.
Затворена тема
Страница 35 от 96 ПървиПърви ... 253132333435363738394585 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 2377
    Всичко оплесках .. Всичк0 ;хх Мамка муу !!! :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Няма да ми се обади явно .. да прави каквото си иска.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Справих се на вс контролни, с нея се чухме няколко пъти Сърцето ми е топло ^^
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Само глупости днеска цял ден.Винаги се прибирам от даскало с ужасна мигрена.;х Освен това кой знае до колко часа трябва да търпя гостите на баща ми .. и чакам лайненцето да се обади.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Нещо ми се танцува. Много ми се танцува.

Денят мина добре. По математика кефче. Имам 5ца на контролното, което е супер доволно предвид обстоятелствата. И по химия отговорих на въпроса и имам плюсче. : D

На лигльото незнам какво му става ама нещо определено му става. Не е бил толкова мил от може би година. Хмм. Защо ли ми харесва ? : D

Сега се регнах .. :Д как да се чувствам
    life is a road.ride it hard

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Тъжнаааа.. Не бях гледала толкова истински филм..

Голям фен
    в петък съм цял ден в нас писна ми отивам в 13:30 както ми каза и ко казвами че сме шели да играем към 17:00-17:30 егати идиота отй не ме ли вижда как съм,не стига,че отивам точно на време,навън е киша и кракат ми бяха подгизнали,ами иска и да сме във върхова форма,еб* си живота бясна съм,само да ни извърти такъв номер и утре нз,да си играе на областното той въобще си няма и на идея как се чувствам аз,как кашлям и каква хрема имам

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    ^ Кой филм гледа?
    Иначе днес се чувствам добре Трябва да пиша една глупост, но ще се справим някак

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    ^ Кой филм гледа?
    Иначе днес се чувствам добре Трябва да пиша една глупост, но ще се справим някак
    Sweet November

охх ся съм мн изморена,обаче днескашния ден беше толкова як!!!!Напрао се разцепих от смях,особено госпожата по биология кат мии видя счупения химикал,и ми вика че бог ма наказвал заради тва че не съм си носила тетрадката за работа в класс майнааааааа

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Да го ... в контролното. Каквото стане.
    Яд ме е, че можех да ги реша, ама ме домързя? Whatever. Денят иначе беше(е) прекрасен!
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Аз се съсипвам наистина ... лошо ми еееееееее
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Влюбена съм ... Милото е толкова мил, хаха и таз негова приятелка много ме кефи саммо дава зор да ходя до родния му град да се запознаем, че щяла да ми става кума
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен
    супер тъпо и гадно ми е...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Отново .. никак. Щели сме да говорим ... Да, бе, видях колко ще говорим. Разбирам, че му е трудно, но на мен не ми е по-лесно, особено като не знам какво си мисли и какво чувства. За да решим, трябва да поговорим нормално .. не среднощни обаждания и не глупав скайп чат.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен
    ПОБЕДА ! И ПАК ПОБЕДА ! Ще ги изядем с парцалите гадните миланисти За всички фенове на Юнайтед.. НАЗДРАВЕ !

едит : хохохохо удрахме ги като кучета бате Много се кефя.. И Реал ... хахаха ебати отрепките човече Нека им, нека им хахахаххаа

Чудя се за кво съм жива въобще... животът не е за слаби хора като мен
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на xoxi
    Как ми се спи, не е истина
    Ама не мога да заспя бе.. заради една мисъл за един човек Не съм в ред..
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    skitnik sam :P haha
    Щастлив съм, че съм все още жив и здрав , че с тея цигари, наркотици и алкохол не е добре раотата ама никак.. едно опраяш друго разваляш шибан баланс и закон за равновесие на нещата... Живея на макс на 100%
    Нямам любов, никога не съм и имал, знам какво е изпитвал съм го ама никога не сам я имал... Ама за това пък имам супер добри приятели и много готино семейство и просто не ме бърка толкова много от любов и ала бала щото то ако тряа само ще дойде... Няма смисъл да се притеснява за нещо човек, което не зависи от него аз си обичам която си икам и не ме ебе дали тя ще ми каже да или не Щото това няма значение... всичко е много смешно в тоя свят ако нямаш чувство за хумор няма да оцелееш за дълго Всичко е една лошо шега ..
    NqKaF si TaM :P

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ни ми се спи изобщо и се чудя кой филм да гледам... Напоследък почти няма нищо интересно Накрая ще си дръпна някой сезон на комедиен сериал и ще гледам докато не заспя
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Спи ми се ужасно много, а днес съм от 8 до 5 без почивка в университета ... Искам да спя цял ден в нас
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Аххх чувствам се много кофти, ноо ще направя всичко да се почувствам по-добрее (сън)
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

чувствам се супер мега яко гиига хипер странно

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Най-после се преборих със себе си и легнах в 11 снощи. Писна ми да лягам всяка вечер към 2-3 и сутринта да се чувствам като парцал. А тая сутрин? Събудих се сам самичка в 7:30. И бях свежарка. Не мога да повярвам. Вече никакви такива седянки до късно в skype.

Денят започна прекрасно. Той ми се обади и си поговорихме. Много мил е станал, ама да не казвам голяма дума. Много ме радва. И успява по някакъв негов си начин да ме прави щастлива. Още няма пълно щастие, но вярвам, че той ще успее. В момента всичко зависи само и единствено от него.

Нямам за учене днес. Какъв кеф само. Обожавам Четвъртъците. Само имам да нарисувам една глупава рисунка. Чудя се как може да ни дават да правим такива олигофрении?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си