- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
В очакване на нещо.. само дето и аз не знам какво. Абе кой е като мен![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
суперполучих мартенички (sun) Обожавам когато дойдемесец Март .. приближава лятотооо
Хейй ..
Като коледна елха съм.. целите ръце!![]()
Толкова много мартеници !
Той .. днес пак бе полудял. <3![]()
След малко съм на фризьор.. пълна процедура : подстригване , къпане , изправяне.![]()
Днес времето не ми харесва! Облачно е ..![]()
Ама пък аз съм в хубаво настроение.
Aма съм била и по-добре ..
Бабаа Мартаа! :P
Екстра![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
охх супер супер.
Ама трябва да уча пфуууу,
пък сега ще се изтегли филма искам да го гледам..ама не.
Математика и английски..офф лелее няма как![]()
![]()
ще се учи и ще се правят домашни, пък филмите послее![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Колко неща имам да свърша, а няма да успея.
- изобразително
- информатика
- география
- английски![]()
//With or without you..
Не ми пука.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Дааа ... Милото вече сигурно се цупи,защото за пореден път отказах поканата за ходене в бабини муАма к'во да направя ... Малко ме е срам,а и не искам да го виждам в костюм
![]()
Иначе като цяло деня ми е готинОтидох на даскало за 3 часа,видях се с шматките,разменихме си мартенички ... Абе яко беше
Единственото гадно нещо е тъпия ПМСИмам чувството,че съм със силикон
,стомаха ми е подут ... Ужас
А и това неразположение ми пречи да започна с Онова нещо,което си обещах
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Кофти ми е щото не ми е звънял днес.. и ме съмнява да ми звънне. Но като се сетя за вчерашните дълги и толкова лични разговори, не мисля, че трябва да се притеснявам..И все пак много искам да му чуя гласа
Мамка му, вчера се видяхме, говорихме сума ти време, а вече толкова ми лиспва - откачила съм!!
А и тея мои съмнения към него.. не мога да разбера това 7мо чувство ли е или просто страх да не го загубя..
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от Vilencety
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
Стабилно ..за сега![]()
чуствам се лудо влюбена![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Aмии перфектнооооо![]()
Имам среща след около часссссссс
Изкъпах се ся се лакирам, след това трябва да пооправя косата и грима и съм готоваа
малеее как искам да го видя.Ааах днес направих голяма крачка.......скъсах и хвърлих снимката на бившия от портмонето си =) Бравоо
![]()
Леле кой ли ден тия мои нерви и пребързани реакции ще ми донесат гоооляма беля така и не се научих първо мисли после действай.Добре че тя е съкровище и даже не се е разсърдила даже не се е ядосала а първа и мисъла е била да не е да ме загуби![]()
![]()
Как да не я обичам тази вечер ще си я схрууускааамммм
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Видях го .. не може да бъде!! Просто съм толкова очудена,къде ли отиваше с онази .. офф,както и да е,трябва да спра да мисля само за това,той вече не е моя грижа,ама ... </3
Иначе беше добре,похапнахме пицааи си говорихме с бащата на Тишо. На мен пък ми беше приятен човека,даже ми стана жал малко че беше сам,но братовчедка ми пък много му се изнерви. Абе не знам ..
![]()
![]()
Иии за финал: No Doubt-Dont speakk (h) .. Oт днес нататък да се оправя всеки кой кат' можеее!![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
имам да пробвам три костюма,трябва да говоря с класната утре да ме освободи,да ходя на концерт,да говоря с треньора си да се разберем с отбора кога имаме трен и в сряда пак имам концерт и на всечкото отгоре искам да изляза със шматката,ако въобще намеря времетри дена нямам спиране
![]()
дано четвъртъка да е по-лек да идва петъка и да после два дена спане
![]()
![]()
като цяло нямам време да мисля за лоши неща
ай не ги предпочитам
как да с е чувствам
![]()
![]()
![]()
Доста добре се чувствамИ Честита Баба Марта
![]()
Тъжно ми е..бившата фр. яко ме разочароваа![]()
![]()
ии ми е някфо тъпо
![]()
Страхоооооооооотен първи март <333.
Супер-уникално-прекрасно-летящо-невероятно беше ^^.
Направо не мога да се побера в кожата си .. :Д
Ииии утре ПАААААК <3.
Охх .. неее, на сто и седмото небе съм ^^.![]()
С бати нетърпението чакам утре да отида на училище :Д![]()
Съвсем съм се побъркала :Д
Сега тука си разплитам хиляда и шестотинте мартеници :Д
Леле колко обичам Баба Марта .. :Д
Такааа .. имам и ШЕСТ по география ^^ !
Днес съм супер щастлива, дано цялата седмица да съм така .. пък и винаги де :Д !
^^
Сега ще напиша т'ва по история набързо, ще реша и задачите и съм готова ^^
Ииии тоя сега го чакам да ми пише ..![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Незнам какво ми става тия дни.Единствената мисъл в главата ми е само ТОЙ,ТОЙ,той,ТОЙ,ТОЙ,той,той ..Чувствам се като преди година и половина в началото на връзката ми,когато ме вълнуваше толкова много.Искам да го удоша от гушкане.
![]()
Иначе тея в даскало цял ден ме изнервят и накрая направо ми идваше да ги пребия . .баси лигавите шматки,заболя ме главата от тях.
Апък аз трябва да се хващам здраво да уча и да започвам с уроците,защото иначе никак не става. ;// А така не ми се учи . .
Малееее и цигари нямам ужас . . ;хх
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
След фитнеса чудесно...само където сега съм гладна![]()
![]()
Днеска беше як ден...мартеничи...6-тици...И правихме планове за Сряда и Събота,че и Петък май вмъкнахме.КОправих се с най-добрата ми фр,абе всичко е супер..Сега само един пижо ми липсва,но не е толкова зле и без него.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Просто няма да сме ние, ако не се скараме![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Как се чувствам? Оооо, много добре.
Току що научих, че момчето, което харесвах 10 месеца, чието внимание се опитвах да привлека, и за което бях сигурна, че е достатъчно смело, за да покани момиче на среща, предпочита открити момичета, които правят първата стъпка. Не го харесвам вече, преодолях го... но ако тръгна да споделям с приятелките си колко тъпо се чувствам в момента, ако го кажа на глас, ще...се почувствам още по-тъпо
![]()
I'm yours.
Уникалноооооооооооооооооо ооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Простоооооооооо....
оххх това бяха най-хубавите ми 3 часа от месеци.
Лелее страхотен е
А как целува
Малеее малее
ОфФф единствения проблем е, че сега трябва още да уча, а аз искам просто да спя :# ЛеЛЕелЕе, дано го видя утре.Побърква ме.