- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Времето ме кефи.
на меда.
Ух , какво слънчице е пекнало. Sweet.
Не се изказвай неподготвенПървоначално написано от FromAutumToAshes
Не знаеш как точно стоят нещата за да твърдиш дали е женски инат или нещо друго!
По темата:Как можа да ме събудиАйде да идва по-бързо,да й дам парите за сметката ми и да си лягам пак
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
искам да спре скапания дъжд иначе се чувствам перфектно![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Оф само се измъчвам с тоя телефооонн...Няма да мирясам докато не го отворяя
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
'баси наказанието е брат ми..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
по-добре от година насамнастроението на 6,нервите на 6,Жоци на 6-абе живот...и като съберем всичко това с най-добрите приятели евър какво би искал повече човек
![]()
Ее , не , тая майка ми нищо не разбира.![]()
не ми ба4кат някой коп4ета от клавиетурата и полудявам![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Оф добре..нормално ли е да имам чувства към него при положение, че си имам приятел който би дал всичко за мен?! Обаче го искам..ебаси.![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
Мъжлето ми се обади ... и пак ме събуди
Е този път не реагирах така остро,поговорихме,каза,че снощи са били в Сс и за това ми е звънкал ... Е не се видяхме,но утре ще си го видя![]()
Сега малко се ядосвам,защото още не ми е пусната сметката ...Добре,че на другите два телефона имам по малко ваучер,защото иначе щях да издивея
Мисля още малко да помързелувам в леглото,а после да си направя екопроекта по ООС и презентацията по Свят и личност (ако не ме домързи ... ОТНОВО)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Искам шоколадд.Сега си пиша с Мрън,слушан си песничката и се чудя да излизам ли довечера ии с кой?!
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
много ме боли стомаха оффф....
![]()
Инъче съм много добре,имам 6 на невъзможното контролно,доволна съм от себе со доста.след макло излизам ииии съм перфе,само тъпия стомах ми разваля всичко и се чувстав 120 кг и се едно съм глътнала бидона офф
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Чухме се преди точно два часа, ноо пак ми е гадно.. Как може толкова да ми липсва?!?!?!
![]()
Дано поне утре отида, чее може и да се мернем.. Иначе мисля да гледам филм.. а и утре няма даскало
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Ох защо трябва гърлото да ме боли така. Кашлям отвратителноИначе прекрасен ден
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Денят ми беше страхотен..а той тотално ми скапа настроението и на всичкото отгоре си нямал представа защо съм се държала така?! Заради него се държа така..щото вече не мога повече да продължавам..нямам сили![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
Чувствам се страхотно.. мн ми е весело![]()
![]()
аа бе, майка ми за бебе ли ме има, как може да не ми даде да преспа у приятелка ..
но пък може и да мисли, че я лъжа, че ще съм у тях.
и все пак вече съм прекалено голяма, за да съм наясно с какво се захващам. това щеше да е безобидно купонче без алкохол мамка му.ох
тая най - после ми върна паричките .. сега мога да си се кълча на воля пред огледалото и майка ми да м се смее понеже не всеки ден се вижда кълчене с фон - надут до дупка метълл..
ох как го обичам това момченцее. дано излезим утре ..
ама ах, как не съм свикнала да излизам с малко хора ..
яя къв готин филм рекламират ..
аа пак си претоварих мозъка.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
ацката прецакня съм тая седмица![]()
искам да спямия се малко упражнения,докато стане поне 10 по дяволи** и да се баням и да си лягам,че съм като прбита
![]()
поне ще спя като бебе
![]()
![]()
М добре се получи сякаш... мдааа...доста добре. Ако продължават така нещата и по-добре може да стане .. определено !Само нашите да не разберааат за телефона, шото ще има обществен разтрел. Дирекшън
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!