- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Зная зная мамка му че не трябваше да го бияТой не знаеше че тя е с мен но просто като разбрах че се е опитвал да и пуска ръце не знам сякаш излязох от тялото си и някъв мнооого ядосан демон влезе в мен
Никога никога няма да забравя изплашения и поглед като връхлетях в стаята им и започнах да го налагам
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Решено е - утре няма да се ходи на училище
Милото ми се скара и каза,че е по-добре да си стоя вкъщи на топличко ... Е мисля да го послушамТъкмо ще мога да се наспя като хората и вечерта ще съм бодра
ХаХ е поне ще имам време да си подредя стаята,да разгледам няколко сайта с палатки (все пак трябва да си харесаме някоя ако наистина решим лятото да ходим за 1-2 вечери някъде сред природата) и така
Хммм след малко май ще лягам,защото вече ми се затварят очичките,а и мъжлето ми си легна и вече спинка
Лека вечер на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Лека
Аз ще ходя на даскало, но дали ще остана за историята..? Това е съвсем, съвсем отделен въпрос![]()
![]()
![]()
болна и ядосанаааа![]()
![]()
нямам думи просто,как някъф улигофрен,който не ни познава ни ползва за оправдание пффпфпфп
Утре съм на лекар,дано ми даде бележка,че не съм добре пък и мойте няма да бъдат на даскало 2 дни пфпфпфпфф![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Като парцал съм..
Нямам капка сила в себе си. Толкова неща преживях днес, че се чудя как още не съм се разглобила на съставните си части..
А за утре като си помисля какво имам да върша и ми идва да припадна направо в леглото!
И спря да се върти за миг земята..
Наранена. Знаех си, че не трябва да бързам да се радвам. ХАХА. Каква интуиция само. Сега сядам да уча по логика и към 3 се надявам да си легна за да мога да стана утре в 7-8 и да уча по математика и информатика. Wheww..
Спииии мииии сееееееА навънка снеговалежа и виелицата са неуписуеми бахти бруталната история
Към всичките тези неща като прибавим и мързела стигам до извода че хиииич не ми е до работа
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
До сега бях на лекар и сега отивам да си купувам хапчета и виждам,че съм загубила рецептата![]()
![]()
![]()
сега,чак в 5 трябва да ходя пак за нова на майната си и кой знай колко народ ще има пак офффффффффф как ще я загубяяяяя
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Станах обаче картинката на вънка хич не ми харесва.Незнам как ще отида на даскало .. ще пукна от студ апък и адски ме мързи,а трябва да уча по историяя ии да се къпя и и и . .
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Я го пъ тоя злодей се сетил за мен. Чак се опитва да е некъв мил. Ама не, не, аз спирам да говоря просто. Писна ми да се израдвам и да падна от високо след тва.
И ще направя както ми каза Пешо. Ще се концентрирам върху приоритетите. Да.
Аз пък се чувствам препила. Цепи ме глава, на работа съм, гладна съм, лошо ми е.
Въобще, нормален 9-ти март.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Офф. Глупави задачи. Ама е по-приятно от Химия, признавам си !
Искам да се свърши и днес с училището. Уморява ме само мисълта, че трябва да ходя. А какъв студ е навънка, не ми се мисли. Трябва да се облека много много топло. Хубаво е, че днес имаме Логика again.
: )
Излишна,така се чувствам.Не искам да скарам двама най-добри фр-ове.Нелепа ситуация,но аз си знам кога трябва да се отдръпна.
Аз съм си виновна,но няма да позволя да се карат заради мен.
![]()
После нещо се обърка всеки продължи напред..
Нека с миналото си да се простя, връщам се в главата си при онзи обичан преди..
![]()
така се чувствам.. МНОООГО объркана. Абе от кога си викам, че трябва да ида при психотерапевката !!!! Трябва, трябва.. цял ден ще си го повтарям.. Много подтискащо всички са навън, аз болна у нас и само едни неща гледам..
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Катоо труп. Повече НИКОГА няма да пия.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
пф в пауза съм днеска минава бързо времето защото имам много работа...изпуших 2 цигари и съм по-добре вече...... :Д даа... :Д
Тъп сняггг..Мразя гооооо ... В даскалото мина уж добре.. Няма да ходя на танци ,което е добре ,защото така ме мързи пък и имам да уча.Мисля да поспя малко и така![]()
Разочарова ме, държа се глупаво as usual. Съвсем различен е ... за мен.
Не знам дали трябва да се радвам, но мисля че всичко се нареди много добре.
Утре е денят (като изключим контролното и биология :Д)
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Зле ми еОсвен това адски много ми се спи,а нямам време да почина малко.Пия си кафето и сядам да уча,защото имам класно по БЕЛ и още куп други глупости... ;( Направо не знам как ще издържа!Искам вече всичко да свършиии!!!
Добре съм.
Днес не се случи кой знае какво. Даже беше скучно. Имах контролно по математика! За утре имам да уча малко. Сега ще си подредя стаята , после имам работа на компютъра и ще уча.
хмм изненадах се приятно като го чух .. надявам се и на още нещоо![]()
иначе деня ми мина доста скучничко .. ии адски изнервено!![]()