- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Поддддддписааа тииПървоначално написано от Priceless
![]()
Велик е
![]()
Офф чувствам се уникалноОоОоООоОО.По дяволите влюбена съм!!!!Не искам беее
![]()
![]()
![]()
![]()
Много бързо се разлюби и влюби...Първоначално написано от DevilWish
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Оказа се,че съм отшелник
на меда.
Ако си минала през ада, който и аз и ти ще искаш да се разлюбишПървоначално написано от FancyGirl
![]()
) Наистина!!
А пс - бившия днес ми писа, че не може да живее без мен и иска да се съберем, no way . . .не искам пак да страдам...
[quote="DevilWish"]Ако си минала през ада, който и аз и ти ще искаш да се разлюбишПървоначално написано от FancyGirl
![]()
) Наистина!!
А пс - бившия днес ми писа, че не може да живее без мен и иска да се съберем, no way . . .не искам пак да страдам...
Дам може би, не знам как стоят нещата но така ми се стори
п.т искам да пише ма няма келеша сладък![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Боли ме главата днеска цял ден .. ии тоя ме вбеси тотално и май май ще продължава да ме вбесява.Иначе хубава разходчица си направихме с тея ..
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Оле, побърках се, 'баси човека е.
Само глупости ръси и ме заболя гърлото да се смея..
АААААААААА, иначе лошо.. или не!
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ААХАА , Ели , само така ! Гордея се с теб !![]()
Денят ми мина СТРАХООТНОО !! Направо прекрасно !! Само колко го обичам , шаляля ля ляя .. { } Ааа , само той е виновен , че съм толкова щастлива и весела и .. аах.Искам всеки наш ден да минава така , искам си го е такъв , човекът в който се влюбих , бее..
Гузно. И съвсем малко тъжно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от stoney
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
4XCOKИ
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
![]()
![]()
![]()
Налиии и аз се гордея
![]()
![]()
![]()
Ох уморена съм, лягам си.Язък ,че съм самахах не, бе не ми трябва никой за сега
))
Оф този ме кефи все повече и повече с всеки изминал ден... Мисля,че това е началото на едно прекрасно приятелство. И точно от това имам нужда.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Всичко днеска беше прекрасно,но прибера ли се в нас и....![]()
се сещам пак.Толкова ми е умряло сега.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Чувствам се... Обичаща ^^
Чудя се...дали да не си взема морско прасе <3 За сега ще е хамстер...ама ного не дават да ги гушкат и да им се радват пък на мен ми трябва точно такова нещо ^^
Пък свинчовците са толко сладки и квичащи и дебели и и ...миризливи <3 ^_^
4XCOKИ
Дали?Или? .. или пък не.
Едно такова весело ми е,едно такова хубаво.
Изнервен.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
незначима
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Предадена е много силно казано. По - скоро неприятно изненадана, разочарована. Очаквах много повече от този човек
Защо трябваше да става от компааа. Скучно ми е,искам гоо. Слава на Бога,че утре пак сме на кафе. Да се посмеем и да ме разведри за пореден път. Имам нужда от него ..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от nasty_f
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Супер.Преди малко станах,сега ще пия кафе, ще се къпя и после по магазините,дано да работят днес.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ранобудна както винаги () .. малко ми е скапано заради вчера ама това време на вън ми пълни душата .. дано днес си изкараме добре!
![]()