Здравейте значи аз съм момче на 17години тежа 71кг и съм висок 178 тялото ми е прилично добре но искам още! В смисъл искам да изгоря мазнините около талията и долната част на корема..плочките не ми се виждат ,а искам!Може да се каже че имам леко мускулна маса ,но и мазнини които искам да премахна.Започнах диета.Примерно вчера съм ял 2ябълки +1портокал+2пилешки супи (домашни около 600мл-два кастрона :Д ,но не наведнъж де )+3лита вода +3 кафета (без това не мога заразен съм )Днес съм ял 50г кашкавал,50г сирене,100гр салата зеле,половин филия хляб+1 ябълка+3кафета+3литра вода(добре ли е ?? )..дано да не огладнея до вечерта Правя упръжнения като лицеви опори,коремни преси(няколко вида)в домашни условия през ден,защото нямам възможността да ходя на фитнес..спортувам-играя футбол ..мисля сега да почвам да бягам сутрин като не съм на даскало за по-голям ефект ако мога така да се изразя Та гледам да ям плодове,зеленчуци,пилешко и много вода ...Някъкви предложения за по-бърз ефект поне до лятото за морето ,че покрай тия празници