- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Днес е тоталния SUX... А дори не усетих кога стан 3 часа оО Сигурно вече има няма 2 часа гледам блоговете на Ray William Johnson и се налиавм от смях оО Толкова ли деградирах ?! апф... :/
Всичко и всички ме изнервят.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Абе някво средно положение, ше ходя да хапна, че и вчера почти нищо не ядох![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
супер изнервена...оня идиот спря да звъни,ииии тука едни уж приятелки само глупсоти правят,омръзна ми да съм добрата,спирам...![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Поредна култова вечер.
Просто съм велик.
гадно,щото много ме боли корема.А пък ми се излизаше..ама ми се развалиха плановете..и ще се скучае.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Зле съм, защото ми е скучно и то мноооооого.Почти съм готова със всичко освен грим и дрехи и лак.Най-трудното /коса/ го направих вече.Баси скуката.Ако знаех, че 100% ще излезна с него до сега да съм се оправила . . ама като не знам... Ся отивам да си оправя лака, че после пак ще има да мрънкам, че не съм готова на време.
тъпо майна ... нема момиче което да ми хареса. Всичко сладко е заето![]()
Ставам си аз сутринта и отивам на кафенце,всичко е супер,забавлявам си се .. И онзи идиот се натресе на съседната маса,половин час ни занимава само с неговите глупости !!![]()
.. Накрая не издържахме и си тръгнахме,но той също стана и тръгна след нас .. уфф!
Съсипа ни хубавия ден..
Иначе като се прибрах от фитнеса се поуспокоих,сега си мързелувам и гледкам "Малкълм",като свърши вечерям и излизам навънка .. Иии ако отново ни се натресее .. нее просто не ми се мисли!!!
Б Я С Н А ! ! !![]()
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от PsyDoggy
Така е бате.. За жалост ;/ Ако не е заето, не те иска, което е още по-гадно хаха..
П.С. *bow* за аватараДоста гладен ми се струва хахаха
![]()
![]()
Музикално се чувствам хахаха.Бе добре е, нямам оплаквания за сега.
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Оф, не ми се мръдва никъде. В момента искам само да си остана сама вкъщи с музиката или да си намеря някой филм. Не ми е до нищо и като си помисля, че ще имаме гости и трябва да помагам на майка още повече тъпо ми става. Трябва да си намеря занимание и тоя гадния сняг май е спрял. Може да изляза да се поразходя. Оле защо ми е така умряло и самотно.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Нещо не ми е добре и тряя ходя да пазарувам и да доизчистя бюрото + стаята.
Блааа :д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не вярвам на себе си. Гледах NewMoon и ми хареса .. заради вълците е, знам си аз.Днешния ден е супер. Стоя си затворена тук и чакам нещо интересно да падне от небето. Awesome !! Хмм, Той само ме дразни.. отиде до София, купи си китара и кубе, върна се, снима ги, прати ми ги да се дразня и сега е изчезнал. Още от вчера изгубих надежда да ми пише нещо в близките.. хмм.. месеци !?
Нищо де, ще дойде деня, в който и аз ще си взема ел-ка и тогава ТОЙ ще си умира от скука, а АЗ ще куфея с бесни рифове..
![]()
ми бивам,супер е студено навънка,замръзнах 50 пътиии.На фитнеса нещо не бях мн активна.Сега влизам да се къпя и чакам мойте да идат,че ми се и пуши много.Надявам се довечера вечерта да е хубава.Супер много искам той да е там,но няма.![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Офф оправих сеееее чакам Ани да пише къде да се видим и се махам.Ужас в нас ще се върна чак утре![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
кашлям като ненормалнаа се бях пооправила малко
бас* шибан*** болести и вируси и глупости
![]()
чувствам се... скапано...![]()
![]()
Да ви е*а дето сте ги родили тея изчадия. То това не са съседи беее. Баси, тавана ще паднеее.![]()
Ау тея празници .. мн ми усложняват живота с тез подаръци. Всяка година трябва да се чудя какво да и вземам на мама.
Тоя пък и той какво ме базика.
Еее не спряха да ми пишат, два часа не мога си напиша поста.
оф само в тази тема като започна да пиша и разбирам колко ми е объркано в главата .![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
офф ми чакам да стане по-късно щот ся наще ми пречат и само ма нервятпък иначе днеска беще супер тъп ден .... цял ден се чудя кво да прая думи нямам
![]()
![]()
Just Be Yourself !! : ))
Ми супер се чувствам.У шматката гаврътнах 1-но ликиорче и 2 мартинита и съм добре :Д![]()