- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Малко раздразнена, ама .. като се замисля няма причина. Те губят - не аз.Изобщо не ми пука. Ама хич. Добре де .. може би малко, ама ще се оправя.
Не ми се ходи на даскало утрееееееееееееееИскам да спя цяяяяяяяяяял ден и да не мръдна от нас, да си стоя на топличко, да си пия кафенцето, да гледам филмчета и да си лежаааааа. ОФ !
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Изнервящ ден.
И още не е свършил.
Поне си пуснах ЦВ-то. и другите мизерии, пък дай боже да се обадят.
Ооо йес!Иии с това приключва доброто в живота ми,пак съм тука,за да се пооплаквам от живота си.Позитивно мислене?!Да,в сряда след големия Рев имаше,както и във четвъртък и във петък,а после край.Как просто можах да си помисля,че някога ще ме хареса?!Това е,защото съм тъпа и се връзвам на всеки,който се държи добре със мен.Ха ха,нервирам се за глупости,а няколко прости думи не мога да напиша във Блога си без да се разплача.Май трябва да повторя големия Рев от сряда,но този път със повече излят алкохол.Ооо йес!Утре отивам за 2 часа и после съм на лекар,пак със моите "контузии".Все още съм обидена за дето не ме поканиха на вчерашния купон и сега ме лъжат,че било тъпо и забележете,най-добрия ми приятел ме лъже.Ооо йес,какъв страхотен най-добър приятел си имам!!! Нямам думи вече ... На къде отива тоя свят?!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
влюбена![]()
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
не ми се пишат ронани,затова ще го напиша най-прости4ко - липсва ми![]()
I can't stop myself from loving you <3
Днеска беше сууупер як ден.Като изключим частта с изпращането на Владо към София.
Разбра се, че другата седмица няма да ходя в София, а сега се моля поне във Варна да успея да отида. Да напазарувам малко и разходка. Четвъртък също съм на рожден ден, петък с нашите шматита някъде ще скитаме и съботааа.
![]()
Утре дано да има някой да ми подсказва по биология, че не ми се учи повече. Тази седмица се очертава интересна. Май ще има разнообразието, за което говорех.![]()
![]()
Ели![]()
Владо![]()
Габи![]()
Миро![]()
Аз![]()
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Майка му стара не мога да я гледам тая смучка :САко Нихат или Кемал видят съм d.e.a.d. Пфф така ми се пуши една цигарка преди спане
Дано утре Нихат дойде, защото иначе не мога да пуша :С Как не ми се ходи на шибания стаж :С
Лягам си, че съм спала за 48 часа само 2 часа... :С
и на мен ми се пуши,но чакам мама да легне
Инъче много съм добре.Мисля разни неща тука![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ем на преди малко се прибрах,мн готино си изкарахме![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не съм се смяла така от хм... много време ^^ Беше хуубава вечер <3
Не знам...но в компания на по-големи хора ми е по-весело и хубаво отколкото с връсници...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Искам ваканцията да идва по-бързооо!![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Дано, даноПървоначално написано от w0sh
За каква позиция кандидатства?
Аз ще лягам след малко. Днес ми е крив ден...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
супер гадно и изнервено ми е тая вечер..искам да се изясня с него и да знам какво да правя :@ ..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Добър завършек на вечерта.![]()
Ще пуша една цигара и ще лягам,защото пак ме заболя главата адски апък и утре трябва да стана към 10 да се изкъпя да се оправя и да ходя на даскало .. пфф.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Адски тъпо и гадно ...![]()
I'm inlove with a criminal...
Защо,защо ... ЗАЩО бе мамка му?!!!!
Дори Велко ми каза,че Ицо наистина изпитва нещо към мен
Толкова неща ми припомни ... Отвори ми очите
Не искам той да ме харесва/обича
Обичам си приятеля,а той е просто един от най-добрите ми приятели
Мамка му и живот!!!
ЗАЩООО ...... ?!?!?!
Защо 90% от приятелите ми започнаха да ме харесват/обичат?!?!?! ;(((
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мамиииии![]()
Ебаси яката вечер беше снощи. Толкова много си говорихмеее ... направо
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Спи ми се ... ама имам да чистя ии да излизам ...
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666