- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Разсеяна.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
^ Честит рожден деннн![]()
По темата: Ми .. не ми се ходи на даскало. Чудя се ще ми се обади ли днеска .. и от снощи си слушам само Слави![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Честит рожден денПървоначално написано от dqvolcheto9
![]()
болнане съм на даскало,мама каза че няма да ходя на репетиция също и на волейбол
![]()
ужас ще полудея
ще се опитам да я навия да ме пусне утре на трен
![]()
иначе съм що годе добре ,само и да имаше с някой да си пиша ще съм перфектно![]()
![]()
![]()
^Честит Рожден Ден. Да си жива, здрава и всичко най- най- и ест. много любовПървоначално написано от dqvolcheto9
![]()
а азз..ох. Преди малко станах и днеска имам класно по химия и по английски. По АЕ ще го направя, там няма дори да уча.
Оф ама тая скапана химия. то пищови, ама като незная на какво ще е![]()
аа имам нулев. Няма дори да си надигна задника да отида.
![]()
вкусен сок..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
супер гадно... снощи се разделих с приятеля ми ии ся ми е много кофтиии![]()
Поредната тъпа сутрин преди даскало ..Още от сега започва да ме боли главата апък незнам какво ще става по нататък.;// Тоя дрисльо не ми звънна обаче и аз.
Чудя се дали да не му пиша на .. хмм малко на пук на моя.Знам,че ще откачи ако разбере.
Леле понякога правя супер гадни неща и то,защото ме избива на агресия,когато започне да ми липсва прекалено много.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не много добре..Нямам търпение за Събота ще е супер як ден,както вчера.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Пак ми е ниско кръвното. Незнам какво ще правя днеска..
тъпо тъпо тъпо тъпо![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Тъжна ... много
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Искам животнооо ^__^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Болна съм,главата не спира да ме боли и имам хрема...Със 100 зора заспах,пък и само се будех и пак заспивах.Сега се чудя к'во да се правя.
![]()
Тази вечер ще се разбере... Надявам се оО
Сега вече го разбирам напълно .. миличкия ми ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Смазана. Предадена. Изоставена.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Пф .. толкова съм му бяснааа.. не, всъщност вече даже и нямам сили да съм му бясна, ядосана или каквато и да е.. просто искам всичко да свърши. И искам той да сложи край, защото аз май просто не мога !!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
голямо лигавене,голямо нещо значичудя се като се разделим догодина как ще с елигавим така-ама пак може да се събираме за по чашка и някоя и друга убийствена доза смях..
не знам защо,но супер съм се привързала към всички дори да не са идеалният клас-простовссеки ден сме заедно и не мога да свикна с идеята,че догодина няма вече да сме заедно-ама такъв е живота...одъртяваме и всеки поема нанякъде![]()
иначе днес само 3 часа висяхмме,нищо важно не свършихме освен ЛИГАВЕНЕТО![]()
Е в крайна сметка отидох на Р.Д.-тата ...
Единия ме задява пред бременната си приятелка,другия ми говори за връзката ни,която приключи преди 3 години,други двама се понапиха и почнаха да ми се правят на големите пичове ... На края казах на единия рожденник,че ме дразнят и той им каза,че ми е гадже за да ме оставят на мира.До тук добре ама нали има един лаф "Добре,че е бъзика,та да си кажем истината" и след 20 минути ми каза,че ме харесва още от преди 2 годиниПосле ми се наложи да му обяснявам над 2 часа,че си имам приятел,когото обичам адски много и че дори да нямах приятел щеше да ни е малко трудно да имаме връзка при положение,че бачка в Балчик ама той не,та не ... и пак неговото си знае
Почна да ми обяснява,колко хубава двойка ще сме,как бил готов да напусне работата си и да се върне в Силистра заради мен ... Луда работа
Днес трябва да ми прати снимките от снощи,но честно казано нямам ник'во желание да му пиша,защото пак ще започне да ми се обяснява
В крайна сметка к'вот стане
Казах тия неща на моя и той малко се ядоса ама ... По-добре да знае,вместо да го лъжа![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Току що смених вътрешно Аз , осъзнах няколко истини и ми е супер густо![]()
:P