- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Оо в училище с приятелките ми го ударихме на лиготия (както всеки ден). УЖАС!Поне не ни беше скучно де.
![]()
И един мърмот овива мат'ряла в OCB...Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
По темата - ъъъъ ми общо взето цял ден тъпея все пак Вторник е(не съм на даскало) и не съм излизал от нас то в тоя снежен студкъде да ходя оО Иии още сутринта спря тока до обяд щях да се самообеся
Щях да се къпя ама видях, че бойлера не е пуснат оО Може би ще си напиша есето, ако не ме домързи и си кажа "айде след малко". Общо взето това е.
Уф. След това парти носът ми е дразнещо разранен.
Иначе аз пак съм си човек машина бог в едно.
Първоначално написано от w0sh
Много бЕло дялкаш![]()
не одобрявам наркотици. Стана случайно.
Честна скаутска
Пфф главата ме боли.Добре, че колегата ме докара с колата до нас.Така се дразня скучно ми е в нас не ми се седи отвикнах да седя в къщи искам на вън ама Нихат няма да идва.Всички други също са трупове от стажа.Пфф.Скука.
Да изляза или Да не изляза ... Това е въпроса?!![]()
Ако не изляза няма да се видим,но ако изляза ще се наложи да нервнича,защото е накарал най-добрата ми приятелка да излезе да се видим при условие,че е болна и не й е добре
Хммм ще видим ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ИСКАМ ЛЯТО Е!!!!!!!!!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
мразя тая тъпа зима дъ фък..мразя я![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Me toooooooooooПървоначално написано от NeverTheSame
![]()
Ааа и аз се присъединявам към групата на мразещите зиматаБива ли на 9 март такива фъртуни
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аз пък обожавам зимата. У Варна няма задръствания и не е ужасна жега. Малко снежец никому не е навредил.
Цял ден на нокти...Тъкмо всичко да се оправи и ето пак...
Много съм ядосана и нервна,всичко върви накриво и пак всичко се проваля. Такава цикличност
И това време
допринесе допълнително да ми се скапа деня.. И не мога да говоря с никой в момента,ама няма да се оплаквам ,за сега ще си мълчим...
П.С. Искам всичко да е както преди...![]()
Първо- тъпо време ! ама днеска ми беше гот !!! мн топлоахаха , навлякох се като ескимос и на вън
! По едно време пийнах 2 "shark"-a стана ми топло и се развях по потник
! Сега ми е супер ббее, правя си ебавки по скайп, седя си на топло вкъщи и се готвя всекии момент да правя коремни
![]()
Ако е малко да, но когато е много... Няма да коментирам всички знаем какви случки са се случвали. За предния ти пост - Еми не знам ;д Просто се шегувах (освен ако не се шегуваш и ти оО Тъп съм к'во да правимПървоначално написано от w0sh
)
А по темата - ЕБАТИ ШИБАНИЯ НЕТ![]()
![]()
![]()
Мога да се обеся с жицата :X .. ROFL. И изтъпявам на маакс грррррр май наистина ще се обеся(може и с жицата за нета ще видим оО)
![]()
чесно,казано едно такова ми е замислено,дали не е по-добре да си хвана приятелка,че ми е едно такова shit дето се вика ...
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
МУХАХАХАХАвсички ме гледат злобно за това, че казах, че барабаниста на Деф Лепърд е еднорък, когато господина по логика ме попита ама нека си ги е яд.
Аз какво да направя, като са музикални инвалиди ?
Хмм. Денят мина добре. По математика можеше и по-добре ама ще видим. Дано госпожата се позаблуди леко и зачете задачата ми за вярна. Иначе ще имам 4.50, а това не ме устройва. Искам си твърда 5ца. Ама да не говоря много де, че накрая и 4.50 може да не е. : D
Приятелят ми не ми пише. Явно пак са се засвирили повече от колкото трябва. Или пък се е шетнал на някъде. Дано тая вечер не ми се цупи толкова много заради Боби. Няма смисъл. Той ми е ПРОСТО приятел.
Уф.
Сърбят ме пръстите да напиша някое дълго мнение по някаква тема свързана с човешките отношения.
Приемам идеи всякакви. Занай-оригиналната ще има награда
А иначе ми яко. Не се научиха определени хора че мръсно не могат да ми направят. Само на себе си вредят.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Сърбят ме пръстите от вчера още да попитам някого за отношенията на двама влюбени във тяхната връзка. Специфичното тук е въпроса какво променя секса във връзката. Да кажем, че връзката е сериозна, примерно година.Първоначално написано от valdesbg
Хм ?
Фрий Райдърке, излизаш смного силно включване, а и си първа
Защото съм нагло животно - долавям ли автобиографични елемнти в тоя въпрос, или просто си питаш?
Аз ще задам насочващи въпроси за да ми се изясни идеята ти.
Секса първи секс изобщо ли е за някой от двамата?
За първия секс в една връзка между двама души, но не и първи по принцип за всеки оттях, ли става дума?
Или за секса в една връзка по принцип и по какъв начин влияе на нея?
Ттая вечер ще напиша едно мнение.
Ако искаш на лично питай неща свързани конкретно с теб.
Други предложения?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Спирам вече с глупостите.Знам,че не мога да си позволявам да забранявам на някого нещо,което и аз върша ..След тая вечер се амбицирах още повече да постигна това,което искам макар и да ми се вижда невъзможно.И няма по-важен човек в моя живот от него.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Добре деее.. от утре няма да пияМайко колко съм пияна ....
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ех ,ех горкото малко безполово чехълче...ем,ще си намери майстора детето,ясно е![]()
иначе идеално,просто супер-компанията пак се събра и се чудим накъде да се мотаем постоянно....само жена ми да се оправи,че тая бъбречна криза хич не ме радва особенонищо,че не еза 1ви път..