- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Скучно и както винаги Той не ми обръща внимание![]()
![]()
Мъча се да пиша есеНо нещо не мога да се концентрирам ...
След днескашния ден се чувствам смазана,след тоя разговор също.;// Поне тея три часа и половина сън ми се отразиха добре.Дори аз не мога да си обясня какво се случи,до сега не съм го виждала такъв ..но положението наистина е трагично.Всеки път,когато си спомня очите ми се насълзяват..Адски много ми се пуши апък майка не ме оставя на мира.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ебати и лицемерните са всички...само им дай някой, който да им върши работата, после пък, ако се разсърди защо за глупости се сърдил.Ще им държа чадъра аз да пишат домашни на улицата и на всичкото отгоре да не се качвам на рейса, пък да чакам следващия.Какво толкова съм имала да правя вкъщи?И накрая като си тръгнах и двете "Чао, Маринче, обичаме те..."
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Написах го..Вече окончателно съм свободен :Р Въпроса е к'во да правя
...
![]()
ами добре съм,имам нова клавиетура и са кефя,щот най-сетне мога да си пиша спокойно,без да ми се ебават копчетатаима и още нещо за което мисля,дано стане
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да,определено са говеда.Всичките !!
London? Paris? Berlin? + dream on!
Жалко, много жалко.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Много съм доволна от подаръците и от пожеланията на всички../ Колкото до него .. Краи вече! Каквото било било яя стига съм се правила на луда..
![]()
Стига веееее :@ Ще откача... леле к'во ми става не мога да си избия мисълта от главата... Мамка му ;/
Milow - Ayo Technology и тая песен.. мамка й и на нея !![]()
Мъже ли ?Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
П.П. Добре съм, за пореден път не върша нищо смислено![]()
Ми .. добре ми е. Онова лайно ще го направя крив само да ми се обади, което ме съмнява, ама .. все пак![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Еби му майката... по-добре с врабче в ръцете, от колкото с патка в гъза ! ХАхахах... и все пак i feel like shit
Главата ми се пръска от мисли ама иначе съм горе-долу окей.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не мога да определя точно как се чувствам.Опитвам се да подтискам всичко,но не мога.Искам го,мамка му а е невъзможно.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Абе добре съм,само нз,как ще стана утре за дск..Кви бяха тея сънища снощи?!..
![]()
![]()
Защо така ме погледна тоя днеска е?!..
И кви са тия работи дет Иван ми каза???...........
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
болнасп тъпо ми е,ако има един начин да се умре от скука и мързел щях да съм мъртва вече
![]()
Малко ми е тъжно.. и определено доста ми се спи.. :]
Малко по-добре но като цяло зле .. xS
Е, хайде, спри се, деТъпа работа.
Иначе.. Не очаквах, наистина. Днят започна ужасно, напълно неподготвена ме сгащи гнусната новинка.. Тъпо е. Много. Искам всичко да се подреди. И май искам много.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
тъпо, тъпо, тъпо и пак тъпо една единствена мисъл ме тормози три дена..иначе като цяло съм добре
Хора много , Човеци малко !
Разправям се с един сладур тука. Добре де,моя е сладуур..![]()
![]()
Между другото чудех се как се казваше тоя филм.. скоро го мернах по телевизията.. тя майче се казваше Мелиса,той беше неин клиент.. оказва се , че тя го харесвала в гимнязията , той й се подигравал , тя решава да му го връща ама се влюбва пак в него и той в нея.. абе хйепи едн. Ако някой се сеща..![]()
![]()
чувствам се ужасно.. отново съм слаба и се потдавам на чувствата си към него.. а той не ги заслужава.Ето за това ми е шибано![]()
![]()
Marshall Mathers
Чувствам се назално оптимизиран.
имам чувството,че гърлото ми е пустиняа носа чешма
приятно чувство
и с това кибичене в къщи направо ще се оправя
![]()
![]()