- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Мале днеска за първи път се събуждам и ставам от леглото толкова рано.![]()
Супер. Чувствам се бодра и само ако го нямаше това мрачно време и урока по география (който всъщност може и да не уча ;д). А тези хорица пак пускат някакъв комерс и само ме дразнят сега. Ще ме накарат да им се обадя и да им се скарам ей.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Оф каква мъгла има,искам слънце така и на мен ми е мрачно.А инъче съм доста добре слушам една много лятна песничка и ще ям. :P
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добре съм,горе-долу.След 15 мин трябва да тръгвам да у-ще![]()
Ами да си призная силно съм увлечен по жена на 420км от мен, а следващия ни уикенд заедно е възможен след не по-малко от месец. Сериозно изпитание
Сериозно разтояние...
По темата : Ебаааааах тоя дъж бате... 1во че целия подгизнах докато чаках рейса, ами и на всичкото отгоре вътре ебати клинча, то вънка беше по-нестудено. И както ми се пикаеше от всичките дупки по пътя за нула бройки и да се изтърва в автобуса![]()
Но издържах
ХАххаха. Сега поне съм си на топчлико вкъщи и нямам никакво намерение да мърдам където и да било през целия ден. След малко отивам да обядвам и после ще му мисля
![]()
Дамм .. събота ще е кино вечер.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Само някакви тъпанари ме занимават с глупостите си .. няма мира ейй ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Хубаво!![]()
Днес ми е усмихнат ден..
Не знам как ще бъда без класа си ..Толкова сме свикнали заедно! Толкова весели дни! А от другата година кво ?
![]()
ям пуканки и си пия бульончето![]()
![]()
не е много добра комбинация,но на мен си ми харесва
![]()
ааа как може да се сърди заради такива глупости
![]()
неска явно ми е ден да срещам стари съученици![]()
Mejooooo spijjtttt :# ПфФфф мега тъпо ми е, защото съм тъпо дете, дето не знае какво иска :# Уж исках да го видя ето , че съм в къщи :# Нз к'во искам и тва еее.Ама това е, защото той е влюбен, а на мен ми е просто все едно :# ИначеЕе тая водка беше якКаааА.И утре ще сме още по-злееееее))
Искам всичките ми планове за утре да се изпълнят, натоварен ден с добър завършек ще е![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Оф поне се наспах и мисля да уча, че ще ми извадят утре душичката. А моето лайно се къпе от 2 часа .. ще го скалпирам![]()
рамо до рамо със себе си...
Леле страхотен ден чувствам се наистина невероятно най сетне след почти година реших да започна сериозна връзка.Тя е просто бонбон колко плахо и притеснително се държаше отначало направо ми радва душата да я гледам но после как целува самооо огън ми е момичето.Запознах се с повечето и приятелки много точни и забавни момичета умрях от смях страхотно е всичко страхотен ден и страхотен късмет че я намерих едно малко съкровище в този иначе грозен свят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
ааааапф........ ;@
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
подтисната...денят беше ужасен.. всичко отива с главата надолу..
![]()
ДоволнаИзкъпах се, изсуших се, писах на Патрик, не е сърдит /странно/ и вика ще ти се разсърдя чак като направиш нещо лошо ,а сега не е твойта вина :Р
Малко е зле, че толкова ми вярва.Ама карай.Важното е, че всичко е ок.К'ъф съм плейъъъъър
![]()
![]()
Хах не не :Д Отивам да си изправям косата, макар че ме мързи меееееега много.Как ме е яд, че забравих да взема машата от Клаудиа
![]()
Страх0тно:P
![]()
Ох,че хубаи мартенички направихме.. Пижо и Пенда станаха най-готини.Едни такива големи..![]()
Чудесно се чувствам,много усмивки имаше днес.![]()
Малко ми е гадничко защото от 2 дена не мога да се нарадвам на моето момиче и все я виждам за по 2 часа..
Цяла седмица бяхме постоянно заедно и ся изведнъж като почнахме да се виждаме за толкова кратко ми става гадно ,ама тя се старае да съм добре и като ми каже нещо хубаво ми минава![]()
Надявам се скоро пак да имам възможност да си я нацелувам хихи :P
А иначе съм малко изморен , че днеска много обикалях и след малко ще си легна да се наспа , защото трябва да ставам в 6:40
А толкова ми се иска да остана и да си пиша с моето момиченцее , ама дори и да иска аз пък няма да я оставя още отсега.![]()
П.С Обичам те С![]()
П.С2 (Може да ми ядеш дупето