- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да продължа?? Какво да правя?? ;(
Хора, стана нещо ужасно ;( :
едно момче от новия ми клас ми каза, че му харесвам и "ако останем насаме няма да си тръгна с дрехи"...аз го помислих за перверзен и, че иска само секс, но след това ми правеше комплименти, казваше, че ме обича и т.н... (всичко това в чата, наживо бяхме адски срамежливи, само се гушкахме...)
Аз, глупачката се вързах и с времето толкова много го заобичах че се влюбих, наистина се влюбих, не бях чувствала скоро толкова прекрасни чувства, породени от надеждата и вярата, че наистина ме обича и той.... какво ли не сме си писали, всякакви теми и...аз не спирам да мисля за него... ;((
Днес реших да му кажа, че наистина имам чувства и да го питам дали и той има (като бях сигурна, че има...) , а той.....каза, че "му харесвам, но не ме харесва" ... ;((((( за бога, защо се залъгах така?!!!!
В момента се чувствам неописуемо зле.........;((( моля ви, дайте съвет как да се успокоя, какво да направя?!?! ;(((
3MSC
Споко, на всички ни се е случвалоЩе намериш някой, който също много ще те обича и ще се чудиш какво толкова си намирала в този, обещавам ти!
да, но сега как да продължа, да му пиша ли пак, да го целуна ли, за да има шанс чувствата да се възродят тогава? Какво да правя, моля дайте съвет ;(
3MSC
Дръж се безразлично..Той ако има чувства към теб ще предприеме нещо![]()
Нищо не прави.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.