- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Добре съм,обаче съм болна.Снощи повръщах сиг 2515616 пъти.Добре,че бяха приятелките ми.И сега смятам да ходя на разходка с баща ми.Малко на село,добре ще ми дойде.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
кашлям като ненормалнасамо да не е нещо по-сериозно,че не ми се седи в къщи
апък имам и мач
искам вече да се оправям
![]()
![]()
Бясна съм!!!![]()
Да разнасям утре карамфили из шибаното даскало като овца с гингивит!! Не, мерси!!!!
И вече на олимпиада краченценценценто ми няма да стъпи!! Особено, ако са във въджайната му майчина като тая!!!
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Пръстите ми.. милите ми пръстии..Както и да е. Сега ставам и почти съм се наспала. Ще си хвърля един душ, ще поуча, ще хапна нещо ако ми се яде и после се надявам по NovaTV да дават 4та серия на Хари Потър, пък ако не ще си я сваля. Ударило ме е на филми нещо. И релакс.
супер се чувствам,даже имам голямо желание за учене![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
баси,прай ми са нещо щуро,но не знам,какво![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
с тез сандвичи ще надебелея![]()
от два дена само сндвичи
![]()
добре че ядох и някоя друга ябълка
![]()
![]()
БЯСНАААААААААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от soul1199
И на мене ми се дивее![]()
Просто във момента, в който ме огряха слънчевите лъчи през прозореца сутринта, усетих колко хубав е живота ми като цяло. Усетих, че зимата ме потиска ама няма да й се оставя следващия път !! Имам най-страхотната приятелка на света и най - печените момчета около мен. Имам най-щастливото семейство. Нищо не ми липсва. (Е,може би 2-3 неща ама те са въпрос на спестявания..) Удари ме на спомени днес .. и си обещавам да си прекарам едно великолепно лято !! Че в нашия град има толкова неща за правене.. ще бъде страхотно, обещавам си.
Хубаво ми е. Детско. Лапешко..
мда,ама кво се чудяПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
Ми аз ако имах пари довечера щях да ида на караоке ама.. нямма паричкиПървоначално написано от soul1199
Или на купонче нещо също не бих отказал, ама и такива събития няма.. xD
еми и аз съм такаПървоначално написано от FromAutumToAshes
направо вече нз кво да измисля,малко да се оттърся от всичко и да се забавлявам
![]()
Да.. И аз за това се моля, но предлагам да спрем, че ще отнесем някое наказание за флууд на оф топик![]()
ами добре//ся по темата:добре съм,определено утре ще е тежък денПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Ох, добре съм, уж..Имам да уча, но адски ме мързи! Чудя се какво да правя.. не ми се излиза, не знам какво ми се прави.. Ще си пусна някое филмче и ще уча след това, евентуално..
Ухх.. тъпо ми е малко, скучно ми е.. Не знам и аз
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Егати и шашавия ден...
добро начало с лигавене ,смях и...олимпиада по биология![]()
Която меко казано беше странна ,доста некоректни въпроси,доста матиреал-7 години от 5ти клас включително и най много 6,7 и 8![]()
,но се справихме-надявам се
ще се чуе..
после ошашавих едно непознато момче с въпроса на колко е-просто се бяхме хванали на баас с другите и трябваше да видят,че съм праване,че не отпрах един супер очуден поглед и смях от негова страна ама не ми пука особено
![]()
после изгоних Жоци,че ме издразни и той се хвана на бъзика..
абе като цяло съм зла днес,ама пък ми е много позитивно някаво...сега уча Епопеята на Вазов и ми умират и малкото останали мозъчни клетки![]()
Здухано ми е![]()
Просто аз
Олеееееееее![]()
това беше НАЙ-фантастичната ми нощ в живота.Размазах се натанцувах се и се нафлиртувах за тея 2 години дето бях затворена.Само нз кой беше тоя, с който се целувах
А другия мнооого се влюбиии
![]()
Мхмммм
)) Нямам търпение да дойде другата събота и пак да се размажаааа =) Ся отивам да се къпя и след това ще излизам с Нихат. ОФфФ баси тъпотията от утре стажжж.И искам тая снимка да я качат в сайта, защото бях мн хубавка и искам да се видя
![]()
![]()
o.O Как ми липсва. Липсва ми как ме гушка. Липсва миии..
Липсва ми всичко, и само заради майка ми не успяхме да се видим днес.
Как не е чула че се звънии![]()
Поне бях с съкровището. Отдавна не се бях виждала с нея.![]()
Еххх .. утре пак на дскл ..
Искам си лятото..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
и за 10ти клас се оплакаха че е била гадна олимпиадатаПървоначално написано от lipsvashh_mi
Много ме е яд,че паднахме.Водехме полувремето,ама някакви тъпи грешки и съдиите и всичко се осра![]()
![]()