- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
амии запознах се с един мн як дж..... леле мн як баце![]()
ама инце съм добре де
![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Направих кутийкатаЕстествено е само пробен вариант и то от бяла хартия,но се получи яко
Добре,че имах пластмасово сърце,защото иначе щях да се изтормозя докато го направя
Сега ще измисля и някаква украса за капачето (пак от бяла хартия
) и утре ще я покажа на мойта мършичка
Дано да я хареса,защото иначе няма да се навие да ми помогне за направата на другата кутия,която мисля да подаря след известно време
![]()
Оффф като за капак започна да ми се доспиваАма съм инат и първо ще я завърша и тогава ще легна
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
За сега не много добре.. защото съм болна![]()
След 10 минути заминавам на даскало... А как не ми се ходи. И трябва да правя тъпия списък за албума ооооо що се набутах и аз не знам оО
И днес да мине. Утре вече ще е по-леко.
Изненадващо добре се чувствам. Особено след подобна случка снощи.
Дори ми е лигаво, не знам какво ми става. Обаче му пипнах цаката ХОХО.
Добро утро и от мен
В изненадващо добро настроение се събудих. Да видим как ще протече деня нататък
А сънувах разни дивотии![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Оо0о0о диванеПървоначално написано от valdesbg
Добро утро
По темата:Татко ме събуди,но поне успях да се наспяСлед малко отивам да си довърша кутийката,защото много се зарибих по тоя квилинг
![]()
Whoa-oa-oa! I feel good, I knew that I would, now...![]()
I may not look like much,
but I`m pro at pretending to
be a ninja.
Ох ебаси гадният сън... ;////
Ама как не спирам да мисля за тваНормално, много ми е нервно :/
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Уф. Едвам станах.
Трябва да си сменя гардероба, ама нямам пукнат лев.
кафе и хапчетакоолко прекрасно
днеска си чакам обещаното щастие![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Станах в добро настроние като да не повярваш.Чакам да ми донесат да ям и да се оправям и да ходя на шибано даскало.Офф .. втора смяна ми отнема цялото свободно време . ;х Искам да сме другия месеццццДори не съм видяла какво имам днеска толкова ми се спеше,че не станах да уча.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Нещата не се развиват много добре,но съм щастлива...Сякаш ще ми се случи нещо,което искам и предварително се кефя.Оф,не знам вече.
злее.кашлям като 50 годишен пушач....през 2 сек не мога да дишам чак и сега трябва да пия едно мн гадно нещо coldrex junior от него ме заболява главата пф .......инъче като изключем това много добро настроение.Смятам да ям и да тегля филче.Днес никъде няма да ходя,даже и на фитнес.релакс на макс.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
скукаааааа.добре,че изпуших една цигара..мале Claudia има късмет...отива с шефа си на ресторант.При мен е баси тъпотията сама съм като нз кво.Пффффф.Искам да съм на даскало ся вече щях да съм в къщи......мамка мууууу.И тея прости холандци на които тряя да звъня пфф
дано ми дадат друга работа след обед.не искам вечееееее
трябва още на 71 човека да звънна.
Мамка му,ще я направя тая роза бе![]()
![]()
А иначе съм мокра ама все още ме мързи да се облека ... Ще си стоя по хавлия докато не изсъхна и не стане време да си изправя косата![]()
Днес не ми е ден...![]()
Но все пак... Закуската ми днес -3лв., да прередя точно него на лафката - без ценно![]()
А иначе... утре е важен ден. Дано не съсипя нещата...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Зле ми е ... нямам настроение за каквото и да е било.Чувстватм се гадно.И не можах да се наспя добре.![]()
Криво ми е .. Сутринта едва не замръзнах докато отида на спорт и за капак в залата беше -10 градуса и преподавателката вика ние ще се сгреем с упражнения... Добре,че поне като се прибрах си взех топъл душ и легнах и чак сега ставам... Остава да се лакирам и да избера нещо да облека и ще отивам на кафенце за малко, колкото и да не ми се излиза обещах
![]()
изкъпах се,не съм в настроение и отделно ме карат да излзиам![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Колко странни хора има в този форум![]()
Офф..Опитвам се да бъда добре
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
само глупости,Иван ме занимава с някви раути дет абенабил си е мн филми,кво да се прави
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!