- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Изморена, ще лягам... ама преди тва може да хапна нещо сладко![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Хем ми се лежи, хем знам, че и да легна няма да заспя! Какво да правя ?![]()
![]()
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Леко ми се доспинка, но съм на върха на щастието - много си обичам момчето! ..След мъничко лягамм, че стана късно ..Ух, болна съм ! Как ще заспя сега само кихам
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Легни си и си пусни някой филмПървоначално написано от Annihilati0N
На мен пък ми се спи много обаче одеве гледах лош филм и сега и да искам не мога да заспя![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ей,кураж и горе главата-няма място за предаване въпреки,че болката е ужасна..от собствен опит ти казвам,че дори болката винаги да си остава с времето намалява така,че вярвай,че дори след това най-ужасно нещо,което не пожелавам на никой да се случи слънце ще изгрее пак и ще те очакват хубави неща...Първоначално написано от SkiCatA
![]()
![]()
иначе още решавам химия-всъщност от 6 и 30 решавам ама ми писна..сега чакаме едни приятели да ни сложат новата хубава входна врата ,а аз следобед пък съм на урок....а имам междувремено да уча и за 3 контролнита весело ми е
![]()
![]()
Поне времето е хубаво, за което се радвам, но от друга страна ме чакат доооооста спорове с един човек ..![]()
Дано не се избием ..
![]()
М добре съмммм. Много обичам да се събуждам с гласа му![]()
И .. имам 20 минутки да се оправя
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
баси косата,само ме кара да се разбравям с неякогато трябва да седи както аз искам-не седи,когато не трябва да седи така както аз искам-седи
като изключим това се събудих както и очаквах
![]()
![]()
и само се надявам да не ми се развали настроението
![]()
![]()
Супер..Днес съм в настроение за разлика от вчера.. ;d Много добре се наспах и сънувах страхотен сън..
... аа и днес като цяло ще е як ден.. ;]
кафе,цигара,силна музика,слънце,бележка до Понеделник........... как да съммммм![]()
![]()
![]()
Сега ще хапна и ще чакам спящата красавица да се събуди и да вървим на фитнес.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Много добреСлед обед ще съм с моя да му подосаждам пак малко
![]()
![]()
Средно заспало и чакам да ми се нацакат плановете за деня.
Слушам си Алис ин чейнс и чил-аутвам засега..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Добре съм въпреки,че майка започна да ме изнервя от сутринта.Влизам да се къпя и дано уговорката ми не се засече с времето,в което трябва да се видя с него,защото незнам.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Перфектно съмммммм =) Ще излизам с бившия на центъра ще си купя някви дрешки, вечерта съм на дискотекааНихат сигурно ще идва с меннннн
![]()
Хммм хубав денннн
![]()
Изморено..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Бившия? Нихат (предпоалгам новия)? Двамата в един ден някак си нес а ли малко множко? Надявам се поне от един от тях да си се отазала...Първоначално написано от DevilWish
Ех, Ели, Ели....
Не спря да вършиш правилните неща с погрешни намерения.
Иначе аз съм ядосан.. Но пък ще излизам на кръчма. Което е добре. И имам важна мисия свързана с щастието на един чове. Обаче ще се проваля. Весело.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^ К'во пак е станало бе?!![]()
![]()
По темата:Снощи беше суперМного яко си прекарахме с моя
Само докато бяхме в заведението малко се ядоса,защото две момчета от съседната маса постоянно ме гледаха
Е в крайна сметка го успокоих като му казах,че те могат само да гледат,а той може и да пипа
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
защото нищо друго няма да ми остане..Първоначално написано от valdesbg
Данчо, човек е това в което вярва.
Прост но железен принцип без изключения. Помисли над него.
Какенце - миии малко дълга е историята. Днес довечера ако си на линия - ще ти разкажа. Става дума за Надя и онова момче![]()
А иначе - ти какво правиш?![]()
Гледам с "нормлания" се пипате
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Оф .. чудя се какво да правя още час и половинааа ..Бих легнала да спя, ама ще си разваля косата, тей че няма да лягам ..
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!