- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
![]()
![]()
...
![]()
Иначе казано - На кеф съм![]()
Събудих се преди малко и метнах едно око на рокбокса, след което насвалих 4-5 албума :д Отдавна не съм преглеждал какво ново има от годината като албуми.
С'я ще се къпя сигурно, после ще почета нещо и така. Днес някакъв заспало-кротък ден..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Оф перфектно съмКак може да съм
![]()
Бях с бившият/сегашен/нз къф на вън толкова е мил не спря да ми повтаря, че ме обича, да ме гушка, да ме целува..
) Яд ме е ,че не си купих тая роклА :С Иначе ся ще ям спагетиии и после се оправям и отивам в бфф-то и после отиваме на дискотекааааааааааааааааа
![]()
Другият ми мъж
сигурно ще дойде
ама ако не дойде ще видя италианеца, дето ме целуна миналия път
Мдаа...джъст лийф юр лайф хеееее еееееее
![]()
Ужасно гадно..![]()
Интрига да има... май така стават нещата. Ама те нещата си изплуват рано или късно.. Така, че няма ядове =]
Смотано ама... мнооооооого смотано![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
тъжна съм. ;/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Супер ми е сдухано и аз незнам защо.;// Просто като си спомня за преди ми се приревава.Не искам пак да изпитвам такива гадни работи,не искам да го губя,страх ме е да не направи същите неща ..Толкова много го обичам,че даже се разплаках ква съм тъпа само.
![]()
Не искам нищо да е както преди .. искам да има само сега и да си седим в тея дни и нищо да не се променя .. Страх ме е.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
толкова съм отекчена, че съм готова да убия някой страшно брутално.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Мии в моминта се чувствам щастливаМного си обичам миллото не мога без него
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
kofti..... predpolagam si4ki se se6tate za6to---> gadjeto mi lipsva adski mn ne sum si go vijdala ot okolo 2 dena puk i na skoro si s4upi ru4i4kata i sega se 4uvsvam ujasno 4e ne moga s ni6to da mu pomogna.....
kofti..... predpolagam si4ki se se6tate za6to---> gadjeto mi lipsva adski mn ne sum si go vijdala ot okolo 2 dena puk i na skoro si s4upi ru4i4kata i sega se 4uvsvam ujasno 4e ne moga s ni6to da mu pomogna.....
Имам си най-сладкия приятел на света!!![]()
![]()
Щастлива съм.
колко сте влюбени всичкиама чак е ужасно леле
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Тъкмо се прибрах,хубава приятна вечер.Сега ще пуша и ще си пиша в скайп,дълъг ден беше днес,но не ми се спи нещо.Супер съм.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
хъх странно...Не се чувствам на 18...Вярно,че днес ги правя и ми е рано да се чувствам по-различно...Но как по дяволите трябва да се чувства един 18 годишен хм...човек Оо
Толко ми е детско,че както и да го погледна...ми няма как да се чувствам голяма..Тва малко ме плаши... Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хеппиизлизането не мина точно по план и се прибрах по-рано отколкото очаквах, ама си беше дооооста забавно
усещам, че кат снощи нема мн да ми се получи със спането ;D
the sky is the limit.
Щрудел, честит рожден ден. :P
Иначе съм супер.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
а не знам, аз си лягамПървоначално написано от BlueKnife
Спокойна нощ на всички
![]()
DarknessAngel хъх мерси
^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Малко сънено, студеничко ми е на ръцете, но иначе супер, особено след страхотния РД, на който ходих. ^^![]()
I'm inlove with a criminal...
Ок съм![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!