- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Излежавам сее .. Чувствам се чудесно в кожата си,откакто отново ходя на аеробика. Липсваше ми всичко - залата,треньорът,момичетат а .. Пораздвижих се днеска за загрявка,от утре почвам да го-раздавам hard.![]()
След малко ще отида да хапна нещо,за да не излизам на гладен стомах ии --> Парти таймм!Само да ми звъннат ..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Work is done, i am finily going homeeeeeee![]()
Чувствам се фалшиво,някак си от вътре изгнило.
Ужасно ми е,така де аз в близката 1 година съм така.
Както и да е,някой ден и аз ще получа търсеното от мен.![]()
Утре ти ще си на дъното и ще ме търсиш,но ще е късно,пожелавам ти го искрено и нека тъпкано да ти се връща.
Всичко се връща!
Хубаво ми е. Слънчево. Вътре в мен.![]()
Май най накрая аз ше му звънна..![]()
А и аз оплесках нещата, така че не мисля, че ще сгреша..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Чувствам се изоставен...
Good luck, Bad luck, Luck...
Искам да излязаааааааааааааааааааа![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Лошия ден завършва добре =) Ще ям дюнеррртака съм гладна, че умирам ;Д
Мой човек сиПървоначално написано от D0ubleDMG
![]()
Прецакана![]()
Как може да е такава гад?! Мислех, че ми е приятелка, ама![]()
А иначе, днес не бях на даскало... болнаИ срещаа пропуснах
Как ли е минало?!
А и слушалките ми се прецакват... Ама това ми е няй-малкия проблем сега[/b]
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Странно ,влюбващо се ,превъзбудено
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Излъгала ме е, яд(?) я е, че не беше.
Не съм виновна, тя не пожела.
И не само заради това се ядосвам, но няма значение.
Днес толкова се хилихме, боли ме стомаха!![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Поредното разочерование.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
в този момент от месеца така ми се иска,да съм момче![]()
прекрасен рд ще е утре думи нямамднеска съм си скъсала задника да учаи като ми казаха за тая тренировка,направо ми скапаха настроението от всякъде
а пък как ме боли кръста думи нямам,нямам сили даже да се зарадвам,на нещо
сп съм сад днеска
С тая мишка 1 час по телефона хубавичко си обсъдихме хората и интригите![]()
А душичката мии .. много ми е тъпо за него ;/ Миличкия едвам говори, ама го разбирам .. нормално е. Много, много ми се иска да можех да го гушна сега .. *гуш* ^^
А ТЪПОТО ЛАЙНО пак излезеее ... уж нямаше да излиза днеска сега пак някви схеми прави .. еййй няма мира това същество.![]()
Само да дойде другата събота ии .. сме се размали пак по женски много яко .. усещам го просто.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
майната му на всичко. Вече съм толкова уморена и искам да си ходя вкъщиииии, не издържам вече, не мога, не искамммммммм. А нямам избор и ще стискам зъби до лятото, оле майко как ще издържа не ми се мисли..........![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Наядох се като прасе и пак ми се яде![]()
Как става да отслабна 3 кила, а да ям като
![]()
Ужас
Хммм иначе мойто момче какви работи ми пишее
![]()
Рауууууууууууур
Ох утре ще го видя, ще си получа подаръка :Р /хаха/ . . . . цирка ще стане ако види смучката :С :Д
Правиш страшно курвенски номера..Първоначално написано от DevilWish
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Чувствам се тъпо, скуката ми убива мозъчните клетки, а тва не е за препоръчване да стаа, щот ми траат, да мисля схеми ...
И кат казах мозък са сетих за един филм дет искам да го гледам ама .. не е за тва време пък и май го истрих ___ Как да е!
Ама поне си намерих домашен любимец, няква буболечица тръгна да ми пие от Пепсито. Реших да я кръстя Хопии!! ахахахахаххахахаххахаххах ахах забавно.
Добре, че не може да лети, да не ми бягаа ;D ;d
ш и/му напрая къщичка и ш я/го отглеждам ама не зная с кво се храни ;[
Траа разуча. Ай 4a0 ;]
писна ми от всичко![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Как се чувствам ли? Единственият човек, който можеше да ме направи щастлива, днес не се интересува грам от мен... сигурна съм, че мисли за мен, но може би с лошо, не знам.... него го няма, а имам нужда да е до мен, обичам този човек... но той сигурно и друга си е намерил вече... Отделно простотии с даскало, "приятелите ми" ... вкъщи също не е розово положението... мда, отвратителен ден ми е, както всеки друг от известно време ...![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Добре,като изключим ,че ме боли ръката.Също така съм доста изморена.Утре ще е дълъг ден определено и май ще спяяяяяяяя.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.