- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Ми супер съм .Умрях от яд като направих на яд на тва лигаво копеленце.Ще види кои командва парада тукаА тая мръша какъв бои ще яде утре и ще си ходи гримирана
(Как може да крадеш бодито,ключа за апартамента,парите на приятелка и да я гледаш в очите както и да е то има Господ и ще я накаже ,ама преди тва ще я прибие целия клас..) Както и да е
![]()
your7shadow - > И аз бях като теб бях лудо влюбена в един от моя клас и беше същото. Обаче той се прави на големия тешкар и аз си харесах друго момче и сега му правя да яд а тои умира.Така ,че ако си намери друго момче и ще спреш да мислиш за всичко с него.Знам ,че е трудно ,но дано да успееш![]()
![]()
Плача,а знам че не трябва.Мисля,а пак не намирам отговор.Искам,а после се отказвам.Някой разбира ли ме???;( Родена съм,за да наранявам,не искам да е така...
Той не заслужаваше всичко това,с право ме разби снощи.Още помня всяка негова дума,и ми се искаше да не се беше стигало до тук?!
![]()
Пак съм в задънена улица,не мога да преодолея страховете си,много е трудно...
![]()
![]()
Перфектно!
1.Вчера се върнах от лагер и състезание => видях си всичките приятели,спечелих медали,цели нощи не спах от обикаляне по хотелските стаи,вниманието на супер много хора беше насочено към мен и ест. не на последно място видях супер яки момчетаа!![]()
2.Майка ми е пичка и ми написа бележка за днес да не ходя на даскало
3. HomeAlone съм
и само малко ми е тъпо че навън вали сняг и не мога да обикалям по кафенетата![]()
Е,похвалих ви се-дано и вие да сте добре !![]()
offкак да съм.Вчера место да си легна след дискотеката излезнах с Нихат и беше мн яко.Радвам се,че не го разкарах,шото разбрах, че Сефа не е сериозен.бив6ия само ми пише да се съберем иска даже да говори с татко си ... ама аз не ща вече.първия ден стаж баси тъпнята искам си в къщиииииииииии.и другото, което е, че видях снимката от дискотеката и сууупер мн ме изкефиииии.
sorry за грешките ,но нямам кирилица и го превеждам с една програма.
точно така съм и азПървоначално написано от MaryJaneee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХаХ в Грация има две супер готини сакчета и то тооочно в двата ми любими цвятаДнес щях да си ги взема ама беше студено и не ми се ходеше до бутката за вестници,но утре ... ще имам поне единия
![]()
Като заговорих за времето - баси ужаса е навънДаже мисля да не излизам
Сега поне съм си на топло,пия Cappy Body Time и гледам телевизия ... К'во по-яко от това?!Е само милото да беше при мен,но тогава щеше да има кой да ми мрънка,защото днес карам само на плодове,а той е против това![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Искам да се сдухам, 'щото има причина, ама не мога..
Безчувствена съм. НА КАКВО ДА СЕ ЗАРАДВАМ СЕГА?!
Всичко беше наред, всичко беше идеално и аз го вярвах.
Да, ве, "прекрасно" е.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
нз простознам,че той ще иска да играя,защото съм от отбора,мама не ме пуска,защото съм болна,искам д отида заради отбора и заради себе си,толкова часове наред в тоя салон и сега мама да ми каже,че не ме пуска и това скапно време ми скапва настроението още повече
![]()
вятъра духа на там,че ще седя в нас утре и ще мисля как да убедя мама да ме пусне в срядамалко вероятно,но хората са казали "Надеждата умира последна" Wink
супер съм,неска ми върви на макс![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много съм щастлива...и между другото той ми честити 8-ми март
![]()
ЗлеУморена съм, но не това е проблема :Д то няма проблем де ама... писах си с гаджето до там добре, ся бившия ми пише и ми се извинява аз го направих по-нисък от тревата
през тва време някъв друг ми дава номера си
![]()
wtf
![]()
Искам гоо..само него!![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Господина по Психология не спира да ме кефи.Най-якия е.. е тва е учител.. да ти дава стимули да учиш непрекъснато. Кефче. А и деня мина страхотно.. от 2 контролни,които трябваше да правим не направихме нито една.
В настроение съм.. ама да не се хваля,че има много време докато си легна.
в настроение съм![]()
пусна ме да отидаобичакам си я
![]()
![]()
п.п.Честит празник![]()
![]()
![]()
Ако утре не правиме spelling по френски мога и добре да бъда![]()
А иначе.............. пф, "Който може да обича, разбира и без думи" ....
А разбери ме, бе, лайнар!!![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Тази вечер не се видях с моя![]()
Направо ще полудеяАко и утре не отида на даскало и не го видя направо не знам
Знам,че вечерта ще излезем ама ... Мамка му,липсва ми адски много,а не сме се виждали от 7 часа
![]()
К'во ми става последно време,бе?!Не мога да се позная!!
НИКОГА до сега не съм била с момче,което да започне да ми липсва толкова бързо и то при условие,че не сме заедно от 1-2 седмици или месец
![]()
Оффф ... ОБИЧАМ ГО,ОБОЖАВАМ ГО ... Абе ... Просто това диване е всичко за мен!!!![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Факин бичес ! Сък май дик !![]()
Ех голям смях
![]()
Ше ми гръмне сърцето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Малеее беше адското тая вечер.Въпреки,че сега главата ми бумти.Пак не се видях с моя днеска сутринта и просто незнам.Искам чантата от Грацияяяяя.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
В настроение съм.. сетих се за детските дни![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
ехх трябва да си лягам вечекосата само ще си изправя малко ,дрехите да си взема, раницата да си оправя иии в леглото
![]()
![]()
еминем - пуке![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
HahahAHh размазах се от смяхдо ся си писах с някви пълни бауши
ужас...срамота.Мдам... Ся отивам да спя
))
![]()
Зле съм..дано утре НЕ ме изпитат по история, че си е е*ало майката![]()