- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Станах пак с триста зора,въпреки че снощи си легнах рано и откъртих.Трябва да влизам да се къпя и да се оправям иии да се ходи пак на тъпото даскало .. пфф ии лигльото трябва да ми даде бележки,че класната ми пак ще мрънка .
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тъпо, тъпо, нзн просто може ли да е по-тъпо...Не знам какво да мисля, какво да чувствам, какво да правя...Като в някакъв лабиринт съм и се обърквам все повече и повече...Освен това адски ме боли глава
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Абе хора недейте така оО Винаги има за какво да се живее ! Винаги !Първоначално написано от mrazqkindergarten
По темата - хапвам после ще играя малко CS, че тъпея. Ще довърша списъка за албума и ще си напиша есето по английски... После ще му мисля xD
ха ха мисля че съм луда ,много ми е яко чувствам се перфектно .... купона на 6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hip-hop
Бива ли да съм толкова интелигентен, красив и велик в едно.
Аз съм ултимативен.
Хм, освен това имам некви тъпи академични проекти. И трябва да се запиша на тоя фитнес продънен.
Първоначално написано от w0sh
Красотата и величието са много относителни..![]()
Имам да правя 'есе' по История, имам да уча по Биология и да правя презентация по ИТ.
Да, ама аз отивам да играя тенис!Исках да си чета и книгата довечера, ама друг път ще е.
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Точно заради това, когато тази тема е замесена - не може да се излъчи победител. И можеш да си лавираш както ти е кеф. Веселото е че същото важи и за опонента ти.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Tricky, huh?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ммм .. чувствам се добре. Както винаги.![]()
Имам много за учене , а не знам дали ще успея на време.. Ама трябва да успея!
Днес деня мина в разговори за секс в училище де ;д !![]()
А ако знаете каква еуфория ме е обвзела за Великден. Но има още един месец.
Да живее Чичо Гугъл!![]()
колко хубаво щеше да бъде, ако бяхме създадени без да изпитваме чувства, без да имаме различни настроения.. но уви..
В един филм, в който играе Джеки Чан, за да станеш бог, трябва да пиеш елексир, който те лишава от човешки чувства..
Данчо - тогава какво щеше да те отличава от един охлюв, или скакалец, или врабче?
Dr. Gregory House
точно чувствата правят деня на човек цветен-без тях животът се обезсмисля,не мислиш ли![]()
иначе прекрасно- минах на 2ри кръг въпреки,че не бях пипала учебник,а беше върху 6 години дивотиирадвам си се....сега уча няква тема по химия и ще ми се наложи да я пиша изпитно-не че се оплаквам де..не много
![]()
![]()
![]()
Колежке, изгубихте се като старите 5 лева пак
Това че сте ми сърдита - означава ли че ще сме като малките деца?
Edit: Дам, като малките деца ще сме явно![]()
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
просто го бъзикнах бе ВладиИначе за пореден път се съгласявам с теб =]
По темата - скука скука скука.. нямам пукнат лев и стоя вкъщии разбира се умирам от тъъъъъпня ...
Супер.Днес пак цял ден в нас.надула съм си музиката и си правя картите по география.Бях тръгнала да уча по история,ама то егати простотиите.
![]()
след малко ще се къпя и ще се пробвам пак да си инсталирам симс,нищо че компа тотално ще се бъгне.Симс ми беше такава мания и сега пак ми се доигра.
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
височината - 1.94 съмПървоначално написано от valdesbg
.. не знам.. кой е казъл, че трябва да се отличавам от нещо.. то сега при всички опити, всички действия не се отличавам по нищо, пък камоли тогава..
Не забравяй Голямото Пиле от улица сезамПървоначално написано от myNameIsImmortal
А иначе - ако е така, защо все още се държиш като човек?
Dr. Gregory House
Никой от обкражението ми не може да ме разбере... Кофти е ;/ Чувствам се някак самотно от това оО Не мога да го опиша много добре в интерес на истината... Ма*а му, дългите размисли не ми се отразяват добре.
Скоро трябва да започна да ги правя тея неща, защото довечера ще стане по-интереснo.![]()
![]()
Ама ги бих!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
утре с новите дршкидано някое гадже да забия
![]()
![]()
за ся съм добре,малко ми се спи и съм уморена от днескашната практика
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Амии в добро настроениеи в очакване да си дойде...
Нямам търпение да го видя вечии ..
Остава плановете ми за следващите дни да не се провалят, заради нашите ..
Днес беше лигав ден![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Прочетох една много стара тема във форума и очите ми се напълниха ... Страхотно е когато има любов, и тя е споделена и протича по един незабравим и запомнящ се начин ... Преди я четях и плачех, че аз съм сама и не съм изживяла нищо запомнящо се в живота ми ... Сега и четох и плакох, защото осъзнах че и аз съм се променила сега изживявам всички страхотни и незбравими моменти с най-страхотния човек за мен ... И не мога да не го споделя обичам си момчето и че той ме прави много много щастлива и обичана ... По-добре късно отколкото никога, може би не сам като повечето хора тук, защото изживявам всичко това на 19 години а повечето от вас на тези години са преживели поне една любов или сериозна връзка, е аз не бях до сега...
Ами в момента добре, но днес като бях в даскало имаше малък период, в който се чувствах доста кофти без да има никаква причина.