- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Ебааааааси сутринта.Нашите ме събудиха с тропането си още в 9 часа,а имах намерение да стана в 10 .. и да уча.
Как може главата да ме заболява още от сутритна .. ама да то недоспиването си казва думата.Леле така не ми се ходи на даскало искам цял ден да си стоя с лигавенцето ама няма да стане,защото и той и аз си имаме работи за вършене.;// Искам да е лятооооооо ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тъпо ми е.
Трябваше да прая едни работи и стана така, че не остана време да се видим.![]()
Мразя да става така.![]()
Шибан живот.
На всичкото отгоре ме вдигнаха в 05;30 при положение че съм си легнала в 3 и нещо.. пък съм заспала сигурно към 4.. супер бее кво![]()
ОБИЧАМ ГО!![]()
Нов ден,нови лигавщини ... че и гърлото ме боли.
![]()
Добро утро на всички.Егати работата ... нямат нищо за мен ---> просто интернетпфф скука. Ама ако седя целия ден на компа ше мине времето ше спамя из форума и тва е :P малее тоя Емре как ми харесваа и кви рабутиии ми пишииии
а другите нз кво ше ги правя
![]()
^^ В Белгия ли живееш?? Понеже преди беше писала,че ще ходиш до Антверпен,а там живее бтатовчедка ми. Все се канех да те питам,ама забравях.Първоначално написано от DevilWish
![]()
Прибрах се най-сетне. Преключих в даскало към 10,но се шлях с момчетата от класа нагоре-надолу. Първо правихме леша из двора, ама директорката ни изгони ии ..![]()
Хах,трябваше да се преместим на стадиона,после обикаляхме из центъра и така .. Страшна жегаа е.
Днес ще бъде един хубав и приятен ден,чакам да ми стане готов обяда,после ще си науча за контролното по физика (набързо,ест.) и изхвръквам навън като птичеее!
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Тръгвам на даскало.
Надявам се да се засечем с адашката и Деничка.![]()
Даа в Белгия живея.Леля ми е в Антверпен.Първоначално написано от SoStarstruck
И до другия - не, не Емрах.
По темата - Вече почнаха да ми се изчерпват идеите кво да правя на компа :S
ам чуствам са супер жизнен, имам глад за животддз ся отивам да ям че съм мн гладен
![]()
Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!
не мога да се познаястанах в ужасно настроение,скапа се и после чак последния час малко се приповдигна,ама цял ден ми е някво скапано и то от вчера
![]()
![]()
по дяволите кога на 16 март съм била в лошо настроение?
![]()
ухаа след 2 седмици застой тва лайноо ми се обадил,бил чакал аз да се сетя,тоя луд ли етъкмо почти си го изкарах от главата и той реши да се пръкне на бял свят отново пфф
нищоо довечера излизам с едно момченцее
ще се поразсея малко от този бивш...
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Студено ми е.Паузата почти свърши, още съм гладна, бив6ия ме пита какво искаш да ти купя часовник или герданwtff
И не съм пушила вчера и днеска.умирам вече.
Чуствам, че не мога повече...
Писна ми от всичко и от всички...
Меня си настроението през секундаТъкмо за малко се почуствам щастлива и изведнъж пак наведа глава и пак ме обзема тъгата..
По дяволите само сълзите ли все ще ми са утеха...
Кога ще бъда и аз поне малко щастлива?
Какво ми липсва?
Все за други щастие, а все за мен сълзи...
Защооо?![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Защото все още не си имала тази възможност...Първоначално написано от Irenchety
Намери някой със който да говориш...
От това ще ти олекне
. "Споделената мъка е полвин мъка", както съм чувал.
Ако нямаш със кого ако искаш аз съм насреща
.
Наистина ми е много мъчно и тежко понякага.За мен слънцето почти не изгрява...Първоначално написано от Metal
Не искам да се оплаквам просто искам наистина да излея някъде всичко което ме измъчва![]()
Но като се замисля кой го е грижа за мен...
Аз не мразя никой, опитвам се да бъда щастлива, но все нещо ми липсва..
Искам да има нещо което ще ме радва истински.Да може би има неща, които наистина не оценявям.Може би трябва да се заглеждам в малките неща.Всяка усмивка, жест, дума...
С времето надявам се да намеря своето място на този свят без тази мъка, която ме съсипва!
Благодаря ти за загриженоста все пак.Рядко има хора които ги е грижа за останалите, но се опитвам да се боря с всичкото нещастие някакси![]()
Обещавам, че ще се замислям и въпреки всичко да вярвам, че има някой независимо къде, който го е грижа за мен и ме обича!
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Оф нашите ги няма .. сега какво да правяДа го викам ли в нас, да не го ли викаммм .. пред дилема съм
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Покани го бе ,позабавлявай сеПървоначално написано от Priceless
![]()
А ,иначе съм с температура и сякаш всеки следващ ден се влошавамВремето е толкова готино и топло ,а аз си седя вкъщи и боледувам
Все още мисля за него ,разделите са ужасно нещо .
Е аз защо го показвам?Първоначално написано от D0ubleDMG
Наистина има моменти, в които всеки се чуства сам самичък на света..
бясна съм, чак сама не мога да се побера в кожата си .. Тъпата ми съквартирантка е говорила глупости за мен на който трябва и нетрябва, чак на майка си ... И я чувам аз сега как жената казва "а ОНАЯ помогна ли ти в чистенето или пак сама" ... Ще ме извинява много но от 1 месец само аз я чистех таз шибана стая и боклука сигурно 1 седмица само аз го хвър;ях .... Еййй много ме е яд, сега вече ставам проклета хич няма да и говоря на таз ..![]()
![]()
![]()
Кога ще ми се обади????Откачам вече!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Не вярвам никой да не го е грижа за тебПървоначално написано от Irenchety
Пък вече може да си намерила място на този свят просто да не го осъзнаваш.... Рано или късно щастието ще ти се усмихне
и няма да си сама.
Не са го виждали, но коментират колко е грозентъпи патки..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Тръгвай си мразя те,чакай обичам те...![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..