- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Боли ми ггърлото,сега трябва да правя пищови и после да уча,оффф......хич не ми се ставаше
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
o.O чувствам се заспалоо.
Вчера се държах като едно голямо дърво с миличкото, но какво да направя беше ми лошо, не съм виновна![]()
Осещам все едно е края на учебната година. Всеки ден изпитване, контролно. Буквално всеки ден. Но де да беше краяяя![]()
Ся трябва да направя един крааалски калашников за да си преписвам, но така ме мързиии.![]()
Защо не направят 3 почивни дни. Не е честно да се бъхтим 5, а да почиваме само 2.
Па кво му става на това време, я да се опрая, събота е утре все пак.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
От както съм станала съм някаква супер бъгната.:х В банята си бях първо Криско & 100 кила-Млади булки после Славена-Колко лоша бях.![]()
Ама тва нон-стоп. . Иначе си пия кафето и си пуша.Леле обичам като не съм пила кафе и не съм пушила от вечерта ии като го направя сутринта ми е такова блаженство.
Главата май искла да ме понаболи малко и трябва да уча ама . . май ще пропусна.И без тва неска е Петък,последния ден.
Миличкото ми снощи се е прибрало успокоих се и ще го чуя по-късно като стане.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Весело :P
Спи ми се много. Нормално, снощи я откарах до 2:30. Мразя, когато става така. Настроена бях да легна рано и да стана рано, а ето пак станах в 9 и докато ям и се оправя мина един час. Сега трябва да поуча и да отивам на училище. I need some relax.
Липства ми мойто бебе, но ще го видя след малко. :P![]()
![]()
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
охх...толкова ми се ходи на диско,цяла сутрин си танцувам тука,ама чак утре уф.Инъче си направих пищовите,тъпа химия
.И сега трябва да се глася за даскало,а изобщо не ми се ходи.
![]()
![]()
![]()
Поне,че довечера ще излизам.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Супер здраввоооо днес е ненормално як деннн (((:
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls
Уф,вече кофти![]()
Тъпоооо времето е против мен ... Замръзнах докато се прибера от спорта и сега тъкмо вече съм на по-топло и след 10 мин пак отивам в университета и то до 5 и 30... И милото отмени срещата заради времето ... Искам вече да е неделя и да сме си само двамата, не съм го виждала повече от седмица и откачам
![]()
![]()
Оттървах се от училище, то в това време.Докато отида до лекарката станах цялата мокра.Иначе ми е едно такова странно, ни хубаво, ни лошо.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Зле.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
прибрах се вир вода заради снега така се сипе че направо се 1 бях излязла от баня![]()
много по-добреи сега си хапвам ябълката и вс е ок
![]()
![]()
Времето навънка е ужасно и ми действа кофти и на настроениетоПривидно ми е весело ама вътрешно съм си депресирана...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Несериозна работа. Не ме е яд толкова затова, а че няма да можем
да се видим..
Остава<3
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ми добре съм. Главата почва да ме боли сякаш.Това лайно днеска ми се обади само и само да ми вдигне нервите още повече, че и на всичкото отгоре бях в час и му виках по телефона
![]()
Дано само да не завали, че ще ми се провали схемата за довечера![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Снощи беше суперБяхме на крепостта с колата,гледахме светлините на града от високо и си говорехме за нас
Бяхме и сериозни,и лигави ... Абе страхотно
![]()
![]()
Днес мислим да излизаме с шматките,а след това мисля да повторим снощните разговори
ХаХ от доста време не бяхме оставали само двамата за повечко време и ми беше суперИмах нужда точно от такава вечер,защото точно тогава успява да ми докаже,колко точно ме обича
Оффф нямам търпение да си видя и шматките,и него ...![]()
Лелеее не е истина,колко много го обичам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Изсъхнах йеее гадно ми е че дне се къпах а косата ми заприлича на нищо грррр но в момента съм добре- приспивам се с мелодията от листопад![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оправям се,днес съм по-добре уж...Друга беля ми дойде до главата,но ще мине както всеки път.
![]()
![]()
Болна съм си, ама съм маалко по-добре![]()
Някой сеща ли се за хубав филм?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
[REC] / QuarantineПървоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
А иначе Водно Конче (DragonFly)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
объркана..чувствам се като пълен боклук и то си е заслужено....