- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
D0ubleDMG ,Eliii Мерси![]()
![]()
обучението мина добре,ще минаваме втори модул,и дано да го затворят,че да не трови живота на хората![]()
не мога да повярвам,че ми заеха и съботата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Днеска се размазахме просто.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ох...днешниятден беше ужасен. Вървя си аз по улицата и бързам да се срщна с една фр и си гледам така надулу мисля си ...по едно време погледнах напред и гледам някви 16-17 годишни момчета вурвят срещу мен. и нали тротоара е тесен ама аз тръгнах да ги заобикалям обече те тримата се наредиха срещу мен в редицаи единия ме бутна по гърдите да се спра -аз му изтиках ръката и в момента който тръгнах единия ме целуна по бузата. почувствах се супер унижена и целия ми ден беше супер преебан. Момичетата се опитаха да ме развеселят малко...опитах се да се усмихвам, но все пак ми беше мн гадно
![]()
![]()
И аз да се разпиша в таря тема - Чакам почивката .. както вероятно всеки първи![]()
с една приятелка разсъждавахме днес с кой от класа ще поддържме връзка след завършването-извода е 5 човека май-като 1ния нещо ме съмнява ,а не трябва...3ма човека наистина по едни или други причини са ми адски важни--1ния може да замине в чужбина,а другия като го знам какъв е идиот малък ще вземе да се затрем по тая медицинска и няма да се виждаме често-а е супер гадно..ама ще го врънкам,и да не иска ще се виждаме да се лигавем-ммоята аспержа си евсе пак...ех,ех Пухи![]()
Шибан, шибан, шибан ден.
Беше ми обещал да ми звънне в 11 да излизаме.. Не звънна.
После ми се обади и каза, че ще дойде до даскало,
ама не дойде.
и ей ся ми звъни и ми вика `ай да излизаме`..
толко му бях бясна, че му теглих една майна и си изключих тела..
А май не трябваше..![]()
изморена и наяденаааааааааа :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Изморена съм.Скучно ми е.Няма кой да пише,направо се чувствам забравена от света.Ще започна да гледам всичките 7 сезона на OTH отново и тогава дори и да ме търсят,ще получат само една голяма паца!
Бтв аз си мислех,че съм пишела наразбираеми неща във блога си.Този пост просто ме обърка още повече,направи хаоса още по-голям.Пфф!Омръзна ми от това неведение ...![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Всеки ден се убеждам, че съм най-изумително якия човек на земята.
Голям разговор ..
- Сърдита ли си ми?
-ДА!
- Утре ще излизаме ли?
-НЕ ..
- Що?
-Щото така..
- Еми хубаво.. квото такова..
-Еми дам.
- Аре аз щи затварям ..
липсва ми...не трябваше да си тръгва и да ме връща към стари лоши навици
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
Тъпо, гадно, смазано![]()
![]()
Може би ревнувам без причина, но щом досега не ми е казал за това, може пък и да има причина..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
I sing my heart out decorated like a grave.
You don't understand who they thought I was supposed to be.
Look at me now - a man who won't let himself be...I'd like to fly, but my wings have been so denied.
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
През май сме на екскурзия.Утре ще ходим на някаква изложба на астро-снимки.. В петък,Деска има концерт,а на 23 сме на театър.
Добре съм,мисля..![]()
някой момчета изпедерастяват![]()
а пък аз ся си пускам музика и се надявам утре да се случи нещо хубаво
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Във скайп е офлайн,а в тъпия фейсбук пише коментари по снимките като луд. Той се мисли,че не го проверявам ли?? Хах .. Какво му става,за какво не пише. 100% е инкогнито,ама няма пък да му пиша! Няма и да му звънна (само чрез скайп живеем,т'ва е) ..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Е, дръж се като 5-годишно, на което са му взели играчката и после се чуди защо не ти тича подир задника.Първоначално написано от gLypChenCee
Он: много странен ден. Сутринта мрънках, нервих се на себе си(че и околните го отнесоха, някои) и се питах защо изобщо съм се занесла на училище, като бележката ми е за цяла седмица. После ядох най-най-най-хубавата закуска от доста време насам, което значително ми пооправи настроението.Досега спах, а трябваше да стана преди повече от 2 часа, че нали уж имам домашно. Поне се наспах, пък и спря да ме втрисва.
Цял ден хвалби ^^![]()
Утре съобщават резултатите(не е сигурно всъщност) ии дано късметът ми се е усмихнал.
най- обичания човек на света![]()
Просто аз
скайпа опропасти комуникацията... когато е нужно, помага, ама с нея живеем само на скайп... с една приятелка, дето живее на майната си от тука, сме се виждали повече, отколкото с нея... и знам, че заради действия в скайп не тряа се ядосвам, ама продължава да ме е яд на нея... как да е, боли ме малко стомаха (преди малко беше ад), след малко ше лягам, че И утре ше имам тест, че и по литература в петък контролно... пък и утре съм от 8 до 17ч... което е адски много - 9 часа, повече от 1 работен ден, а имам и 1 час дупкаискам и утре сутринта да ме боли стомаха, честно казано... че и в петък! Бал съм го, нека боли, поне няма да умирам от скука!
Много ми е добре .. дамммОпределено.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!