- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Събота ... гадна събота.. мразя събота.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
просто суперр![]()
малко странно...всъщност мнооооого...
Беше супер петък вечер...купон...музика, танци, пиене ииии обяснение в любов, от човек, който най-малко съм очаквала10000 пъти го питах дали е пиян..не беше изпил и грам алкохол
Не знаех кво да му кажа, тъй като сме от различни градове...както и да е.....най-странното беше, че ми каза, че ме обича
а сме си говорили адски малко....
Аз пък имам симпатии към други 3 момчета
Неква супер оплетена ситуация.....ама супер е меко казано....Филмииииии
На всичкото отгоре ми е адски лошо....
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Леле откога не съм писала тук.Изгубила съм всякакво желание да върша някаква работа.Ноо тази седмица беше страхотна ии направо нямам търпение да дойде четвъртък и дано се уцелим пак с французите.Колко беше сладък и ме гледаше усмихнато с прекрасните си сини очи.Всъщност досега не съм се кефела на сини очи, но винаги има първи път за всичко.
Днес разбрах, че една приятелка, на която държах адски много говорила за мен, че съм зла и гадна и съм я обиждала и т.н. и най-тъпото е, че го е разправяла на момиче, което не ме познава, а на Рали, която ме познава по-добре и от мен самата не е посмяла да каже и дума, защото знае, че са лъжи.Ебати толкова добре съм се държала с нея винаги....
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Вече се чувствам добре.Тоя ми харесва.Но тоя път вече никви целувки никви работи все още....Но все пак ми харесва.![]()
Чувствам се като в психо трилър.Не мога да повярвам, че пак ми се случва! Ето защо беше кисел тези дни, ето защо така странно ме гледаше как ще реагирам, ЕТО ЗАЩО!
* чак сега схващам, това е един от многото показатели, че съм бавна. И пак по-добре късно, отколкото никога(въпреки, че по-любимо ми е обратното, и по-добре щеше да е в случая нищо да не бях разбирала)
писна ми вече,от един месец не сме се виждали и накрая да не дойде,дори и телефона си не е вдигналаповече въобще да не ме търси когато има нужда да поговори с някого
![]()
като оставим това съм си супер след дрямкатабоже кой нормален спи до 7 и 30
![]()
накупих си мартеници,не съм решила на кого ще давам,ама сякаш не му пука много много
ще му мисля в понеделник
![]()
пуши ми сетъпо ми е
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мразя тееееееееееееееееее, обичам теееее... мразя тееее, обичам тееее![]()
![]()
![]()
Ако си седя още малко в нас ще се побъркамНапълно !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
СуперрНаядох се с биричка в ръка съм и си мисля за тоз хубавец
айй утре ще го видя
![]()
Aбе, девил, къде отиде ВЕЛИКАТА несекваща любов? Баси майката.
-
Добре съм. Ям и си довърших разказа за конкурса. Много приятен следобед. (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
О , не !Мисля ,че започвам вече да ставам параноичкаоще утре ще взема нужните мерки и да си докажа,че напразно се вкарвам във филма..
![]()
![]()
Боря се със зъби и нокти, след като той ме разочарова.. не си чул развитието на нещатаПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
По темата - трябваше да уча.ужас направо:С
оф не може просто ей тей да се появявааааааа![]()
адски ми е тъпо инъче!
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Оф .. мразя го !
Hilary_![]()
всичко е наред, само ме е яд, че си спуках дисплея на телефона ..
дано да си намеря нов :Д
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Разболявам се още повече. Тези лекарства имат обратен ефект май![]()
И спря да се върти за миг земята..
многоо ми е скучно.. общо взето тъпа вечер.. ;x
Мамка му... Доста разочароващ завършек на един доста приятен ден... Честно казано тайх надежди, но уви когато човек го прави много често остава разочарован ;/
мии малко ми е тъпичко и съм уморена ..сигурно скоро ще си лягам..
![]()
![]()
![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Мразя Събота вечер,когато той е на дискотека,а аз реша да не ида или пък просто майка се е направила на интересна.Мразя и тъпите му приятели,които го отвличат от мен нон-стоп,мразя и всички простутии,които правят,мразя,когато искам да прекарам цял ден с него апък той има работа .. искам да му потроша телефоните и да ги потроша и тея свине .. общо взето да потроша всички и всичко!![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Чувствам се объркана..вече 2 седмици подред че и повече. Отделно ме боли корема щот пих много кола а и ми се спи![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
Зле.
Вече едва си отварям очите, но не искам да заспивам, за да не сънувам отново някой гаден кошмар.
Не знам на кво съм способна и кво ще направя след няколко дена. Господ да ми е на помощ...
П.П. Пз Криско-Дай ми джина![]()
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.