- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Добре съм.
Само да ми се прибере разлигавен, ще му излезе доста солено през носа.
Зле ми е, без него как да съм .. Жалко наистина, че не ми повярва, че беше бъзик и че не беше за него ..Ама аз трябваше добре да помисля, ето, че пак сгафих .. баси не вярвам дори, че съм го изгубила .. и продължавам да вярвам, че може да ми прости .. надеждата умира последна ...........
Постъпи грешно... с правилното момиче.
До себе си имам най-прекрасното момче на света и най-готините приятели![]()
Сега остана и да успея да си раздвижа добре китката и всичко ще е идеално
За нещастие все още почти не мога да я движа
Оффф като за капак утре съм на даскало ... Не бях ходила цял месец и сега ще има да правя толкова контролни ...Ама,какво да се прави
Пффф сега трябва да си лягам,а не ми се спиии![]()
Както и да е![]()
Лека вечер на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Утре най-гадните 9 часа.Имаме контролно по химия, а аз нищо не мога да разбера. Тетрадката ми е в госпожата, а в учебника не е обяснено като хората.. ;х
Оле, бях обещала, че ще му се обадя и забравих.Да, супер. Няма го |( Днеска май не ми върви много. Трябва да спа, но не ми се ляга. Пф.. май ще се наложи да отменим разходката до Варна за другата седмица. Простотии пиша вече. ;д
Всичко 6.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Чудя се и не мога да разбера дали трябва да приемам насериозно някои неща и дали да се чувствам някак обиден.
Но по-скоро ще се засилвам да лягам, че утре хем работа ме чака, хем нещата няма да станат по-добре..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
сериозно обмислям да се "разболея" за утре... предпочитам да ме изпитва 3 часа подред, ама устно, отколкото да пиша тъпо ЛИС... САД!
Я Васко на линия
Как си мой човек?
На мен ми е сънено още. Мисля да си направя едо 3в1 и после ще го мисля![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
yes yes yes пак сме заедно.обичам го полудявам по него.това беше до тук с флиртчетата и глупостите.Негова съммммммммммммммммммммммм ммм.
И не ми се работи.![]()
Еми ..Първоначално написано от mArMaLaDkA
Той няколко пъти ме върза, и трети или повече пъти нема да стане!
![]()
![]()
Денят го бива гору долу.
Той е копеле.. ;/ ама го обичам ..![]()
Тва не е честно!![]()
Той само трябва да ми нарисува нещо, пък аз цяло стихотворение да му напиша..![]()
Ебаси..
![]()
Чувствам се разглобена.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
![]()
![]()
![]()
И отново гадно ...
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от Metal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Нямам работа.От сутринта съм в и-net.Как да съм?Добре.Надявам се цял ден да не работя![]()
На работа съм ,а няма кой знае какво да се върши и общо взето времето ми минава на компютъра .Страшно е миличък ,чак не мога да повярвам .Прави всичко така както винаги съм искала да бъде ,но трябва и да го поизмъча малко ,не ми се страда пак.
![]()
Приятен ден!Станах като по часовник и се поразтъпках по центъра. Утре съм на Ловеч => никакво даскало.
Колко по-добре може да бъде?? А и сега си се излежавам с лап-топа в ръце,ям шоколад и гледам клипчетата от снощи .. мнг добрии.
Довечера на по ментичка с приятели (дано не домъкнат и оня с тях ..) и после кино вечеррр. :P Тц,чак сама си завиждам!
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
кофти ден отсега.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
съвсем лееееееееко ми е скучно и адски мн. ме нервира тъпата настинка!!!!!![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Бях неочаквано изненадан от една съфорумка от Пловдив
Видяхме се, запознахме се беше супер
В събота ще ходя до Пловдив и ще се видим пак
Засега - супер ден![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Бла бла - дрън дрън... Поредния ден в който абсолютно нищо няма да се случи![]()
Перфектно, деня мина.Работният.И то бързо.Само дет имам херпес и съм гладна, ама скоро.Охх толкова обичам моето момче, сладичкото ми бебче то.ще се оженим знам)))))