- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Мамка му,какво стана снощи,че така се промениха нещата?!
![]()
Днес цял ден мисля само за него,а и така като гледам и при него е така... Наистина не мога да се позная,нито пък него
Щом ми предложи тази вечер да дойде до Сс за да се видим за час-два ... Е,вярно,че е на 25км. и не му пречи да дойде ама все пак днес замина и утре се връща
... ХаХ шматката ми сладка
Как да не си го обичам
А снощи ... Снощи беше суперИзлизахме с шматките,после се разходихме с колата,а на края стояхме 4 часа пред нас
Фоворихме си,гушкахме се ... Абе ... беше яко!!!
ХаХ само малко не ми хареса,че се нацупи (за почти минута) заради оножа,което ме базикаше майка ми по-рано през деня ама ...
Нищо му няма
![]()
Оффф да става утре вечер и да излезем с шматките,а днес мисля да си стоя в къщи и да релаксирам![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Седа и се ядосвам, че нямам пари да изляза.![]()
![]()
I throw myself into the sea.. Release the wave.. Let it wash over me.. To face the fear.. I once believed.. The tears for the dragon.. For you and for me..
![]()
Научих я най - после бее !! Йес,йес,йес. Супер лесна се оказа..
![]()
В музикално настроение съм, нищо, че пръстите ми са изтъркани от струните.. важното е, че научих 2 песни днеска !!
![]()
Цял ден нещо ми подсказва, че днес е деня и днес трябва да направя това, което искам от толкова много време .. Но така ме е страх, нямам думи .........
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Доста гадноОтивам да постреляма в цс-а
![]()
ам дорбе съмдаеба никой не си харесвам,то само злета,кво да са праи
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Лошо ми е.
...Айде бе никой ли няма да пусне една чат тема да си спамя на аванта <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Изнервена. Не мога да понасям пародията на семейство, която имам ...![]()
![]()
![]()
![]()
Бива ли да са на 600 км от мене и ПАК да ми държат сметка кога се прибирам ?!
![]()
![]()
Оффф .. нямам думи ;х
Иначе .. хммм .. това момче определено ми хареса. Мдааа...![]()
Лошото е, че наште ми звъннаха и ме юрнаха да се прибирам и трябваше да бързам
Оф .. всичко провалихаа !
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
чакам да ми пратят едни снимки от тая вечер,да видим колко са леши такам
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Зле ми е .. умряло ми е,тъпо и скапано.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тоя сладур не смята ли да се прибира ?Чакам го от 7:30, дори не вярвам на себе си.. и ми е някво тъпо. Нещо средно между нещо и нищо. Pffaa.. не си намирам работа, а изобщо не ми се спи..
Тъпо ми е
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Днес цял ден нищо сладко не съм яла, нищо не намирам и из вкъщи, което си е направо трагедия.Де да имах прясно мляко, такова хубаво кремче щях да забъркам с онея нишестета в един от кухненските шкафове... всъщност, може и вече да няма. все тая, без прясно мляко нищо не е същото.
;д
е виновна ли съм ,че не ми харесва..Супер съм иначеее охх тия готинии батковции
![]()
Слушам две гръцки песнички ,които ми пълнят душата ,а пък за певеца да не говоримм..
![]()
Още го няма..Сега ще види той, колко бързо ще се засили към вкъщи..
![]()
Дайте идея за мръснишки смс ?![]()
Ела ДА ти ПОКажа КОлко Палава МОга да БъдА......Обещавам ти,че ще ти покажа рая -> нз дали ще ти хареса ,но все пак..Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
То да не ме искаше пак добре, ма то кфот зариба се окаже с приятел уе пич ...Първоначално написано от FromAutumToAshes
Много хубав ден ! Сутринта станах , ходих в мойто същество после се прибрах да поскучая ии с мойте кукли.. Сега умирам за сън , но не мога да го оставя тва мойто
![]()
рамо до рамо със себе си...
Баси от 4 телефона само 1 има батерия и то на 15%Като за капак зарядните ми са в стаята на нашите,а не искам да ги събудя,докато ги търся
Оф,че и кабелите им не са в мен
Ужас!Дано моя да не ми се обади за да не остана съвсем без батерия
Иначе ми е якоТъкмо си отворих нова бутилка с минерална вода (хах днес съм изпила към 3 литра и продължавам ...
... ужас) и си хапвам "Слънчо"
![]()
Единственото гадно нещо е,че не ми се спи,а адски много искам да легна,да заспя и да се събудя утре по обяд,когато моя ще се е прибрал в градаТолкова много ми липсва,а няма 24 часа,от както бяхме заедно за последно
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
горе долу добре![]()
Горе-долу зле..
Сънена , но добре и супер настроениееснощи преди да си легна пак говорихме суматии и време по телефонаа..
ухх ади да си идва вечее.. че ми липсва
![]()
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Зле
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Оправям сее и тръгвам към баба ми.![]()
Дано довечера онова сладурче да дойде паккккА мойто лайно .. не съм го чувала от 2 дена, ама сякаш ми е по-добре така. Даже не знам дали мога да го наричам "мойто" още .. или си остава само и единствено ЛАЙНО
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Притеснено ми е .. мисля за куп неща и още не съм намерила решение за нито едно ..![]()
рамо до рамо със себе си...