.
Затворена тема
Страница 37 от 96 ПървиПърви ... 273334353637383940414787 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 2377
    коя тема

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Град
    million miles away (:
    Вече свикнах и не се учудвам, ама грам даже на нищичко. То се видя,че ще трябва да се оправям сама оттук нататък. Колкото и да се напъвах да изглежда,сякаш живея в една приказка,просто не се получава... Спирам с нервите,така или иначе съм си карък от пеленаче.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    ^ Щастие - И аз ще споделя!

Вътре има толкова хубави истории, освен и на самата авторка, както и на LadyDi
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Днеска беше последния ден,в който се навих .. от утре вече не. Мисля си много за мечтите ми и за това,което искам да постигна и смятам да го сложа на първо място.И се кефя,че утре е Петък.Смятам да разлгедам сайтовете и да легна малко.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    малко ми се спи
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    http://www.youtube.com/watch?v=iJPFSNu_QNs&NR=1

Не знам как се сетих за това, но е мега якото ^^ Много го харесвах това детско на времето

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Блудкаво ми е. Незнам какво ми се прави.

Май трябва да поуча ама първо ще изчакам вечерята.

Всички хора правят грешни изводи. Не трябва ли да гледаме в друга посока?

Срещата беше ... Абе,,
    Тъпо ми е... Вече е пределно ясно, че нещата не са, както преди. Но не мога и да го мразя за това, че е променил една от нас, защото го познавам и... не е толкова лош... май Но определено няма да стане част от групичката...
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    мед мед мед мед мед.

всичко е на меда.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Осъзнавам, че съм лигла, която не знае какво иска :С

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Осъзнавам, че съм лигла, която не знае какво иска :С
    също като тийнейджърите?
    победихме отиваме на областно
    пробилях си шанса да играя на тоя мач сама съм си виновна,нищо др път иначе съм си весела,утре и вдругиден и край на хапчетата
    в понеделник на даскало разгеле имам доста да наваксвам,ама кво да се прави такъв е живота

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Как може да е такава курва?! Мислех, че поне малко мозък има. Как може да се държи така гадно и детинско само напук на Сиса. И само залъгва Тео и той още повече се вържи на номерцата й. Той пък толкова ли е заблуден. Тя ясно си каза, че няма да ходи с него, а сега само му се натиска, опитва се да го накара още повече да хлътне, че да тръгне с него и да дразни Сиса. След това ще го зареже и ще продължи да търси нов. Че и през часа някакви бележки летят и тя само го кара да й се моли за нещо. WTF?! Не мога да ги разбера. Не могат ли всички малко да се осъзнаят. В много тъп клас попаднах, ей. Понякога ме кефят, де. Рядко се случва. Оф, да си чупят главите какво се занимавам с тях..
    Чочинкаа

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Гадна БГмафия ... Как можах да се зарибя така Цял ден нея цъкам,защото не ми се излизаше
    Вярно,че днес не се видях с моя,но мисля,че така е по-добре,защото ако се бяхме видяли 100% щеше да ме разпитва за това,което му споменах снощи в СМС-а,а аз не искам да се сещам за тази случка от преди години А и имаше голяма вероятност пак да се сдуха,а не искам да става така!!!Не му се сърдя за това,което направи снощи,защото знам,че го направи инстинктивно,но на него му е гадно и това ме измъчва Е ще се оправим,но 100% вече ще се съобразява много повече,а аз не искам да е точно така ...
    Както и да е Важното е,че се обичаме и че видях видях тази обич в погледа му Мамка му,обожавам го!!!
    Ааа и не забравя да се похваля ... Имам ужасно гадже Не стига,че вече 2 месеца се мъчи със стария ми телефон ... Сменя лентов кабел,платки,глупости ... Носи го на сервизи,разглобява го,чисти го ... Нааай-после разбра,че няма да проработи и реши да ми подари същия,но ще си го получа след седмица Психопат

Едит:Еййй тоя квилинг е голяма зарибявка Толкова идеи имам в главата си и определено ще изпълня всички и съм 100% сигурна,че мъжо ми ще се изкефи на макс
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    million miles away (:
    Осъзнавам вече,че ако сама не си каля самочувствието и не положа малко усилия нещата никога няма да се оправят.. Толкова съм слаба и уязвима,направо се ненавиждам. Тази вечер ми лъхна на стари истории .. хмм. И отново не излязох,само защото ТОЙ щеше също да е там. Ще престане ли да ми се меша и да излиза с моите приятели??!! ...
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    Hasselt
    Пффф мале малее с колко се зарибявам ,а бившия си мисли, че ще се върна при него :@ :С как ще оправям кашите, в които се забърквам!??

Голям фен
    Град
    Лондон
    Чувствам се толкова объркана ,не знам какво да мисля ,просто не знам . Не очаквах ,че ще ми каже "Виждам себе си в теб" .Цялата история около мен вече се превърна в сапунен сериал . Започвам страшно много да държа на него,интересно дали той ще успее да ме накара да забравя и да повярвам ,че нещата могат да бъдат и по-лесни.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Оф,днес едно злобно смс-че и един тъп разговор.
    За каква съм се мислила..
    Що трябва да се мисля за няква,кво като две недели подред не излязох с нея,то пък и да учиш не може.
    Аааа много зле ;д
    айде рокендрол и текила..

Град
    Hasselt
    Пф наистина не знам какво правя... и какво да правя .. . и най-лошото е, че сега не мога да говоря с никой.Нуждая се от Ани, обаче шматката си е изгубила телефона..ПФфФф :С Ще експлоадирам ако не й споделя.А само тя ще ме разбере =)) Мисля малко да гледам някъв филм и да спя.Яде ми се чипс ама ... няма :С

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от silky92
    Чувствам се толкова объркана ,не знам какво да мисля ,просто не знам . Не очаквах ,че ще ми каже "Виждам себе си в теб" .Цялата история около мен вече се превърна в сапунен сериал . Започвам страшно много да държа на него,интересно дали той ще успее да ме накара да забравя и да повярвам ,че нещата могат да бъдат и по-лесни.
    Не можеш да си заповядваш. Това са чувства Не се страхувай

Колкото до мен - добре съм, щастлива съм, само дето ужасно много ми се доспа вече.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Някакво никакво...

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Остана Биология и недовършена презентация.
    Поне по История го направих добре, а по математика
    построителните задачи ще ги направя бързо!
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Някак си съм разочарована .. писна ми от всичко
    рамо до рамо със себе си...

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Цитирай Първоначално написано от silky92
    Не можеш да си заповядваш. Това са чувства Не се страхувай

Колкото до мен - добре съм, щастлива съм, само дето ужасно много ми се доспа вече.
    Благодаря ти ! Проблема е ,че все имам чувства към едно друго момче,което ме разочарова и точно след това се запознах с това момче,което ми показва другата страна на нещата.. странно ми е просто

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ммм сладура ми той. Ще го изям като се прибера ! Побърква ме.

Наистина.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    тъпи мръшии..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си