- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Едно такова заспало ми е,Иван ми каза,че ще дойде до нас и ся чакам,даже нз към колко ще дойде.За Наско няма да коментрирам ся сме в ужасни отношения.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе.. вчера бахти шантавата вечер.
Кало ми пише по скайпа, и аз докато зацепя кой е то мина около час..
Че даже и набързо момиче го направих... Ужас, ужас, излагация направо
Ама пък.. да видим
Днеска съм окей![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Малко по-добре съм.Писахме си и му казах, че ще ходя на дискотека и му казах ако иска да дойде с мен... дано дойде.Щото ся отива да пазарува и едва ли ще го видя през деня.А аз още не съм се оправила нито нищо седя си по пижамка...
малеее как ми липсва,а като си пиша с него не помага-ама никак..и днес заради тъпия урок няма да го видя и да отида на пейнтбола-гадост и половина![]()
поне неделята ще се видим и ще наваксаме с лигавенето и трябва да му зашия чантата,че току виж ме убил брутално,а на мен ми се живурка![]()
иначе слушам една суупер дебилна японска песничка,мисля зя олимпиадата по био и се моля за свестен квестор,че комбинацията ни да мине за поредна година![]()
в 3 часа се уговорих за кафе,ама ся чакам да видим,дали ще дойде Иван,снощи го сънувах![]()
Добре ми е, ама днес трябва да уча, да свърша много неща,
но ей го кое време стана, а още нищо не съм направила.....
Определено трябва да се стегна...
To be yourself is all that you can do...
въх кви раути Иван занимавал една моя фр![]()
![]()
хах
![]()
Трябва да се стегна и да спра да изтерясвам като за начало.Станах с гъза на горе и като видях и на скайпа му аутт ии просто . .
Довечера незнам какво ще се прави като пак се скарах с майка ама ще го измислим,вероятно няма да остана в къщи.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от valdesbg
![]()
Беше забавно да.. xD
И за да не е оф топик - вече не съм жаденпих вода
![]()
въй сняг заваляаз си мислех,че ще ства по-топло пък то
![]()
ОМГ да.. вали сняг :X
да е аз ся видях,не си бях дръпнала завеситеПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Потресен съмПървоначално написано от soul1199
Ако не беше написала нямаше да обърна внимание скоро lmao
Времето е тъпо.. Много ми се спи ама еися станах и няма смисал да лягам пак толкова рано към 5 може би![]()
Иначе съм добре като цяло.. Има още какво да се желае.. :P
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
ужасно![]()
мда,подобноПървоначално написано от silky92
![]()
Говорих с Ани, ще ходим 100% на дискотека.Отивам да се къпя и тн след малко.И проблема си реших тя ще ми донесе нейната чантичка и е точно лилава каквато ми е роклятаперфектно просто
![]()
Само дано се видя с негоМакар че е по-добре да не идва с нас на дискотека като се замисля, защото ще има да ме критикува, не пий ,нз си какво не прави.Единственото хубаво е, че ще го видя, че ще съм с момче и че има кой да ме закара до нас.
Времето е ужасно... до обяд премръзнахи сега като чели нямам желание за излизане.. Иначе съм добре :P леко ми е лигаво
и малко ме боли гърлото
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Амиии не съм много весела днесМалко ми е тъпо и сдухано
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ами супер преди малко напрваих резервация за довечера и сега се обичам и излизам.Ама както съм леко бболно..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
хех,ми отде да знамПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
+1+гадно,ядосано,объркано,ст удено,няям настроение за нищоПървоначално написано от Bender
![]()
If I played you like a toy?