- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Пф зле съм.От мързел не отидох при него.Ама не знам . . трябва да оправя тази каша, защото аз дори не исках да ходя при него :# той има чувства. . а аз .. просто желание.А не искам да го използвам, защото не го заслужава.Ама ще видим какво ще правя.Сега трябва да пиша домашна ..Иначе очите много ме сърбят :# И ми е уморено.
Зле,зле. И така ще си останее..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Гадничко ми е.. няма да мога да видя моето момиче , а ми липсва..![]()
Умореенаа .. Размазана ;хх .. Апък имам още 1 час някъде почивка и се залавям с уроците..Утре програмата е кошмар, апък сутринта съм на английски.Но съм спокойна. Ще се справяя![]()
Някакво безцелно ми е.
Чувствам се като умряла.
Цял ден нямам желание да говоря с когото и да е било,и като гледам утре ще е същото.....
Трябва да уча,а така ме мързи.....
;]
няма да се огъна, пък!
поне не в близките 1-2 часа.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Чакам "Косопад" да почне.![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Перфектно - леко сънена, но иначе всичко си е наред![]()
трябва да си напиша изводите по лит и да прочета творбата и съм ок![]()
Как е могла да го кажее ?! Вече забравила какво е истинско приятелство, ще ми говори за това защо сме прекарвали тоолкова време заедно !? Тя ми е приятелка , разбира се,че ще прекарваме време заедно .. Теяя хора са яко ограничени ..
ПерфектноНаписах си домашната /да не повярва човек/
Само дето ме боли още глава, но карай.Иначе Патрик ми писа "хареса ми да те целувам"
хммм лЕлеЛЛЕеЕ какви работи ми се въртят в главата
![]()
![]()
И сега си писах с един от мойто даскало. .
Ама не ми е интересен
![]()
има ли бе?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ужасно. Съжалявм за всичко ... но не знам как да й го кажа ...![]()
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
има
скучно ми е -.-
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
яяя,нов дневник-колко важни неща стават(като появата на нова тема) докато аз съм на тъпия английски![]()
ама пък беше някво весело-егати и лудите деца-нищо,че повечето са по-големи-са там![]()
сега си взимам душ и прави в леглото,че тежък ден ме чака утре,а за четвъртък да не говоримнаправо не ми се мисли как ще изтрая чупакабрата
![]()
Смирнофче, адашки сме![]()
Ми как да съм.. цял ден по земята.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Нервите ме налазват. Ще ги трепа с някой филм.