Някой да е виждал някъде в София да продават дънки от този тип
http://www.prikachi.com/files/1385451Q.jpg , но с повече дупки?
ПС: Знаете ли коя е звездата от снимкатаа ??
Има ги на толкова много места ... Просто трябва да се поразходиш малко и ще си намеришВиждала съм и в най-обикновенни магазини
![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Емиии в крайна сметка ако никъде не си намериш ... (въпреки че има толкова много ..даже и в Теранова май съм виждала) ... си купи едни обикновенни и ги срежи с ножица, поиздърпай конците и готово..![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
kate beckinsale
преди.. няма и една седмица видях такива на централна гара в един магазиннн ... ама незнам в кои точно беше ... само знам че пред него беше изложен щанд с шапки и шалове..щот попринцип не съм от там.. сори
туй е голяма фашкия тез дънки не са добри
Толкова ли не можеш да си нарежеш едни?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мога,но има няколко вида дънков плат и не с всички става.Вече похабих едни дънкииПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Зависи как ще ги одрежеш. И ако не се направи добре само си си похабила дънките. Като гледм снимката май тя си е нарязала сама снимката (не съм сигурна и не мога да преценя много добре). Но ако ти се рискува и имаш подходящият дънков плат може би ще се получи добре.