.
Затворена тема
Страница 5 от 96 ПървиПърви 1234567891555 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 2377
    Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Мале днеска за първи път се събуждам и ставам от леглото толкова рано.
    Супер. Чувствам се бодра и само ако го нямаше това мрачно време и урока по география (който всъщност може и да не уча ;д). А тези хорица пак пускат някакъв комерс и само ме дразнят сега. Ще ме накарат да им се обадя и да им се скарам ей.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Оф каква мъгла има,искам слънце така и на мен ми е мрачно. А инъче съм доста добре слушам една много лятна песничка и ще ям. :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Добре съм,горе-долу.След 15 мин трябва да тръгвам да у-ще

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ами да си призная силно съм увлечен по жена на 420км от мен, а следващия ни уикенд заедно е възможен след не по-малко от месец. Сериозно изпитание

Супер фен
    Сериозно разтояние...

По темата : Ебаааааах тоя дъж бате... 1во че целия подгизнах докато чаках рейса, ами и на всичкото отгоре вътре ебати клинча, то вънка беше по-нестудено. И както ми се пикаеше от всичките дупки по пътя за нула бройки и да се изтърва в автобуса Но издържах ХАххаха. Сега поне съм си на топчлико вкъщи и нямам никакво намерение да мърдам където и да било през целия ден. След малко отивам да обядвам и после ще му мисля

Град
    million miles away (:
    Дамм .. събота ще е кино вечер.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Само някакви тъпанари ме занимават с глупостите си .. няма мира ейй ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Идеално оставам само 20 дена

Мега фен Аватара на iiordanova
    Хубаво!
    Днес ми е усмихнат ден..
    Не знам как ще бъда без класа си .. Толкова сме свикнали заедно! Толкова весели дни! А от другата година кво ?

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Уф само като се сетя,че ме чака 5 часа път до родния град иии ... А сега май е време да тръгна,че незнам колко време ще пътувам пак до гарата
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Голям фен
    ям пуканки и си пия бульончето не е много добра комбинация,но на мен си ми харесва ааа как може да се сърди заради такива глупости
    неска явно ми е ден да срещам стари съученици

empty inside ..

Супер фен Аватара на kindergarden
    мързи ме да дишам ама ми се налага

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mejooooo spijjtttt :# ПфФфф мега тъпо ми е, защото съм тъпо дете, дето не знае какво иска :# Уж исках да го видя ето , че съм в къщи :# Нз к'во искам и тва еее.Ама това е, защото той е влюбен, а на мен ми е просто все едно :# ИначеЕе тая водка беше якКаааА.И утре ще сме още по-злееееее ))

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Искам всичките ми планове за утре да се изпълнят, натоварен ден с добър завършек ще е
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Оф поне се наспах и мисля да уча, че ще ми извадят утре душичката. А моето лайно се къпе от 2 часа .. ще го скалпирам
    рамо до рамо със себе си...

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Леле страхотен ден чувствам се наистина невероятно най сетне след почти година реших да започна сериозна връзка.Тя е просто бонбон колко плахо и притеснително се държаше отначало направо ми радва душата да я гледам но после как целува самооо огън ми е момичето.Запознах се с повечето и приятелки много точни и забавни момичета умрях от смях страхотно е всичко страхотен ден и страхотен късмет че я намерих едно малко съкровище в този иначе грозен свят
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    ааааапф........ ;@
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Повече от фен Аватара на stylo
    подтисната... денят беше ужасен.. всичко отива с главата надолу..

Град
    Hasselt
    Доволна Изкъпах се, изсуших се, писах на Патрик, не е сърдит /странно/ и вика ще ти се разсърдя чак като направиш нещо лошо ,а сега не е твойта вина :Р Малко е зле, че толкова ми вярва.Ама карай.Важното е, че всичко е ок.К'ъф съм плейъъъъър Хах не не :Д Отивам да си изправям косата, макар че ме мързи меееееега много.Как ме е яд, че забравих да взема машата от Клаудиа

Уморена Чувствам се като парцал

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ох,че хубаи мартенички направихме.. Пижо и Пенда станаха най-готини.Едни такива големи..
    Чудесно се чувствам,много усмивки имаше днес.

Град
    Hasselt
    Отивам да ям.Боли ме глава

Малко ми е гадничко защото от 2 дена не мога да се нарадвам на моето момиче и все я виждам за по 2 часа..
    Цяла седмица бяхме постоянно заедно и ся изведнъж като почнахме да се виждаме за толкова кратко ми става гадно ,ама тя се старае да съм добре и като ми каже нещо хубаво ми минава
    Надявам се скоро пак да имам възможност да си я нацелувам хихи :P
    А иначе съм малко изморен , че днеска много обикалях и след малко ще си легна да се наспа , защото трябва да ставам в 6:40
    А толкова ми се иска да остана и да си пиша с моето момиченцее , ама дори и да иска аз пък няма да я оставя още отсега.
    П.С Обичам те С

П.С2 (Може да ми ядеш дупето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си