    Има вариант , в които заздравява връзката и я прави по-силна ..
    Другия е да си омръзнат бързо

Това мисля !
    +1
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Така че, както казах - това е тест за това, колко всъщност си пасвате.
    +1
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Понякога е адски задушаващо,зависи,омръзва обаче постоянно,да не сме женени
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

точно така ...

Е не говоря за нон - стоп заедно, а просто вечерите най-редовно да ги прекарват двамата. А че това е един вид тест до колко си пасват... да като че ли има нещо вярно но не мислите че ще е нормално в началото да не си омръзват и да им е приятно заедно по простата причина, че отскоро са двойка....

Съгласна съм, че това е тест дали двамата си пасват. Ако станат по-близки, значи са подходящи един за друг, а ако си омръзнат - защо да продължават връзката?!
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

.. че в началото не вреди, но в последствие малко или много си омръзват (или поне при повечето е така) ..

Предпочитам да го виждам 2-3 пъти на седмица (независимо от колко време сме заедно) и да ни остава достатъчно свободно време за приятелите ни и за самите нас! А когато ни се прииска бихме могли да се видим и 2 дни един след друг .. просто да не е всеки ден!!!

Град
    In My Sick Brain <3
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Аз съм ЗА такова виждане. Ако имат сериозни намерения - това много би им помогнало.
    + ^_^ yeap

Много трудно ми омръзва нещо,което обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си