- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Нов подпис![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Сериозно съм се вкарала в мисли..И затова нямах никакво настроение за излизане, но като цяло съм добре.. :}
днеска сериозно се вдетинихме всички около филмчето ,но беше забавно и си починахме....обмисляме план 4мата да отидам да гледаме заедно нещо,но ако дотогава оцелее-не гарантирам,че няма някой ден слуууучайно да го бутна от 4тия етаж![]()
![]()
иииначе се мъча с гнууусна химична задача и искам да спяяя-ама много искам![]()
Еми не съм много добре щот този понеделник се пада помена от 40-то дни на баща ми.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Адски много ме болят краката.. Но то сигурно е поради факта, че цял ден съм на крак. Ама пък поне беше забавноХека много ми хареса как го разцъкахме ^^
Оф. Това CV цял ден г попълвам и пак се закучих.
Бил съм и по-добре.
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
добре съм,имаме гости насам натам ходя![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хмм .. мисля по-късно да му цъкна на тоя да ми се обади въпреки,че и сега изгарям от желание ама е раничко още.Нямам грам цигара пак трябва да пуша от на майка .. иначе се кефя,защото утре ме чака обикаляне по магазинии.
Ааа да и искам да видя тея снимки вечее.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Отдавна не съм се чувствала толкова шибано. Така е, като имаш надежди, и всички се прецаквааааааааа, блааааах, мразя така![]()
еlsy![]()
Яде ми се нещо сладко (по възможност шоколад) ама нямаа ... И други мнооого по-важни неща няма. Шоколад не ям една седмица най-много,а онези неща ги няма от година и нещо... И няма и да се върнат никога. Никога няма да ги изпитам отново. Беше хубаво,а сега как се скапаххх ..![]()
Забравих "леш" какво значи.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Размазвам се пред компа с течен шоколад и чакам лайното ми да се обади ..![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
направих си сп яка прическа,ама нали съм аз и трябваше музата да ме цапне точно 10-11 вечертанадявам се утре да мога да я направя
![]()
![]()
Днес мина ПЕРФЕКТНО :Д
Филма беше УНИКАЛЕН, имам си и супер сладката чаша :Д
А за утре още се чудя .. :Х. Хем сърби, хем боли .. не мога да реша к'во да правя -.-
Май ще остана да спя ( то едва ли ще мога да спя, при положение, че онова дребното ще идва :Х), ама пък и искам да отида о.О
Ц, затварят ми се очите, не мога да гледам, днеска съм излезнала сутринта в 9.30 и се прибрах в 20.30 .. и тооолкова ми се спииии.![]()
Ама все пак си беше днес супер якото - к'во ли не прайхме :Д - сняг чистихме, после панаира докато стигнем в киното, после и в киното колко се смяхме, в училище уроците по биология просто бяха перфектните (:Д), по английски пак само смях, няма ни я г-жата и сме със заместничка, а тя няк'ва патка :Д .. и по физическо с тия музики, простотии ии милите три парфюма :Д:Д:Д
![]()
Обичам ги тия хора, не вярвах, че ще го кажа, обаче ето, че се случи :Д (^^)
А кака днес става на 18, купих и от любимите ѝ бонбони, много се зарадва ^^.
А на мен ми стана тежко от шоколад :Д.![]()
.. Оххх, сега да чакам до утре, за да намажа и аз покрай сестра ми :Д
Суууупер якото е да имаш сестра :Д. Като дупе и гащи сме :Д.
![]()
Сега ще се облека, ще си изсуша косата и ще гледам нек'ви простотии, докато вече тотално не ми се доспи. (Въпреки че точно сега ми идва да си легна и да се събудя другият петък :Д)
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Лягам си да спя, бях с тоя навън..не е хубав.Утре отивам с бившия да пазаруваме.
Спии ми сее..![]()
само игнор!
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Чувствам се като бомба със закъснител...![]()
аз се чувствам...неизяснено как.
ама не много добре.
Мега скучно, за това си лягам. Спокойна вечер на всички![]()
уфф спи ми се аама трябва да стоя до 2 заради хапчето....Инъче тая седмица мързел и почивка на максчак ми е старнно вече
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
мързела ме наляга, дрямката ме обгръща задава се и съня а нещо не ми се ляга ...
"Never do to others what you would not like them to do to you." by Confucius
http://vbox7.com/play:8e46669f