- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Добре,че имам интернет вече.
Оххх,толкова ми липсвааа .. Година и 2 месеца,не издържам вечеее. ;( ;( ;(Нищо и никой не искам,и приятели не ми трябват. Много бързо загубвам интерес към всичко и всички. Докога ...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Йехаа, ние сме най-яките !!Нямаме отсъствия по психология. Ше се спукам от смЕх, честно.
![]()
МУХАХАХА тарикатки. Друго си е.
![]()
Добре съм.До сега мързелувах и се лигавих на миличкото по телефона.И смятам да го повтарям упражнението цяла вечер .. само дето нямам грам цигари.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Оф, любов![]()
![]()
Не може ли да е лесно, както при тях?! Ама и аз на кво се надявам?!
Патка заспала...![]()
Ама пък го искам![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
не ми се говори с никой,не ми се занимава с никой,въобще не ми е то другитеПървоначално написано от BlueKnife
Страхотно се чувствам ^^
Утре вече ЩЕ ОТИДА до Sabotage и само се моля суитшърта да го има![]()
Поне един от трите :Д:Д:Д
Ама трябва утре да мрънкам на някой да дойде с мен, ама да е бързоходещ :Д
Тъпаци .. точно днеска решиха, че ще го затворят по - рано и ще го местят .. аррррр![]()
Нищо, и утре е ден :Д
Неска поне намазах с един сладък анурак :Д
Сега отивам да уча малко, щото утре и по химия трябва да уча .. :Х
Цяла седмица без тая по английски е като да имам цяла седмица рожден ден :Д:Д
Ама дано утре да дойде господина, че при него става голям купон и супер пич :Д
И ГОСПОДИ, МОЛЯ ТЕ НЕ ИСКАМ ТАЯ ПО ИСТОРИЯ ДА МЕ ИЗПИТВА .. толко' ме мързи да уча. Знам ги тия последните уроци, ама все пак ме мързи да правя к'вото и да е :Д
Сега малко ще си плакна очите в тия сайтове и утре дано очите ми да го видят на живо .. и да го купя :Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Тц, оф бившия ми пак почна да ме търси ..
при мисълта колко го обичах и какво ми причини ..
НЕ НЕ ГО ИСКАМ!![]()
![]()
Дреме ми на кура който нямам ..
Аз съм си с Владо и няма да бъда с друг ;/ .
Точка .. Даже две!![]()
НЕРВНА ПИСНА МИ САМО НА НЕПОДХОДЯЩИ ДА ПОПАДАМ!ПИСНА МИ ДИГНАХ КРЪВНО ,ЗАРАДИ ЕДИН ИДИОТ ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майко .. мааайкооооооооо![]()
Заклевам се, можех да го изнасиля тая вечер. Охххххххххххххххх
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Иска ми се да тегля една майна... на всички, макар че няма да спечеля нищо.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
от доста време насам .. мислите ми са обвзети от човек,който не е до мен,а ужасно мн искам да не е така .. глупава работа ...
Току що Кемал ми се обади.... Хмм.
Абоооууу тоя Емре е направомодел
След малко може да му пиша един смс за лека нощ. . :Р Уморена съм просто не мога да дишам, да гледам, майка ми изчезна, защото той ми се обади, а имам да й разказвам нещо... :С Пффффффф.
Искам лято,искам хубава юнска нощ..под звездите.Да гледам,да не спирам.. и да мечтая![]()
![]()
Само като се сетя .. грррррррррррррПогледа му, жестовете му .. МАЙКООООООООООООООООУУУ
![]()
Само майка ми ме изнерви. Ама с нея ще се оправя. Утре цял ден няма да ги имааа .. и живот ще си живея усещам.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
тъпо ми е и даже не ми се спи...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Тая още не е дошла.![]()
^![]()
Панирана съм. Направо съм скована от ужас. Не знам дали е заради това, че съм адски панирана за утре, или и заради това, че ме втрисва супер моШно. Винаги съм била неорганизирана, безотговорна, опитваща все да мине между капките, обаче тоя път се улях. 23 е, нито съм си подготвила материала, нито съм си пила лекарствата, нито съм легнала да спя(няма и да легна скоро, то как да стане), баща ми после ще ми се скара, че не съм си легнала навреме, че ще съм недоспала, че така няма да оздравея, дрън. Просто... понякога дори аз се изумявам от себе си(всеки път във все по-отрицателна посока). Поне си написах есето, което нааай-сетне ми се получи. Това е единственото, което свърших полезно.
П.П. - http://www.youtube.com/watch?v=locIx...eature=related
Обичам, обичам песента и ОБОЖАВАМ филма!
++++Първоначално написано от onestar
и поради това отивам да спя, че инак безсмислие.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
самотен спи ми се мале а как ми се пушиииииииии я да си залапа 1 цигарка![]()
One 4 the money , two 4 the show
Лелеле изревах си очите баш накрая. Голям филм голямо нещо <3 Уникален и такъв крайй... <3 буу...толкова е красиииив <3
The Notebook <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Спи ми сеа трябва да уча някфи тъпи неща,освен това мн ми се пуши,пък нямам
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.