- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Смесено от всички настроения.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Спи ми се .. чакам тоя да се прибере,което се надявам да стане по-бързо и да си лягам.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Най-после,бе,най-после да имам време да си сменя струните.Малее,значи,5 минути не можех да намеря последните два дни,за да си направя кеф.Учи,учи,учи.. накрая объркай контролното.Шанс.Ама какво пък,каквото било,било,каквото не е,тепърва ще бъде. ;D Сега отивам да пия чай и да ям мед с лимонии..
Красотеничко.След това ме чака цяла вечер дрънкотене,китарата ми звъниии..
![]()
Защо хората винаги искаме, това което никога няма да имаме ?![]()
Ами при положение,че няма никаква надежда аз защо се надявам още?![]()
И аз нз как съм.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Уморена съм.Гледам си писмото от него и не ми се вярва чак . . :# Като дете е.Как може да е толкова влюбен .. какво мога да му предложа АЗ?Иначе ще си лягам
![]()
мисля си дали мога да чукам ситав от на DevilWish подписа, кво като е туркиня то за един път само.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Охх направо ме подлудява тва мойто .... Мисляя вече да си напиша по математика ии да гледам някой филмеец ..
![]()
рамо до рамо със себе си...
добре съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много се дразня, като е такъв... ама много ...Иначе .. след малко ще лягам, че утре пак рано ставане ме чака...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Жалко,че ми се разсърди .. таман щях да оправя нещата с даскало.
Ииии аз съм си виновна! Ся как да я накарам да не ми се сърди![]()
ами като се сетя,че утре трябва да уча по Химия и да ме изпита ми става лошо,но от друга страна,що пък да не изкарам 6след малко мисля да си лягам,защото знам,че Наско ще ми се обади и ще си говорим пак,кат снощи
още се чудя,как може 3 часа и нещо да си говорим ^^ направо не знам,е неска ще е по малко,щот се видяхме де,ама профилактично трябва да чуя гласа му отново
![]()
Спи ми се, но не ми се ляга. Някакво никакво ми е.![]()
Трябва да се изкъпя и ще се наложи да си легна.
Бахти мързела.. Довлачих се и никой не остана.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Тъпоооо мн ми е гадно
Чувствам, че е нередно да си лягам все още, обаче няма какво да правя будна.
Хм,защо се прави на такъв,какъвто ЗНАМ,че не е?![]()
ОООООО КЕФЧак от 11 съм на даскало
И сега си удрям релаксче
Нямам конкретни планове за деня, ще видим кое как ще става
I can't wait for the weekend to begin ляля![]()
Иначе съм добре, днес имам контролно по химия, но ми е любимият предмет, така че с удоволствие сядам да уча сега![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
охх трябва да уча по Химия,а ме мързи..![]()
И аз трябва да уча по Химия,и мен ме мързи.. и плюс това я мразя.Тва е баси тъпия предмет,честно.Друго си е Математичка..
![]()
Не знам как се чуствам, имам тест по Бг и уж трябва да уча, отворих си учебника и до тамняк'во гадно ми е..тъжно..самотно?? тъпо! абе......и все пак гледам да съм весела, и да рева и да не рева нищо няма да се промени, тъй че..
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
neo-wolf
but older again - than the lupus itself...
стар се чувствам нещо.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Добре съм, искам само навън да пече слънчице и моето момче да се обади ... Искам днес да излезем по-рано да се разходим,само ако времето не ме прецака ... Поне днес се наспах горе-долу и само акто си помисля,какво ме чака утре ... 5 часа път до родния ми град , а преди това и в университета трябва да ходя![]()
Е няма какПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
ся по темата:амии още не съм отворила учебника
иначе си пиша във форума и си слушам музиката
![]()
Аз пък математика мразя хахПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.