- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
днес е бахти якия ден.Супер съм след малко излизам с мойтее .![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
оф, още съм малко болна, ама утре вече явно ще трябва да се ходи на даскалоиначее май трябва да спра да се занимавам с по няколко момченца едновременно, понеже накрая винаги нещо се прецаква с всичките..
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
СУПЕР СЪМ!Утре имам рд и съм супер щастлива.Днеска с тия шматки умрях от смях :Д Как се уредих да играя на концерта на даскалото :Д:Д.Уж учих по гео дано шмати да е учила ,чее ужас..Тая класната се е шашнала нещо ама както и да еееДано да бъде утре хубав ден
![]()
![]()
Уф.
Очевидно ще си излизам сам на разходка.
Обичана
Просто аз
Супер познатото, ама понякога така е по-яко, особено като имаш музика, с която да си щъкаш.Първоначално написано от w0sh
По темата - разочарован и тъжно-ядосан. :>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Уф, домачадието само ме дразнят . Събрахме се 30000 човека у баба :\
Досадници.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
ПМС![]()
Май не било шибана измислица![]()
Иначе, стаа.....
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Пак нищо не направих .. поне обиколих улиците обширно![]()
Никак .. само бягам от едната крайност в другата - ту се отчайвам и ми иде да се заровя някъде.. ту се обнадеждавам и започвам да се радвам на силната си вяра .. И така по цял ден ......
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Боли ме корема, окото ме сърби, уморена съм, не учих. . . лягам си. . обаче си мисля само за него.Писна ми вече.Искам да ми пише вече, че се е прибрал, защото . . . .
Помотах се 2 часа из центъра.
Лошото е,че в Хеликона са докарали Unseen Academical(последната книга на пратчет), пък е с твъри корици и струва 30кинта. Та сега трябва да гладувам, а да си я купя.
Фак.
ОФ !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Подразнена. Писна ми, искам да спре да ми се обажда, да не ме търси, въобще не ми трябва.![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
мм отностително Не хубав ден. Е не беше лош..
щеше да мине къде къде по добре ако изцяло ми бяха подредени мислите. започна добре.. развитието куца ..
поне свърши наред и се наядох хубаво на китайския ..
абе нали не съм на дскл.
апък Ти мамка му . не го очаквах от теб. какви са тези глупости дет пишеш..
Офф .. какво става в главата ми. Горещо ми е.
А как ми се лигави. Ще си попиша малко още тука и лягам, че утре пак тряа си дигна задника раноо.
И пак си мисля какво щях да правя на компа ако го нямаше Тийнпроблем.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Скапана,толкова ммн ми се спи.........
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Скапано настроение .. искам да го чуя.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Чувствам се ужасно! Харесвам едно момче, което харесваше една моя приятелка. Но те днес се скараха, аз го успокоявах и хоп тази вечер той ми изтърси, че иска да тръгне с моята бфф. Тя не го харесва, поне така казва... И аз тъпата естествено се разревах...![]()
![]()
ооо не![]()
писна ми![]()
искам седмицата да свърши![]()
не ме интересува дали ще ми кажат нещо или не утре отивам на театър![]()
![]()
едва ли си тъпа,просто го харесваш и щом си се разблакала от признанието му то е било заради чувствата сиПървоначално написано от Converse333
повярвай ми с времето всичко ще отмине,не се депресирай заради едно момче което не те харесва,защото може би има дуго което те обича
щом не е видял чувствата ти не те заслужава
![]()
Бясна , бясна , бясна , бясна , БЯСНА !!! Направо не издържам вече.. трябва да се стегна. Определено.
много щастлива и скапана-сега ще лягам,та за утре да съм бодра и да мога да се излюпя рано както винаги![]()
Давате ми стимул , давате ми зор , а не ми давате време !![]()
![]()
рамо до рамо със себе си...