- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
кашлям и имам хрема как да съмточно сега не е най-подходящото време да се разболявам
![]()
иначе се радвам че днес поне не ми е толкова натоварено![]()
и съм пак необичайно веселичка![]()
![]()
![]()
о,денят ми нямаше как по-добре да почне...мързелувам ,а след малко излизам да взема един приятел,че каза,че нямало да се оправи до насхах,не предполагах,че точно той ще е 1вият човек на гости в новият апартамент
![]()
Ми днес съм на рожден ден
Надявам се да си прекараме добре.
Колежке, кой е тоз господинчо, блока ти се намира супер лесно![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Смесени чувства и спомени нахлуват,ей така...![]()
Обаче аз съм жИлязна и няма да се сдувам...
:P
Станах и си пия кафето и се чудя къде съм аз в неговия живот по-точно?! . . Няма да му се обадя и днеска да видим ..Иначе вероятно ми се очертава обикновенната вечер за кафе с шматките,което пак е нещо.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Йес , поспах си до 11:30 , хапнах и сега се радвам , защото ще ходим на театър около 15 човека и ще бъде страхотноо !!![]()
Времето е страхотно.. след малко ще излизам с мойте шматки, а после с мойто момче
![]()
рамо до рамо със себе си...
Аххх,само да влезе в Skypee .. (mm)![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Пуши ми сеееееееееееее.. искам да излязаааа![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ядосана съм.И навън е някакво мрачно такова блаа.
Но въпреки това аз ще изляза.
![]()
О,да.Ей това е! 10-часов сън без никой да ме събуди.ЧУДЕСНО
Днес май няма да се излиза.Мисля,че е време да хвана юздите,да огранича забавата и да се захвана сериозно с учене.![]()
^хаха и аз така викам ама не се получава.![]()
Инъче съм перфектно,купих си яки неща,но няма нищо по магазините бе.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Баси сутринта времето беше толкова яко,а сега е мрачно и плановете ми за пещерите се провалиха![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Добре.. първия тур на разходката мина, но наистина по магазините нищо нчма аз веднъж ще реша да похарча малко пари и то кфо... Добре че успях да си взема поне едни слънчеви очила
.. Сега ще се преоблека и хайде пак навън
.. Иска ми се и милото да беше в София и да си излезем двамата, но увиии
![]()
Странно ми е днес е първият ден, в който няма да го видя =)) Искам да съм при него честно казано..
Офф майка ми е още на работа, а си мислих, че ще дойде рано :# ПфФфФ гладна съм, но ме мързи да слезна да си зема нещоИ трябва да уча и после да се къпя, а единствено, което искам е да съм при него =)
Някой надъхан да дойде с мен на парада? :Д
Тъпо ми е, гадно ми е..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Трекна ми сега за една песен, а не мога да я намеря. LadyDi или krem4et0, са я пускали няколко пъти тук във форума. Пееше се нещо, че след любовта, не може да има приятелство и доколкото знам е стара песента. Помагайте моля ви![]()
Иначе аз продължавам да боледувам![]()
О, колко уроци по математика съм пропуснала.
Тая геометрия не ми харесва нещо, а и не я разбирам много.
Понеделник контролно, трябва да уча тооооооолкова много, а
времето е тоооооооолкова хубаво.Днес няма да излизам повече :Д
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Тъп ден, никакво настроение нямам, предполагам няма и да дойде.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
След половин час започвам да се оправям и излизам ии не ми дреме вече за нищо.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Изгледах филма прочетох коментарите в темата ми и . .щастлива съм.Господ ми е свидетел, че не съм се чувствала така от месеци.
Как искам сега да е при мен
Не знам как ще изтрая днес и утре без него :С Дано дойде =))
![]()
Мразя,когато нещата стават в последния момент
Сетил се той кога да ме кани на Р.Д. ...
Че и един приятел има Р.Д. ... т.е. трябва да ходя за 2 подаръка В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ![]()
![]()
Мисля,че ще пропусна,защото и един бивш ще е там,и един 'дет още ме харесва ...А и предпочитам да се видя с моя,вместо да ходя на Р.Д.-тата
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!