.
Затворена тема
Страница 31 от 96 ПървиПърви ... 212728293031323334354181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 2377
    Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Ми супер съм .Умрях от яд като направих на яд на тва лигаво копеленце.Ще види кои командва парада тука А тая мръша какъв бои ще яде утре и ще си ходи гримирана (Как може да крадеш бодито,ключа за апартамента,парите на приятелка и да я гледаш в очите както и да е то има Господ и ще я накаже ,ама преди тва ще я прибие целия клас..) Както и да е

your7shadow - > И аз бях като теб бях лудо влюбена в един от моя клас и беше същото. Обаче той се прави на големия тешкар и аз си харесах друго момче и сега му правя да яд а тои умира.Така ,че ако си намери друго момче и ще спреш да мислиш за всичко с него.Знам ,че е трудно ,но дано да успееш

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Плача,а знам че не трябва.Мисля,а пак не намирам отговор.Искам,а после се отказвам.Някой разбира ли ме??? ;( Родена съм,за да наранявам,не искам да е така... Той не заслужаваше всичко това,с право ме разби снощи.Още помня всяка негова дума,и ми се искаше да не се беше стигало до тук?! Пак съм в задънена улица,не мога да преодолея страховете си,много е трудно...

Перфектно!
    1.Вчера се върнах от лагер и състезание => видях си всичките приятели,спечелих медали,цели нощи не спах от обикаляне по хотелските стаи,вниманието на супер много хора беше насочено към мен и ест. не на последно място видях супер яки момчетаа!
    2.Майка ми е пичка и ми написа бележка за днес да не ходя на даскало
    3. HomeAlone съм
    и само малко ми е тъпо че навън вали сняг и не мога да обикалям по кафенетата
    Е,похвалих ви се-дано и вие да сте добре !

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    off как да съм.Вчера место да си легна след дискотеката излезнах с Нихат и беше мн яко.Радвам се,че не го разкарах,шото разбрах, че Сефа не е сериозен.бив6ия само ми пише да се съберем иска даже да говори с татко си ... ама аз не ща вече.първия ден стаж баси тъпнята искам си в къщиииииииииии.и другото, което е, че видях снимката от дискотеката и сууупер мн ме изкефиииии.
    sorry за грешките ,но нямам кирилица и го превеждам с една програма.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MaryJaneee
    Скука.Гадна кашлица.Студено време.

Скука.Скука.Скука.
    точно така съм и аз

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ХаХ в Грация има две супер готини сакчета и то тооочно в двата ми любими цвята Днес щях да си ги взема ама беше студено и не ми се ходеше до бутката за вестници,но утре ... ще имам поне единия
    Като заговорих за времето - баси ужаса е навън Даже мисля да не излизам
    Сега поне съм си на топло,пия Cappy Body Time и гледам телевизия ... К'во по-яко от това?!Е само милото да беше при мен,но тогава щеше да има кой да ми мрънка,защото днес карам само на плодове,а той е против това
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Искам да се сдухам, 'щото има причина, ама не мога..
    Безчувствена съм. НА КАКВО ДА СЕ ЗАРАДВАМ СЕГА?!
    Всичко беше наред, всичко беше идеално и аз го вярвах.
    Да, ве, "прекрасно" е.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Голям фен
    нз просто знам,че той ще иска да играя,защото съм от отбора,мама не ме пуска,защото съм болна,искам д отида заради отбора и заради себе си,толкова часове наред в тоя салон и сега мама да ми каже,че не ме пуска и това скапно време ми скапва настроението още повече
    вятъра духа на там,че ще седя в нас утре и ще мисля как да убедя мама да ме пусне в сряда малко вероятно,но хората са казали "Надеждата умира последна" Wink

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    супер съм,неска ми върви на макс
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Много съм щастлива ...и между другото той ми честити 8-ми март

Град
    Hasselt
    Зле Уморена съм, но не това е проблема :Д то няма проблем де ама... писах си с гаджето до там добре, ся бившия ми пише и ми се извинява аз го направих по-нисък от тревата през тва време някъв друг ми дава номера си wtf

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Искам гоо..само него!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Господина по Психология не спира да ме кефи. Най-якия е.. е тва е учител.. да ти дава стимули да учиш непрекъснато. Кефче. А и деня мина страхотно.. от 2 контролни,които трябваше да правим не направихме нито една. В настроение съм.. ама да не се хваля,че има много време докато си легна.

Голям фен
    в настроение съм
    пусна ме да отида обичакам си я
    п.п.Честит празник

Ако утре не правиме spelling по френски мога и добре да бъда
    А иначе.............. пф, "Който може да обича, разбира и без думи" ....
    А разбери ме, бе, лайнар!!
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тази вечер не се видях с моя
    Направо ще полудея Ако и утре не отида на даскало и не го видя направо не знам Знам,че вечерта ще излезем ама ... Мамка му,липсва ми адски много,а не сме се виждали от 7 часа
    К'во ми става последно време,бе?! Не мога да се позная!! НИКОГА до сега не съм била с момче,което да започне да ми липсва толкова бързо и то при условие,че не сме заедно от 1-2 седмици или месец
    Оффф ... ОБИЧАМ ГО,ОБОЖАВАМ ГО ... Абе ... Просто това диване е всичко за мен!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Не знам какво има в това момче ,но ме кара да забравям и да се чувствам добре ... точно това ,от което имам нужда в момента

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен
    Факин бичес ! Сък май дик ! Ех голям смях

Ше ми гръмне сърцето
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Малеее беше адското тая вечер. Въпреки,че сега главата ми бумти.Пак не се видях с моя днеска сутринта и просто незнам.Искам чантата от Грацияяяяя.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен Аватара на Stellsy
    В настроение съм.. сетих се за детските дни
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    ехх трябва да си лягам вече косата само ще си изправя малко ,дрехите да си взема, раницата да си оправя иии в леглото

еминем - пуке
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    Hasselt
    HahahAHh размазах се от смях до ся си писах с някви пълни бауши ужас...срамота.Мдам... Ся отивам да спя ))

Голям фен Аватара на BlueKnife
    ...
    the sky is the limit.

Зле съм..дано утре НЕ ме изпитат по история, че си е е*ало майката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си