- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
завиждам благородноПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Тез пък други луди ... Искат на 10-ти да ходим в СофияАма ще видим ... Хем искам да си видя батито,хем не ми се ходи много,много ...
Както и да еБягам да се оправям,че моя след 10 мин. ще е пред нас
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Перфектно.Чакам да ми пише, дали вече е сигурно, че ще идва.Нямам търпение да го видя ще полудея до 8.Дано дойде.....
едно такова никво,пак същите истории,писна ми от всичко и всички![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бясна съм, едва се побрах в кожата си следобед когато губихме лекция,а моите "мили" колеги бяха забравили да кажат и така от 150 за лекция чакахме само 6 (глупаци) и час и половина висяхме и тъпеехме до другата лекция, на която пък бяхме 30 и ни заместваха лектора![]()
... Абе ужасен деннн ... И времето как може сутринта да е такава буря, заради която си отменихме плановете с моето момче, а сега когато е късно да правим уговорки е спокойно ..
![]()
![]()
.... И се очертава доста скучна вечер ...
Я ми кажете някой романтичен филм или комедия ... Може и да е стара и да съм я гледала даже само да разообразя с нещо, а нищо не се сещам![]()
мн съм тъжна![]()
![]()
![]()
![]()
^^ A lot like love Хубав еНа мен ми е един от любимите романтични филми
Иначе съм малко болна,а пък утре цял ден съм на уроци и не знам как ще издържа.![]()
чакам да ми почне филма![]()
Вмомента духом съм екстра, но не съм много добре здравословно. На инжекции съм и кашлям като не знам какво ...
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
о.О божествен ден.
Това да е петък и да съм само три часа на дскл не е работа ..
само да беше по хубаво временцето.
Ама тая историяя .. как можах буквално два часа да се потя днес да си правя пищов и накрая НИЩО от него да не е включено в контролното. Бясна съм.
Поне после си бях със миличкото. < 3
Е седмицата мина бързо. . ама утре - събота, хубаво, но това кофти врем само да си топля задника в на и да седя пред компа става..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
още чакам![]()
Търпение, търпение, търпение знам го подяволите... Но как да имам търпение ми кажи.. Не искам да чакам. Мразя ги тези неща за които просто трябва да чакам и не мога да направя нищо :Х
Ужасно!!!!!!!!!!!!Бясна съм.Живота ми е баси шибаният заклевам се.Не стига, че няма да може да дойде, не стига, че от понеделник почва стажа, сега и най-новата ми блуза е орезилена от майка ми :# проооооооостооооооооооооо ми се повръща вече.Изпаднах в депресия направо.Нервна криза.Пфф тъкмо от седмици не бях ревала, не се бях изнервяла.Мамка му нервичките ми се скъсаха.И сега имам смс даже не искам да го чета, кой знае каква простотия е пратил![]()
Чакам да стане 21:10 да ми почне филма щот издивявам![]()
Just Be Yourself !! : ))
Слушам ебааатиии яката песен.. Направо я обожавам.. напомня ми за лятото и ми харесва това чувство.![]()
Той ми прати най-милия sms на света. Не ме упрекна, че не се сещам за него, а ми каза да не си мисля, че той не мисли за мен. Ммм..
Абе днес е суперски ден.. почти измъкнах информацията от приятелката ми, която ми трябваше.. В училище тая по математика нещо ни вика.. ама кой я слуша.. не и аз.. не и най-щастливия човеек..
![]()
![]()
Плаче ми се .. и вероятно след малко майка като се изнесе ще си легна да спа 2,3 часа до към 1-2 часа,въпреки че се надявам да ме събуди телефона ми,но може и само с надеждите да си остана . .Замислям се и като се обърна назад виждам,че винаги е имало нещо,което ни е пречило ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
По дяволите какво да правя.Скъсах се от рев вече.Бившият ми е решен, че иска да е с мен завинаги.......иска дори да говори с баща сив шок съм.Другия направи пълна простотия........това знак ли е??????????????Какво по дяволите да правя :#
(((
Ели - заеби ги и двамата си намери трети
Ама да е свестен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
леле,прекарах един от най-хубавите си дни днес-щеше да епо-хубав само ако Дени беше на училище....
за сметка на това с пухчо(хах,как мрази да му викам така) седяхме заедно цял дн,лигавихме се сууупер много,после го набих леко,че с 1 дума ме изкара извън релси
,а после го нагушках да се извиня..
аз ккаво да направя,че само от споменаването на онова име ми се повдига-поне се отървах от него,надявам се....ака животът ми е в пъти по-добре![]()
Колежке, кво станало?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Размишлявам по въпроса какво променя секса в една наистина сериозна връзка.. и се чудя, и се мая..
в момента съм си в моето невероятно-неописуемо-страхотно-превъзбудено-ЩАСТЛИВО-крещящо настроение :Д
днес си беше един СТРАХОТЕН ден
обичам ги тия петъци :Д
ии в едно точно определено време стават невероятни ^^
![]()
неееее, невероятно се чувствам, пея и танцувам на тоталните песни, които не бих слушала, но сега просто не мога да си се побера в кожата си и издивявам ^^ ^^ ^^
не, не, не - ОБИЧАМ ТОЗИ ДЕН <333
ама и тя как позна какво става :Д:Д
хвана ни ..![]()
:Д
утре съм и на рисуванеееее със Сиса ^^
<3
аз съм най - щастливото идиотче на света :Д
всеки ден да беше такъв .. <333
нищо и никой не може да ми скапе настроението :Д
сестра ми след седмица става на 18 ииии ще бъде просто невероятно :Д (вече мога да я пратя в затвора)
неееее, никога не бих направила такова нещо![]()
и аз покрай кака ще намажа ..![]()
и ще го видя и онова малкото <3
^^
ЙЕС бееее .. супер много си се радвам :Д
ии чакам с нетърпение понеделника .. бати колко ми се ходи <3
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.