- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Малиии колко имам да зубра по география...!
Малии как ме мързи...!
![]()
А иначе вече се отказах от любовта, момченцата и любовта с момченца![]()
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
hmm , да видим .. гледам фигурно пързаляне , ям (най-после) и чакам Важния господин да ми пише вече .. заеби , чак ме дразни така .. Учил го бил да свири на китара , пфф ! However. Болна съм си аз , дори съм на антибиотици , витамини и още някви гадни хапчета , blahh ! Ще си стоя вкъщи Понеделник и Вторник , което означава , че ще отида на училище чаак в Четвъртък !Супер доволно !!
Нещо съм се сдухала , а не трябва. Изобщо не си влизам в ролята по тоя начин. Живота ми не трябва да прилича на това , което е в момента. Не съм си го направила , тъпо е , че позволявам да МИ го направЯТ. Абе shit. Всичко си е ебало майката вече , писна ми !
Почти се наспах![]()
Сега остана и мъжлето ми да се събуди и всичко ще е супер
Утре мисля да отида на даскало за да видя как са моите шматки,че вече им домъчняло за мен
Ама то е нормално - не сме се виждали от 2 седмици все пак
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
тъпак ..
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ака ми се![]()
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
така мога да се смея само с нея![]()
страшни снимки
ооо а на мен какви снимки ми направи
![]()
"страхотна " съм
![]()
![]()
ВЕЛИКА събота!![]()
Доволна съм,и снимки направихме,за да я увековечим!
![]()
Но по-добре да не се виждат от мн хора...
![]()
Сега си слуша музика,пиша си с 2 момчета,ама единия нещоо... другия е по-общителен,радва ме!Абе,ще видим ..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Иска ми се да излизам по-често
ГРРР.
В нас съм си и съм ядосана.Срещата ми се провали мамка му стара :# :# шибаноооо.Дано утре да мога, защотоооооооо![]()
![]()
Кога ше умрееееееееееем?!![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
именно,малко да се разсееш ще ти дойде добреПървоначално написано от DevilWish
по темата:вече е крайно време да спре да ми дреме!!!!!!!тва е,няма никакъв смисъл не откривам вече,утре малко на дск да се разсея,после Вторник малко по магазините и да се пострижа и Сряда време за фр
но докато дойде утре вече 1000 пъти се почувствах кофти
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Снощи не можах да спя, надявам се тази вечер, да си поспя хубаво, защото имам нужда от това. Изморена съм, боли ме главата ...![]()
Първоначално написано от kypo
![]()
![]()
![]()
малее само ти успя да ме разсееш с тва
леле^^
![]()
Мммм .. страхооотен деннннн![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
чудя се кво да прая, май не го харесвам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Искам да се откъсна от него ,а не мога ... мамка му ,защо не мога !Винаги ми е било лесно да забравя някой след като ме е разочаровал ,но сега просто не мога . Не искам пак да повтарям същото ,а не знам реално какво и да направя .. защо ми беше да се влюбвам толкова . Едно приятелство щеше да е много по-добре отколкото да съм в тази ситуация сега ,но не
Толкова много ми се иска нещата просто да бяха по-лесни ,без излишно главоболие
![]()
Мдааааа, определено някой ще падне от два стола на земята. Даже знам защо. И най-веселото е че всички карти са в тоя някой.
А след като ми е ясно какво ще се случи най-вероятно, значи няма какво да ме изненада.
И душевния ми мир, ще се запази. Ще ми се да преживея някое сътресение, трябва ми нещо нелогично, в което не мога да открия връзки, закономерности и да предвиждам бъдещето.
Ех..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Got my pills 'gainst mosquito death
My buddy's breathin' his dyin' breath
Oh god please won't you help me make it through
Yeah they come to snuff the rooster, ah yeah
Yeah here come the rooster, yeah
You know he ain't gonna die
No, no, you know he ain't gonna die
I think it's gonna rain
Oh, when I die.
Eбаси, сигурно от два-три месеца не си ги бях пускал...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ако се окаже,че за пореден път си слагам главата под сатъра за глупости ще ми е за последен път обещавам си..някои хора просто не заслужават да си добър с тях![]()
чакам да стане утре..