- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Искам .. някого. Простооо някого. Пф. Искам да го видя, да го гушна, да стоя гушната в негооо, да го чувствам до себе си. Искам да ме обичааа както преди. Искам да ми го казва, да ми го показва. ИСКАМ ! Искам нов телефонн...Искам да пуша.. искам да се сближа пак с най-добрия ми приятел както бяхме преди, искам да не бях толкова проста преди и да се занимавам с глупости.. офф .. абе искам ПРЕДИ
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Никак.
Не мога да се оплача от деня - беше пълноценен, хубав, дори забавен. Може би не съм имала такъв хубав ден отдавна.
Но празнината е по-голяма.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Охх, имам толкова да уча,а все отлагам.Искам четвъртък, ако не го нацеля просто... >.<
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
То не бяха мартеници,то не бяха пожелания,то не бяха прегръдки,то не беше снимки .. направо чудо днес.Много съм добре,че и имам шест по Немски![]()
Така отдавна не се бях смяла,чак ме заболя стомаха.![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Бах му майката.. ще се обезводня скоро ако продължавам такаМай трябва да се стегна,амаа.. не могааа
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Аплодисменти за огромният ми мързел!![]()
Прекрасен е!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
говоря някви пълни глупости. в нервна криза съм. съсипвам си връзката, защото нареждам като ненормална, искам капчица любов, получавам нищо, а от мен се изисква много, абе светът е страхотен хъ![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Ох ... </3
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ох .. добреее .. точно от един такъв разговор имах нуждаа![]()
![]()
Hilary_![]()
Искам да спре тая лудост вече.
Човече...сега се прибирам...не си усещам крайниците. Оо Все едно съм вървяла хиляди километри... толко далече...и пеша... Оо ох Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Майка му стара, Майка му стара,Майка му стара, Майка му стара, Майка му стара, Майка му стара,![]()
![]()
![]()
...
Честно! Ще го убия! Как може да ме накара да се събудя толкова рано и сега него да го няма.Повече няма да му говоря.. не стига, че от преди ми се насъбра много, а и сега ме прави на луда. Ем, да прави каквото си иска.
Само да беше близо и да не ме мързеше, щях да го дигна с ритници от леглото.. Ако е там, де. Дори не знам къде е и какво прави.
Само ми развали началото на деня. Нямам думи просто..
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Охх събудих се с усмивка, но 2 неща бяха зле.Имах смс от бившия "Как си любов моя" ядосах се, обърнах се на другата страна, заспах.Ама след това в 4:30 се събудих и от тогава не съм спала. :# Ужассс.И не го знам т'ва по френски.......ама карай неска сигурно ще го видя![]()
Много гадна бях снощи,но какво да направя ... Сетил се той в 01:30ч. да ми звъни ...Побеснях!Такива неща му надрасках в 2-та СМС-а ...
Ама няма да му се извиня
Знам,че грешката е моя ама няма
А иначе днес отидох в даскало за един час и се прибрахЗнаех си,че не трябваше въобще да ходя ама ... късмет
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Страаашно време.С лодка трябва да ходя до даскало после.Ох мразя да вали,когато трябва да ходя някъде.Обичам само като съм си в къщи и спа.Добре,че утре почиваме,че не го издържам тва даскало.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Добре като изключим,че за малко да се оспялллли и имах "мн приятна изненада" като станахоф как може точно днес пфппф.Инъче има слнцеееееее.Днес ще бъде як ден...
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Дано днес да е по-хубав ден. Не мога да повярвам , че вчера ми се разфука за една мартеница. Глупчо. И трябваше да ми направи много хубаво навънка за да може после в скайп да разбие всичко , ОТНОВО. Писна ми от тия тъпи работи вече , писна ми да се нараняваме взаимно всеки път , писна ми просто , не искам да живея така с него , не искам !
Както и да е , поне съм си вкъщи и това е прекрасно. ^^
Уредих се и се прибрах малко по-рано. Ядох от любимото миии и сега ще се излецавам ЦЯЯЯЛ ден,ще гледкам филмчета,ще си чета книжката.. И така,супер съм!!
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от 3oPuTy
Тоя женски инат...![]()
![]()
Пе темата - мега тъпото ми е, иии не спирам да мисля за ... да няма значениеВъпроса е, че не знам к'во да си мисля оО