- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Ми, ако наистина е сериозна - сплотява хората. Иначе - се отдалечаватПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Искам слъцеКога ще дойде това лято
![]()
Ох цял ден бях с приятеля ми и сега какво, пак ми липсва, ужасДобре, че си излязох с него, а не с другите, кой знае каква простотия щеше да е. Той ми оправя и деня, и настроението
Обичам го
![]()
Зле...
Самотна, отчаяна, депресирана.
Имам чувството, че завинаги ще си остана сама. "Не съм била негов тип" поне беше мил и не каза, защото съм грозна, въпреки че имам чувството, че това си мислеше.
Самочувствието ми е на нулата. Не мога повече. Имам нужда от някой ...
![]()
I'm better off on my own!![]()
Westside rollin' all day, every day
Ацката вечер.. ще ме скъсаат тези хора ей
.. `` Ще се правим ли на Мики Маус тазиии вечеер ``
![]()
рамо до рамо със себе си...
много крива седмица, много. да свършва и да идва следващата, че не се трае.
Тъпо. И безпричинно ядосано.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
край,повече с никой няма да се сближавам,никакъв смисъл няма в тованикви шнасове,нищо,писна ми от всички простотии
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Колко задачи ще трябва да реша тея дни. Не ми се мисли.
+ Времето е лошо, нЕма да се дразня! :Д
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
чувствам се гладентрябва да ям
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Тоя път не са познали.Йоанна няма да се огъва повече пред никой.
Няма да ме тъпчат.Използвачи![]()
Тоя път не са познали.Йоанна няма да се огъва повече пред никой.
Няма да ме тъпчат.Използвачи![]()
пак стигам до същия извод,както преди няколко дни![]()
пфуу тва тъкмо стигна до половината да се праща и на мене мега мн ми се приспа![]()
Една година... как да се чувствам? Обичам я!!!![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
как да се чуствам не ми се спи и нз кво да прая :X полудявам как иначе...![]()
![]()
![]()
Just Be Yourself !! : ))
Добре.Ходи ми се на диско,но чак утре.Днеска беше бахти деня,но приключи добре.Ще пуша и ще ходя да спя след малко май .![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Толкова ми е криво днес, отново ... Сега излизам до новия аутлет да разгледаме какво има там, а даже не ми се ходи,но обещах .... Само дано и милото не е решило да ходи натам, че ще се получи тъпо да ме види с бившия ми съученик, който от много време ме харесва, е за мен той е само приятел![]()
незаинтересована от глупостите на хората(само на определени хора ме интересуват)баси хората изпадат в депресия от най-малкото нещо,просят си комплименти,за да повдигнат самочувствието си и какво ли още не,дори не могат да се вземат в ръце и да си решат проблемите(не искам да обидя никого)
иначе отивам на мача![]()
![]()
Тъкмо ставам *сънен* и ще ходя да закусвам след малко и голямата съботна тъпотия ще започне![]()
Офф цялата съм подута, окото ми е червено.Още ми са спи.Исках до късно да спя, за да мога тая вечер на дискотеката да се чувствам 6+ ама на .... Чуууууш събудих се и видях, че имам смс само от бившият а другото ми куче е заспало без да пише.Ще го прибия.От вчера много ме дразни цял ден.Само ми хареса като му казах, че са ми хубави оценките и ме пита какво искам да ми купиДано днеска да го видяя
Чудя се дали да му казвам, че ще ходя на дискотека.. от една страна по-добре да му кажа ама...
Не мога да опиша с точност кое преобладава в мен ..![]()
Като за начало ме дразнят приблизително всички около мен .. това, че няма да го виждам още 2-3 дни, не ме устройва ама изобщо .. ии ми се налага да преживея тази вечер!!![]()
Емиииии к'вото е това е.. Очакавх да стане така.. Е не точно така но в крайна сметка резултата е един и същ.
Не много добре.Легнах в 1 заспах към 4,заради тъпия ми нос.Беше ужасно.Мислех да ходя до баба за ги видя всичко,но няма.Дано до довечера се оправя.Сега се чудя дали да ходя на мача,навън вали сняг пфф....![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.