- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
ебати боклука дето съм аз,искам някой да ми разбие сърцето,ама наистина много много много,да разбера какво е.
Забравена.. както обикновено..
приятно пийнал/медено. Не съм очаквал да се полча точно така балансирано.
малко кофти щото не мога да му чиститя рождения деннамерил и той кога да си губи телефона
нов ден и бла бла бла (това с което трябва всеки да започва деня си) ме кара да се усмихвам и да ми е весело![]()
![]()
Любимата ми част от цялата сутрин,когато излизам за 5 минути на терасара с цигара в едната ръка и чаша топло 3 в 1 в другата.Пия второ кафе и май ще има много еуфории днеска.Снощи дори незнам защо и го казах това нещо на тая мърша,с която честно казано нямам желание дори да говоря и беше прекалено нагла да ме пита за неща о т личния ми живот,от който аз я разкарах още преди 3 месеца и половина заради к*рвенската й постъпка спрямо приятеля ми.
Нито ми е минало,нито съм забравила .. незнам какво ми става.
![]()
Както и да е чакам миличкото да ми се обади и да се разберем нещо ии да се оправям и да ходя на даскало.ПЕТЪККККККК
. .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тази песен направо ме разбива. Колко пъти я слушах и продължавам да я слушам и не ми омръзва.![]()
Най-накрая петък! Остана ми само 1 задача по математика да направя и ще ходя да гледам филм. Днеска май ще е хубав ден.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Днеска вече почвам да се пооправям.Не кашлям за сега.но и днес ще си стоя в нас,само мисля да отида на фитнес към 2.Инъче сега гледам форумите и ще тегля филмче за довечера.Преди малко взех една шоколадова доза и съм много доббре сега.Довечера май обаче,ще трябва да ходя да преписвам тетрадки-
![]()
![]()
а е петък....иискам лятоооооооо....а навън такъв сняг,чее
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ЖИВЕЕМ ЗА ПЕТЪКА !
Време да се наям хубавичко,да се наспя,да изляза на кафенце,да гледам някое филмче,вечерта разбиване,сутринта наспиване!![]()
Следобяд съм с моя добър приятел и ако онзи гърбав травестит пак ни се натресее ..
![]()
(flex) ! Няма да търпя за ПОРЕДЕН път да ми се меша, направо действам.
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
I am feeling so flirtyy![]()
Уморена съм, но половината работен ден мина, така че няма да се оплаквам, още повече, че след обед имам среща с този готин пич хммм
![]()
mn mi e tyjno 6toto moqta "BFF" se okaza 4e celunala gadjeto mi koeto az mn mn obi4ah i to men i mi nagowori 4e toi q swalql i takiwa ne6ta a posle toi q celunal i az se qdosah i skysah s nego posle se okaza 4e tq luje i prez towa vreme mu kazala 4e mislq da kysam s nego zaradi drugo mom4e koet izob6to ne e wqrno i toi i predlojil ot qd da stanat gadjeta a tq priela kakto winagi i toi ne mi wqrva 4e samu nego obi4am i za towa mi nagowori nqkfi gluposti kak 6teli da se celuwat i taka daje az re6ih da si reja wenite zaradi nego no samo naprisah FUCK LOVE s maketno noj4e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
omg wat an еmо. Надявам се, че не е истина това, което си написала за Fuck love... Не прави глупости.Нито едно момче не го заслужава още по-малко няква, която даже не ти е истинска приятелка.Първоначално написано от pepi98
Прекрасен ден! Особено завършека му .. не знам защо толкова се зарадвах![]()
Дано да изляза колкото се може по-рано, че ще Омра вкъщи.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
намерих цигара и я изпушихи аз незнам защо...край повече няма!
Инъче съм много добрееее
![]()
Май си сменихме ролите, а?![]()
Както и да е ... иначе добре съм. Спи ми се, ама май няма да лягам, защотооо .. няма да имам време да се оправя после.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Дано да си намеря работа скоро.
мега отвратително![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Като цяло не съм добре.Последните дни минаха ужасно.Ту съм добре,ту не.Първо май се разболявах,ама ми мина.След това се чувствах добре.Е,да,ама не за дълго.Пак ми стана лошо..после пак се оправих..
Абе,дълга и сложна работа.
Следобедът върви уникално тъпо.
I'm not in love this time,this night...
Тъжна съм.Искам да видя момчето,което харесвам но не може.Незнам къде е проблема,може би в мен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Никога няма да се получи. Просто, усещам го, но това не ми пречи да го искам![]()
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Петък е!Живея за тези дни ..
Времето е слънчево , ама кишаво.![]()
Тралала .. днес само си тананикам.![]()
Сега правя квилинг картичка.
Абе някой от вас занимава ли се с квилинг?
имам чувството,че ми прави напук,заради вчераили може би така си втълпявам
нз,ще видим в понеделник
![]()
иначе съм супер,тоя ми е приел поздравите(демек е видял,че съм му честитила)![]()
![]()
![]()
мале като си помисля,че след 5 дена е мой редостарявам
![]()
![]()
![]()
Пфф уморена съм ама трябва да се оправям и след малко излизам с туй момче =)
толкова ми е скучноооооооооо![]()
никфо настроение за нищооо
[iЗарежи ги и двамата.. Приятелката явно не е истинска , а момчето е идиот.И не прави глупости !!![/i]Първоначално написано от DevilWish
По темата : Уморенаа ..