.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

помогнете ми

Здравейте,значи на 17 години съм,и искам да попитам понеже имам следния проблем от 1 месец вече,се чуствам доста странно.Изпадам в някви като кризи,всеки ден имам чуството че неме държат краката,че всеки момент ще припадна...страх ме е да остана сам,всичко ми се струва нереално понякога имам чуството че немога да си намеря мястото все едно съм в неподходяща среда.. ако някой е изпитвал това чуство,моля да ми подскаже как да се справя с него. Благодаря

Това е от годините , всеки го е минавал

i kolko vreme trqbwa da produljava tova...

Няма да ти трия мнението, защото виждам, че си нов...
    Но...Писането на КИРИЛИЦА е задължително и те моля да се придържаш към това правило.
    http://teenproblem.net/f/pravila.html
    amk933

Супер фен
    Град
    Sofia
    Колкото и непрофесионално да прозвучи на това му се казва стрес. Начина да се подобри състоянието е положителни емоции и мисли. Иначе - ОПЛ - Психиатър - хапчета! За всеки случай си провери кръвното!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от DrSmurph
    Колкото и непрофесионално да прозвучи на това му се казва стрес. Начина да се подобри състоянието е положителни емоции и мисли. Иначе - ОПЛ - Психиатър - хапчета! За всеки случай си провери кръвното!
    само да поправя психолог!!! и не е за хапчета просто трябва почивка иди на вилата или на село отпусни се
    ОДИН!!!

Незнам вече кво да правя,гледам неща и немога да разбера кво се случва... напрао няква грозна гледка. Утре мисля да отида при личната,да видим дали тя ще помогне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си