- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Офф, тъпа математика. Тъпа госпожа. Тъпа гимназия.
И тъпа история! Дам.
Сега в 10 трябва да пътувам на всичкото отгоре. Няма да Го видя отново цяла седмица.Толкова много искам да дойде лятото за да имам повече време с него. Такива планове имаме. Сигурна съм, че ще бъде прекрасно.
Ама е далечеее..![]()
![]()
Каке, щото ти си жена а те са мъже. Нормало е мъжете да харесват жените. а такива неща като приятеслвтвото са само поводи да се изрази това харсване. И обикновено не важат когато става дума за любов.
Лошото е че не разбираме от дума, и обикновено осираме нещата.
И така![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Адски якатаа сутриннннн.В много добро настроение съм.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
До сега бях с него.Бих била цял ден с него.. ама тъпото даскало.. що трябва да сме различни смени .. ;/ Rawrrrr ..
Толкова го обичам ..![]()
![]()
Не мога да си представя живота без него..![]()
![]()
![]()
оооф, 8 часа само спах.Не трябваше до толкова късно снощи ..
ама така е,като е бърборко![]()
Болна съм. Бях на косъм отново да съм на антибиотици.
Сърди ми се.
На всичкото отгоре днес трябваше да си защитавам проекта, обаче нейсе. Дано утре не е твърде късно, 'щото не може така като кифладжийка да се излагам точно на финалната права.
Болна съм![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Как да съм?Виждам, че смучката не е само 1.И да се надяваме, че до сряда ще се махне ,щото съм мъртва.Иначе ми се спи трябва ми red bull, не съм пила вода цял ден, дойде ми и корема ме боли, скучно ми е, преди обед нямах работа..мдаа мн мога да се оплаквам още
Йееййй ... тъкмо когато си помислих, че нещата са се оправилии иии той отново реши да се изсере по най-бруталния възможен начин. Йеййй !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
кво ме прихвана миналата вечер- не знам, но действах супер необмислено, изобщо не се усещам на моменти и направо се държа супер... офф.. разкрепостено, да кажем, и то в адски неподходящите моменти..![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Супер.Днес голям мързел му ударих.сега ще пуша и почвам да уча по икономика,чче утре вече съм на даскало.![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ужас,страшно съм отвеяна днеска,а причина налице няма....ама че калпав ден значи![]()
утре поне ще си почина и чак сряда за тъпото контролно по ае ще се мъкна![]()
оохх щастлива съм.. Мн забавен ден беше днес..Ох ся тои пък ще ходи по мен ама аз няма да му обръщам внимание да е мислил преди.. Както и да е.. Ще поуча малко и отивам на танции![]()
Как може да ми се сърди, защото излязох за 15 мин. с най - добрия ми приятел???![]()
![]()
![]()
![]()
Бахти момчето... както всичко беше добре, изведнъж....
![]()
И сега кога ли ще ми се обади... ако ми се обади!!
![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Omg . . . отново избягахме. Не ми стигна бягството от 4те часа в Петък ами сега отново се разминах с любимата ми психология. Ама какво пък, не искам точно по психология да имам двойка от изпитване, защото .. абе поне тройка ще хванех ама не съм учила последните уроци, а психологията ми е важна. Дано само не си прецакам отношенията с господина.![]()
Иначе деня мина добре. Чух се и с оня лигльо .. мамка му не искам да се стопля до лятото .. започнали са да се събират и само ме дразнят. Скоро ще си пийват и студена биричка на припек и ще ядат кофи сладолед докато аз кисна в тъпото училище.
ngh . .
Сега поне чакам Васи да дойде да спи в нас да си учим. Не е истина колко добре си уча с нея. Направо се изумявам. Особено по разказвателните предмети е супер. Обясняваме си нещата една на друга и е приказно. Само математиката малко куца, когато сме заедно ама вярвам, че ще назубкаме и тия тъпи задачи. Ама наистина са яко тъпи. Индийски теореми - блякс.
Очаква ме лигава вечер. : D
Пфф лигавщината е на 100%.Така съм уморена, баща ми долу ми готви, аз лежа като принцеса и се зарибявам с тоя пич.Мале много е сладъккк ще го изям![]()
![]()
SHITTT SHITT SHITTTTTTTTTTT...
защо родителите трябва да имат толкова остарели схващания.
Поне като чуе нещо да си разястни за какво става въпрос, а не да ме мисли за каквато НЕ съм ..
И с всичката си наглост след като ме обиди, ме кара да ходя да ям с нея ...
Имам чувството че аз съм възрастния в къщи, след 5 мин ще и мине и ще ми се разлигави.. Не ..
осещам как ще и тегля майната и няма да я слушам, щото тя не може да ми забранява нищо, като дори незнае каквото трябва ..като ще слуша какво говоря поне да разбере значението от контекста..
Няма да се оправя с нея. Обикновено нищо не може да ме обиди, но да чуя че съм кучка от остата на майка ми ... Не. .. или да ми лази на колене или не и говоря, да се осъзнае и да излезе от филма ..
Тя изпадна в очите ми. не ме интересува мнението и. аз продължавам да уча, и да си изкарвам шибаните шестици които означават тоолкова мн за нея и до тук. другото не и влиза в работата.
ох олекна ми ..![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
глава ме боли..
нервно ми е..
и т.н.. абе зле.. мн
the sky is the limit.
разтревожена и болна ;(((
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
чувствам се ужасно,за една вечер наште ми намерха кутия с цигари,скъсах с гаджето си..не очаквах да се съгласи,че трябва да скъсаме и като знам,че късаме заради СЕКС не ми става много приятно..
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
Хахахах направо се оляхме тоя път,много зле хората![]()
Добре съм : ))))
Бяхме навън .. На една пейка и зяпахме звездитее ..Беше невероятно ..
Боже не съм си и мислила че мога да обичам някого толкова ..
![]()
майната тииииииииииииииииииииииии ииииии _|_
прави квот искаш писна ми вече![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..