- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- когато се размечтая (за любов) и се случва обратното
не знам как да започна.. вески път,когато се размечтая (за любов) и то се случва напълно обратното.. сякаш висчко ми става напук.. вече започвам да си мисля, че е защото се погледнах в счупено на две огледало
Мислите ли,че е така ?
тъпо,е но в действителност се чувствам ужасноо
редактирано заглавие
модерирано от w0sh
Теорията за самоизпълняващото се предсказание.
и аз съм суеверен ,но чак пък толкова ...
Не ,не мисля че е заради това ... а и какво като си се огледал. Аз по-вярвам ,че ще си нещастен ако счупиш,но не и ако се огледаш в счупено огледало
Ако само си натякваш ,че заради това не ти върви, то те чека още по-голям неуспех. Забрави тия глупости...![]()
нИзнам как да ти отговоря.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
+ То и аз за квото си ме4тая то4но обратното става.....Първоначално написано от 3aMe4TaH
Не е само при тебе споко и при мен стана същото само дет стана баш на 14 Февруари ...
Може би предизвикваш по някакъв начин съдбата, не знам.Вярвам в такива неща, от друга страна ми изглеждат абсурдни .. Може пък да преминаваш през лош период, не знам.Всеки има лоши дни.![]()
Стига бе, съвсем се отчаях!И при мене понякога е така и затова винаги си имам едно наум. Много пъти ми се е случвало, точно когато си помисля, че вече всичко е ОК и се успокоя, нещо лошо или неприятно да се случи..
Но не смятам, че това е някакво суеверие... по скоро съвпадение.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Не е заради счупеното огледало![]()
И аз така като се размечтая за някой или нещо и се случва точно обратното...
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
За мен е просто: Винаги трябва да има нещо, което да ни връща към нормалния ход на събитията. Вие се размечтавате, нещо ви връща на земята. Смисъла е не да мечтаете, а да вярвате и да се стремите в/към нещо.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
аз кат си счупих огледалото си намерих гадже и след 2 седмици скъсахме![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тва е щото не искаш мене братПървоначално написано от soul1199
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хах,можеПървоначално написано от tuzaro
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
0.оПървоначално написано от soul1199
ОДИН!!!