- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Батеее *гуш*
А иначе ... К'во првим ли?!Миии снощи в заведението си лафихме за сватби и бебетаКремито и Велко ще са кръстници за да има кой да готви ... Абе все нормални неща около мен
![]()
![]()
И за да не е спам:
Миии спи ми се,пие ми се нещо газирано,а имам под ръка само натурални сокове и минерална вода ... Ама все пак ми е яко![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Како *гуш*
Аз като ти казвам да си харесаш бяла рокля - ти не ми вярваш
Аз вече си намерих костюм, така че.. :Р
Пък иначе пийвам тук малко кола, ии се чудя какво да правя още час. А чипса вече го изядох.
Чавдаре по нашия въпрос нещо?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Мъдря го.
. Утре вероятно ще ми е по-совободно, ама щесе видя с един невероятен човек тоя уикенд и бих жертвал доста неща, това да се случи и не бих правил някакви планове.
Ей така случайно, напълно случайно си намерих костюм за балаМного се радвам. Сега си стоя в нас и ще видим по някое време може да изляза
Еми на едно такова заспало ми е.Не ми се излиза днес![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
За Чаввдар -
Нямаш никакви ядове значи.
Щом човека е специален - дръж и не пускай. Другото ще се нагоди.
За всички останали -
Мисля че ще си драскам във форума още час. После изчезвам на кръчма![]()
Dr. Gregory House
След малко се започва ученето.Пак трябва да изкарам 6 на контролната по немски и всичко е окей ; )![]()
Дразни ме ти ... Така ми се пие кола и на мен ... Ама не ми се ходи до магазина
А иначе - никакви роклиРано ни е
![]()
По темата:Оффф онова диване ник'во го нямаКой го знае,какво пак прави
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
До диването(мойто)
Е няма да отида аз, вместо теб бе
Тук пекна едно такова хубаво слънчице..Супер време, като никога през март.
Dr. Gregory House
Спи ми сееееееееееееееееееееееее еееееееееееееее![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
раздразнено ми е и ми се спи![]()
Просто аз
сл музика и ми се спинка
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Спете гадове такива, аз трябва да правя урок по социална психология върху теория на комуникацията и реклама.
Блазе ви.
Хич не ми се учи.Тея предлози са гадни ..
![]()
Какво ще и стане ако излезе 1 път с нас. Не била на кеф ама иначе се смее на простотиите ни по скайп.Много й се ядосвам на тази женица.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Хаха многоо се радвам ,че тъпите интриганти си получиха заслуженото..То си беше вярно ,че не сме приказвали нищо за момичетата ,ама нали чуят нещо от момчетата и веднага вярват както и да е.. Сега си седя и след малко ще се оправям да излизам със шматкитее![]()
Трябва да започвам да се глася, че след около половин час ще излизам, обаче така ме мързии, а съм обещала. Навън е студено, заради гадното слънце ще е и супер киша => довечера пак ще съм подсмърчаща. Трябва да пиша и разни домашни, да си помогна за утре, но отново супер, ама супер много ме мързи. Типичната събота е, всъщност.
Снощи, въпреки че беше аадски пиянската вечер и беше много весело, имаше момент, в който нещо в мен се пречупи. Сякаш за първи път виждах нещата грубо и реалистично, отстрани. Без самосъжаление, просто фактите такива, каквито са. За момент ми стана супер самотно, дори поплаках, но днес се очертава дълъг и тежък ден, аз съм готова и най - важното - усещам адска жажда за живот.-
Чудя се кво да прая, искам да се стопляя и да идва април месец![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
тва и аз ли ще трябва да го правя догодина :Д аз имам гаден реферат по физиологичнаПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
В слънчев ден, как да съм... екстра![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Темата ни е свободна на реферата.Първоначално написано от Alli
Пък тези по физиологична са медени, защото винаги ти пишат 6-ца и ти дава бонус за изпита.
за какво ми беше да си слагам толкова лаккосата ми е била по твърда
![]()
не беше толкова скучноне ми развали настроението
![]()
![]()
Не знам..Доста объркана съм![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥