- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
ми то от 10 до 12 сме в една възрастова група и е една и съща олимпиадата..та такаПървоначално написано от kindergarden
![]()
Нямам търпение утре да го видя .. като се видим, няма да го пусна!!!
Днес ми беше един такъв никакъв ден ..![]()
![]()
Чувствам се адски странно днес... От една страна дядо ми почина преди една седмица и още ми е адски зле, а от друга страна днес разбрах, че ще ставам чичо(приятелката на брат ми е бременна). Направо не знам как се чувствам![]()
![]()
![]()
Никога не се предавай!!!
Забавен ден беше...Хубав,но в същото време кофти.
![]()
Сега кисна във фейсбука и драскам тук,за да си излея душицата.Тотално съм се объркала за някои неща.Май пак избързах,а може би не.Времето пак ще си каже последната дума!
![]()
тоя момент съм го пропусналаПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Никога не съм предполагала, че ще ме боли от чуждото щастие... И то на толкова близък човек...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Еми нещо такова.Първоначално написано от Eliii
На всичкото отгоре това лайно се държи все едно нищо не е станало и ми бърка много здраво в нервитеПф не знам вече ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
От утре се почват сизифовите мъки :Д
хехе. Ама не съжалявам.
БХ
Тази неделя хич не ми харесва. Още сутринта ми беше криво като разбрах, че кака си заминават днес. Заминаха си без да мога да им се насладя. Една седмица бяха тука и аз успях да ги видя само веднъж, мамка му!![]()
И все пак успях да си държа сълзите в очите. ;д Няколко пъти ми се насълзих очите, но какво да се прави. Аз и кака сме известни с това, че бързо се разплакваме. Тя даже не можа да издържи и се разплака и не знам какво ми стана и на мен.Сега чак за бала на братовчед ми ще са тука и пак ще заминат. Е, поне днеска намерих време да отида на фризьор, че отдавна не го бях посещавала. Сега излизам от банята и се опитвам да намеря нещо интересно за правене, но нищо не ми се прави и ми е някакво никакво. Никак нямам настроение тези дни.
И естествено утре пак даскало.. Какво по-тъпо от това.![]()
/Съжалявам, че стана толкова дълго, но трябваше да си го излея някъде. ;[ /
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Бивам тая вечер .. само дето пак трябва да пуша от на майка цигарите ии искам да се чуя с тоя.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Мм... супер съм.![]()
Само дето той вече ми липсва и трудно ще изтрая до утре...
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Хммм значи все пак се оказах прав.
Браво на мен
От два стола на земята, при това доста ефектно. Все пак.. признавам - добре се бори и игра, обаче просто беше очевидно.
I hope u get your lesson
Have fun![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Утре множко ще се помазня на мама,ся ми се е паднало
.. Ама не знам,кво да и купя?
Баси готиния денХодихме на пещерите,след това ходихме до резервата ... Абе беше баси якото
А моя как ме шашна като застана на ръба на оная скала
Ама к'во ми пука,важното е,че нямаше произшествия
Еххх,а сега к'во яко ни бешеДва часа в колата,гушнати и си говорихме за толкова много и хубави неща
Не мога да повярвам,че ми каза всички тези прекрасни неща ... ХаХ яко е,когато нещо толкова малко и почти незначително успее да ме направи толкова щастлива
![]()
Мамка му,ОБИЧАМ ГО!!!![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Пред оскарно,тая вечер няма да се спиии![]()
Давайй Мериллл и Колиннн![]()
![]()
http://cinemascrotum.files.wordpress...pg?w=490&h=275
Станах в добро настроение въпреки,че нямаше защо ама .. надявам се днеска да е хубав ден.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не искам да свирим бее.. не искаам..![]()
Тая песен е толкова тъпаа..
![]()
Охх.. ама щяло да бъде в наша полза.. да бе да.. и кво ме грее?? Да се излагам с такива песни.. нее..
![]()
Прочети си подписаПървоначално написано от dedodekster
А за мен - добре съм, ама ме мързи![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Скука.Гадна кашлица.Студено време.
Скука.Скука.Скука.
I may not look like much,
but I`m pro at pretending to
be a ninja.
Горе-долу се ядва. Довечера се очертава малко женско купонче послучай 8-ми Март и до снощи имах огромно желание, днес вече не ми се ходи толкова, но все пак ще отида![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Зле!чак ме избива на плач!От много време сам влюбена в едно момче и работата е там че момчето ту ми показва че също ме харсева а в друг момент, все едно че ме няма!А аз го обичам много!Сънувам го, представям си неща със него, желая го!Не минава ден през които аз да не си помисля за него!Не минава вечер когато преди да заспя да си помня хубавите моменти които сме имали.Обичам го но не смея и да му кажа защото не съм сигурна дали той изпитва същото към мен и за капак сега си продават апартамента и ще се местят =(...и това направо ме разкъсва...има дни когато дори и само да го видя от далече, ме прави щастлива, а само при мисълта че ще си замине и няма да го видя повече.....любовта понякого е толкова сложна и неразбираема...хем е сладка хем е горчива....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hi!=)